БСП да си управляват от пленума, ГЕРБ няма да участва!

Червените да му мислили как ще се оправят с мигрантите
Обновена: 26 ное 2016 13:40 | 26 ное 2016 13:36, Камелия Цветанова
261
БСП да си управляват от пленума, ГЕРБ няма да участва!
Снимка: БТА

В момента бежанският натиск е най-нисък от всички времена, от когато е започнал, коментира премиерът в оставка Бойко Борисов, след като беше призован от бившия конституционен съдия Георги Марков да размисли и да състави кабинет заради кризата с мигрантите.

Още по темата

Борисов обаче отсече, че няма да промени решението си да се оттегли от властта заради загубата на ГЕРБ на президентските избори и ще върне проучвателния мандат за съставяне на правителство.

"Днес виждам новия президент, пленуми (на БСП, който тече в момента в столицата - б.а.). Всички са там. Има си достатъчно възможности да се справят, така че ще дойде време, когато всички ще си направят изводите”, коментира той.

След като пусна предсрочно заедно със столичния кмет ремонтирания бул. "Черни връх", Борисов се обърна към градоначалника с думите: Данче, кръсти го този булевард на пленума".

Булевардът е готов с месец по-рано от планираното и за него кабинетът е дал 8 млн. лв. Около 12 000 коли на ден минават по отсечката. Това е последният етап след ремонта при Телевизионната кула. Освен широкото платно, са изградени ВиК, осветление и всякаква друга комуникация.

"Тук беше козя пътека, минавах преди години по нея към фирмата с колата", напомни премиерът в оставка.

"Не разбирам и сигурно няма да разбера протестния вот", коментира още Бойко Борисов.

"При това село, което заварих, при всичко, което се направи, сигурно дни наред ще мисля, и колкото и да питам, толкова не могат да ми отговорят", допълни той.

По думите му София е неузнаваема, а страната е още по-хубава.

"Два дни всяка нощ ходя до Харманли - магистралите "Тракия", "Марица", всичко е направено, Хасково, Димитровград, всичко е направено - площади, кръгови, всичко.", мотивира се премиерът в оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ- ЗАЩОТО ДЪРЖАВНИЧЕСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА БСП НЕ МИ СЕ НРАВИ - 230% ИНФЛАЦИЯ ОТ 1996/97 Г ФАЛИТ НА БАНКИ И ПРИСВОЕНИ СПЕСТЯВАНИЯ НА ВЛОЖИТЕЛИ, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА- СПРАВКА В НОИ С ПИК И ЕГН, КИК МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ, 12,3% ЗА 2008 Г, РИТНАТА БАНКА И 5 МИЛИАРДА ОТ ФОНДА ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ И ВНУЦИТЕ МИ ЩЕ ПЛАЩАТ ТИЯ МИЛИАРДИ- НЕ ГЛАСУВАХА БЮДЖЕТА ЗА 2017 Г ТА ТИЯ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И УЧИТЕЛИТЕ МОГАТ ДА ОСТАНАТ БЕЗ УВЕЛИЧЕНИЕ- ЛИЦЕМЕРИ.
171
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТ КАКТО ББ Е ПРЕМИЕР НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ЗАПЛАТАТА МИ СЕ УВЕЛИЧИ ДВА ПЪТИ, А ОКОЛО НАС ИМА ОБНОВЕНИ УЛИЦИ, ОСВЕТЛЕНИЕ,ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ, СТАРИЯ И ГРЪМНАТ ПАРК Е ТОТАЛНО ОБНОВЕН, ДО НАС НОВА ЯСЛА, ДВА БАСЕЙНА В БЛИЗКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ, А ТЕ И УЧИЛИЩАТА С ИЗОЛАЦИЯ, БОЯДИСАНИ, С НОВА ДОГРАМА, НАВЛЯЗОХА ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ, В КОИТО ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАЗАРЯТ НА 50% ПРОМОЦИЯ, БУЛЕВАРДИТЕ РЕМОНТИРАНИ, ОКОЛО НАС БЛЕСНАХА НЯКОЛКО БЛОКА ПО ЕВРОПРОГРАМАТА ЗА ЕНЕРГИЙНО ОБНОВЯВАНЕ- ОТ 2008Г ОКОЛО НАС Е НЕУЗНАВАЕМО
170
1
 
