Нинова скочи на Бъчварова: Безотговорност и безсилие!

БСП ли пусна 13 000 нелегални мигранти за година, попита Нинова
27 ное 2016 20:49, Александър Попов
252
Нинова скочи на Бъчварова: Безотговорност и безсилие!
Снимка: Булфото, архив

Корнелия Нинова отвърна индиректно на нападките на вътрешния министър в оставка Румяна Бъчварова, която по-рано заяви, че президентската кампания и БСП са нагнетили напрежението в Харманли.

"Чух министъра на вътрешните работи в предаване да твърди, че предизборната кампания и БСП били виновни за случилото се в Харманли. И по-лошо, държавата няма да може да спре 5000 души, ако решат да прекосят границата. Специално да си обучаван за това, едва ли би могъл в едно изречение да събереш толкова безсилие и бягство от отговорност", написа лидерът на БСП в  профила си във Facebook.

Тя попита коя точно кампания и как БСП са пропуснали от януари до октомври 13 000 нелегално преминали мигранти, според официалната информация на МВР?

"Не е ли работа точно на тази госпожа да ги спре? Как точно кампанията и БСП не изградиха оградата?", пита Нинова.

Тя подчерта, че не общинските съветници от БСП, а правителството на Бойко Борисов е приело постановление за трайно заселване на бежанци в българските общини.

"И как не им разбраха главите какво им се случи на 13.11.2016 г. Ей заради такова безхаберие, плюене по БСП и некадърност да се справят с проблемите на хората, получиха вот на недоверие. Въпреки това не желаят да чуят разумни предложения за решения. Всичко знаят и всичко могат. За съжаление потърпевш е народът", допълва още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
40
 
9
 
! Отговори
Веселин преди 7 години
"И как не им разбраха главите какво им се случи на 13.11.2016 г.А сега да ми обясниш какво се случи тогава???Герб събра 1.2милиона гласа ,да видим бсп колко ще събере на пролет......До сега толкова гласове никоя политическа партия не е събирала....ама какво да ви обяснявам.....
149
1
 
18
 
! Отговори
азсв преди 7 години
До Кметът на СимитлиПукай бате:))))
148
5
 
52
 
! Отговори
азсв преди 7 години
много добре им го е рекнала Нинова.Право куме та в очи.Тая Бъчварова за какво взима заплата, не можела да ги спре. еми *** се гръмни тогава и не пречете на хора като Динко или Низамов да ги млатят по границата.щото при такъв министър явно самоуправството е единствения изход.дано те сменят по скоро с някой който наистина става за тази работа.Свършихали се висшите офицери в МВР, та тая е министър?
147
38
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1996/1997Г- 230% ИНФЛАЦИЯ, ФАЛИТ НА БАНКИ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА- ТОЧНО ТОГАВА СЕГАШНА ОЛИГАРХИЯ СЕ СПЪНА В ПОДВОДНИЦИ И ГИ НАРЯЗА, СЪБРА СТАРОУ ДЖЕЛЕЗО ТА ГО ПРЕДАДЕ, СЪБРАХА РАПАНИ И ГИ ПРОБУТАХА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА КОГО НА ЯПОНЦИТЕ 2008 Г 12.3% ИНФЛАЦИЯ И СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ, 2013/2014Г РИТНАХА ЕДНА НЕБАНКА, ТА СЕГА И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ПЛАЩАТ 5 МИЛИАРДА ОТ ФОНДА ЗА ЗАЩИТА НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ/МНОГО ОБИЧКАТ ФОНДОВЕ РАЗНИ/- ЕТО ТОВА Е ОТГОВОРНО ДЪРЖАВНИЧЕСКО ПОВЕДЕНИЕ- НАЛИ НИНОВА
146
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ЛИЦЕТО НА БСП СА ПОЕЛИ КУРС НА АКТИВНА БОРБА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ- ВИДЯЛО ИМ СЕ МАЛКО 460 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ЗАТОВА НЕ Я ГЛАСУВАХА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, СЕГА КАТО ГИ ИЗБЕРЕМ ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 1000 ЛВ, А МИН ПЕНСИЯ 500 ЛВ.
145
0
 
35
 
! Отговори
ПМС208 преди 7 години
Планът Зелен диамант и ислямизацията на България и БалканитеОперацията периодично мени наименованието си от Зелен диамант става Мюсюлманска дъга, после за благозвучие е наречена Зелени Балкани2010-07-14-003_2Ислямизацията на Балканите не е конспирация, а стратегия, ръководена от Вашингтон и Анкара. Целта е изграждането на ислямистки огнища, ръководени от САЩ и Турция, като втората е определена за бъдещ лидер на Балканите в американските секретни доклади, изтекли в WikiLeaks.Всъщност планът за раздробяването на нашата страна и откъсването на територии от нея, които да бъда
144
1
 
16
 
! Отговори
шшшът преди 7 години
НЕВЕЖЕСТВОТО Е БЛАГОСЛОВИЯ ПОЗНАНИЕТО РЯДКО НАКАЗАНИЕ
143
44
 
18
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Нинова...не е редно точно ти да говориш за неща като безотговорност и безсилие.
142
44
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Нинче нали в ръсия много хубаво защо изпрати сина си да учи в САЩ?
141
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 191А пък вие как я карате с този курс на рублата не ви мисля...
140
44
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живее популизма нали така Нинова? Дърта кукомявка противна. Ще ви видим вас ама сякаш вече сме ви виждали и за нищо не ставате освен да се дървите.
139
19
 
58
 
! Отговори
Гербавите милионери преди 7 години
Б.Б. или Бай ***-милиардер, престъпник, убиец и доктор на науките!Цв.Цв.-милионер, апартаментчик, ухо и архиподлец!И.Ф.-милионерка, свинкя, скатавка...Л.П.-милионерка, свинкя, внучка...Й.Ф.-милионерка, марионетка, кротушка...Ц.Ц.-милионерка, манджурски кандидат, изтривалка...И т.н. и т.н.
138
3
 
24
 
! Отговори
Кметът на Симитли преди 7 години
Нещо съм се разгонил...
137
6
 
9
 
! Отговори
ленин преди 7 години
Нинова, ... ... ... ! Бъчварова, ... ... ...! Ясен ли съм?
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 184Защо лъжеш? За балами ли ни бземаш? И ние сме ходили в Париж.
135
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-грозно нещо от караници между застаряващи к@@@и!
134
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Въпреки това не желаят да чуят разумни предложения за решения."===Г-жо Нинова, какви предложения сте направили за мигрантите досега изобщо?!Единственото, което сме чули досега е само обвинения (и с право) за несправяне, некомпетентност, безхаберие и така нататък. Но не сме чули и едно предложение. Хайде, предложете.
133
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Злобни *** в климактериума са и двете!
132
4
 
7
 
! Отговори
Защо преди 7 години
А Бойковизма кога ще победи?Виждам, вече 2 пъти ще му правят рестарт.
131
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 177.Още по времето на Бай Тошо се създава закон, с който да се вкара капиталистически модел в България през 1980 година,но пак е криво разбран от комунистите.Тогава започва мутренската ера на борците.Отварят се каналите на престъпния свят, и се наливат пари в касата на БКП.Живков фалира България три пъти,защото купува скъпи суровини от Европа,и след преработка,ги продава на безценица на СССР.Тръбвало е да се подмаже по някакъв начин,да станем 16 република.