Ген. Румен Радев се зарече да се вслушва в гласа на бизнеса

Имал за приоритет и засилване на търговията с другите държави
Обновена: 2 дек 2016 07:31 | 1 дек 2016 20:10, Камелия Цветанова
89
Ген. Румен Радев се зарече да се вслушва в гласа на бизнеса
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Новоизбраният президент ген. Румен Радев заяви по време на церемония по награждаване на фирми, че като президент ще работи и за това да има по-голяма чуваемост на предложенията, идващи от българския бизнес, за продължаване на съдебната реформа, за по-малко корупция и за по-благоприятна среда за развитие на българския бизнес.

Още по темата


Имах възможността по време на предизборната ми кампания да се срещна с управителния съвет на БТПП и да се запозная в детайли с проблемите и перспективите за развитие на българския бизнес, заяви новоизбраният президент на България на церемония по връчването на наградите на БТПП, цитиран от БТА.

Мой приоритет ще бъде и развитието на търговско-икономическите отношения с другите държави, за което ще разчитам и на потенциала на БТПП, както и на нашите посланици и търговски представители по света, допълни Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
5
 
16
 
! Отговори
ХА ХА преди 7 години
Радев, много гласове ще слушаш, да не се ошашавиш! Важното е да слушаш най вече ***, и ехото на Москва, че иначе ще излетиш като Плевнелиев!Понимайш?
56
5
 
10
 
! Отговори
Ум, белия ГУЙ преди 7 години
На 04.02.1997 г. БСП връща мандата за съставяне на правителството на президента Петър Стоянов, пък той обявява от балкона на президентството, че ЗАКРИВА фабриката за ИЛЮЗИИ! Да, ама не, както казваше П. Бочаров! На 22.01.2016 г. ще бъдем свидетели на откриването на НОВАТА ФАБРИКА за ИЛЮЗИИ!
55
7
 
9
 
! Отговори
жж преди 7 години
Ако се застъпи и за селското стопанство, да бъде както е било преди 27 години, цената му няма да има на Радев, само че какво може да направи президента е друг въпрос.
54
3
 
6
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
До КОМЕНТАТОРТова е от интелекта на журналистите ни ! Тук това се смята за титла ! Нещо като лорд Минчев или пътищар Плевенлиев !
53
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КОМЕНТАТОРВероятно защото тоя е наистина генерал :), станал е такъв много преди да чуем за него.
52
11
 
15
 
! Отговори
КОМЕНТАТОР преди 7 години
АБЕ ЗАЩО ТОЯ НАВСЯКЪДЕ ГО СПОМЕНАВАТ КАТО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, СЯКАШ НЯМА МАЛКО ИМЕ ! ЗАЩО НЕ СПОМЕНАВАТЕ НАПРИМЕР БОРИСОВ КАТО ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ ???? КЪВ Е ТОЯ РАДЕВ - ДА НЕ Е С ДВА ЧИФТА ?
51
9
 
20
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Не те избра "бизнеса" ! Тази прослойка гласува за Цачева. Избраха те недоволните от "бизнеса" хора!Защо толкова бързо забрави кои те прати там и защо ! Защо забрави референдума? Какво говореше преди изборите и какви ги вършиш сега?!?!
50
15
 
10
 
! Отговори
Огнян Минчев преди 7 години
Започнахме да поумняваме. През изминалите 27 години стигнахме дъното. Стигнахме до там, че позволихме Мутра да ни управлява. И се радвахме на тази Мутра. С избора на Радев направихме добре. Сега ни трябва още един Радев за премиер и ще потръгне някак си живота.
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето защо сме Държава на абсурдите . Вместо Бизнеса да се вслуша в гласа на Президента , ще става обратното . Да се надяваме , че слушането ще бъде взаимообразно . Няма словесна форма , с която да се обясни , колко много е заборчнял Бизнеса към България и Българския Народ .
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До стоев - А кой най после ще чуе гласа на народа?Народа! Ко-о? А, не-е!
47
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Малишев - Ето например бешипету иска да вдигне данъците на хората които дърпат икономиката напред, всички икономисти казват че това е грешка, но женарала мълчи.ми ще мълчи, какво ти разбира женерала от икономика и данъци.
46
5
 
23
 
! Отговори
Мучачос преди 7 години
В една скандинавска страна е забранено със закон учители да стават управници,защото имали наивни детски разсъждения т.е.професионална деформация.Има ли изследване как стои въпроса с военните,които са били зад портала и работили само в една сфера ?Да не би и тях да ги гони професионална "дефлорация"?
45
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Превод: "Аз съм *** на кръга ДПС,Корнелия ми е шефка и ще лягаме на братушките па нека бъде отново комунизъм !" Ето за този гласувахте народе.
44
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следващото нещо е да направим Президетска република с реферндум предизвикан от Слави, после да излезем от ЕС и НАТО и накрая да ни продават бензин с купони както се случва в Евразиския саюз. А Генерала ще слуша Руските и про-руски бизнесмени. Ще гледаме руск телевизия през телевизор електрон, ще се редим на опашки за хладилник Зил и ще чакаме по 15-20 години за Лада. Аз такива мили спомени имам от последния път като бяхме с братушките. И пак ще се ядосваме, че всички по света са по-добре от нас.
43
3
 
20
 
! Отговори
Малишев преди 7 години
Хората харесват тавариш Радев, защото не се изхвърля, освен за едно . че ще бъде независим. Ето например бешипету иска да вдигне данъците на хората които дърпат икономиката напред, всички икономисти казват че това е грешка, но женарала мълчи.
42
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Борисов в оставка.Генерала е избран от 2 милиона българите,а останалите 4 милиона не го искат!
41
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Румен Радев се зарече да се вслушва в гласа на бизнесаАми той вече се вслушва и то най-активно, само че в гласа на руския бизнес особено в този на путинския РМС Миг.
40
2
 
23
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Радев, слушай гласа на народа, че в народа е сопата...бизнеса няма да те отърве!
39
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо трябва да чува гласа на народа, да не забравя кой го е назначил.
38
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е издигнат от БСП и посьол Решетников ми е ясна работата какви ще ги дроби като президент! Да не говорим, че Корнелчето е дала комсомолско обещала на посьола, техния президент да работи усилено да излезем от НАТО!