8
 
! Отговори
Jordan преди 7 години
Този е толкова обиден на българския народ,че не му избра магарето за президент и все още не може да разбере защо стана така.Но за да се разбере е нещо би следвало в главата да има мозък който има свойството да мисли, а той все още не може да разбере и все още си пее неговата песен - това направих, онова направих и т.н.
169
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ела в Кърджали и ни отърви от Цвета Караянчева!Но направи проверката лично,така както направи като главен секретар на МВР,когато ти ровиха в сайта.На последните избри протестният вот беше точно срещу политици като Караянчева,а не срещу ГЕРБ или Борисов.
168
2
 
22
 
! Отговори
Гришо преди 7 години
Хората искат справедливост не го ли разбра? Тогава и магистралите и високия стандарт на живот ще са нещо нормално, а не подарък
167
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари , само наблюдавайте колко е зле военния пенсионер др. Радев , същата е и Нинова . Ако на тия хора се разчета значи сме много ама много закъсали .
166
0
 
4
 
! Отговори
Shano преди 7 години
България може да си отиде само ако пожелае,многото врагове от безброй страни да си джафкат там ,като опре до мише ще си говорим.
165
4
 
17
 
! Отговори
Ха преди 7 години
Като са толкова обидени на народа да се махнат НАИСТИНА . Тотално оттегляне от заемани държавни длъжности на всички ГЕРБерасти . Никакво гласене да се правят на опозиция . Разпускане на партия ГЕРБ и да си ходят на село или там от където са дошли . П.с. Вотът щеше да е много по положителен за ГЕРБ ако бяха кандидатирали магаре за президент а не Цецка .
164
2
 
20
 
! Отговори
Стоко преди 7 години
Преди се смеех, но сега не ми е смешно. Явно наистина за Бочо всичко на тоя свят е асфалт. Или се прави на *** или по-по-най-страшното е, че може би не се прави.
163
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кой да дойде, Орешарски ли, който ще ви намали тока с 2 лв?
162
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквун, а колко е билетчето?
161
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
банкянския тутманик всичко разбира - ама та ка му изнася с такъв народда го мачка и да му плямпа простотии
160
16
 
11
 
! Отговори
ПЕШО ВАЛСА преди 7 години
НАЙ БВЕЛИКИЯ ,БАТЕ БОЙКО ДЯМА ДРУГ КАТ НЕГО !!!!!
159
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
м да американците 10 години си разтоварват бомбите оръжията тампечелят пари техните деца са нахранени обутирезултата е бежанска вълнаа нашите банкянски *** защитават хляба на американските деца със всички силиа на нашите деца празни приказкиоще ги търпете
158
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страната е хубава , време е и българите да последват тази хубост .
157
5
 
23
 
! Отговори
Св. Петър преди 7 години
Бойче, чакам те да ми дойдеш на гости.
156
3
 
29
 
! Отговори
малко чесън преди 7 години
Материалът наказа когото трябва. Това е.
155
9
 
6
 
! Отговори
кака ви преди 7 години
Как няма с кого - с комунизма. Призракът му не напуска нечии болни мозъци.
154
2
 
27
 
! Отговори
кака ви преди 7 години
Всичко хубаво, само мутрите грозни и крадливи. Нагли до безобразие.Материалът ги наказа. Толкова.
153
4
 
20
 
! Отговори
ха така преди 7 години
Нека другите се оправят, че вече видяхме ББ оправията. Няма да разбера защо не разбира протестния вот и не разбирам какво му е неразбираемото. Хубава страна, хубави магистрали, хубави хора на високи постове, хубав ръст на икономиката и всичко хубаво, ама ей на протестен е вота. На хората не им е хубавоооо, на хората....и врджоба е тишина.