Ако спечели вота, БСП иска от ЕС отмяна на санкциите за Русия

Соцпланът ще струва 1.9 млрд. годишно, изчисли Нинова
Обновена: 4 фев 2017 06:20 | 3 фев 2017 22:25, Веселина Йорданова
236
Ако спечели вота, БСП иска от ЕС отмяна на санкциите за Русия
Снимка: архив, БулФото

Ако БСП управлява след предсрочните избори, категорично ще постави въпроса за отмяна на санкциите срещу Русия пред ЕС. Това даде да се разбере лидерът на социалистите Корнелия Нинова в предаването "Панорама" на БНТ.

Според нея социалисти симпатизират на президента на САЩ Доналд Тръмп заради политиките, които предлага и отмяната на санкциите срещу Москва е сред тях.

Тя оцени положително първите действия на президента Румен Радев. По думите й съставът на служебния кабинет, назначен от него, ясно показва, че БСП не се е месила при реденето му.

Да гледаме министрите по делата им, призова Нинова.

Според нея президентът е "човек на думата, последователен, каквото каза в кампанията, го прави с първите си действия".

Нинова посочи, че той е разбил всички манипулации, че ще отклони България от евроатлантическия й курс.

"Направи силна среща в Брюксел, на която с характер заяви, че санкциите срещу Русия са вредни за България и Европа", каза още тя.

По думите й платформата, която предлага БСП за изборите и през уикенда ще обсъжда форумът на социалистите, ще струва към 1.9 млрд. лв. годишно и това ще е възможно с приходите, които ще събира държавата.

Нинова настоя, че с мерките за младите семейства гледа в дълъг хоризонт, "за да си спасим народа от изчезване".

Според нея това трябва да е цел за национално съгласие, независимо кой е на власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
3
 
15
 
! Отговори
сДС преди 7 години
Мечтите са безплатни! БСП 12.5% - приемам залози :)
130
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Санкциите са ви най-големия проблем на вас комунистите.
129
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обичате Тръмп защото Путин го харесва . БСП е академия за манипулатори , изменници , крадци , доносници и каква ли не смрад , заради която в нормална страна се лежи до живот . Но каквито са кумирите на социалистите , такива са им членовете . Най- върлите им последователи с тенджерите и *** по времето на възпитаника им Виденов , вече не са между живите Сега жрицата им повтаря същата мантра ПЕНСИИ и ТЕЛЕВИЗОР завсеки . Другият им гуру казва кога да поканят Путин за да почерпят вдъхновение
128
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
костов става вицепремиер тряба да му върне жеста с някакви си 48 процента от някое дружество
127
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За по голяма събираемост крайно време да се вдигнат заплатите на митничари и данъчни.На всякъде Бойко се хвалеше колко приходи е събрал а не се сети и че това се дължи точно на тези хора.
126
1
 
2
 
! Отговори
USA преди 7 години
Браво. Много умно и на място. Благодаря
125
2
 
16
 
! Отговори
Нина преди 7 години
И като следваща стъпка ще предложи на Русия да продължи напред и да анексира България!
124
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен.............Скоро четох,че някакъв известен анализатор от запада е казал,че ако запада иска да накаже Путин най доброто е да го приеме в еврозоната.............А аз четох, че Билд е напривл списък на седемте негодници за 2017 година. На първо място е Путин!
123
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Скоро четох,че някакъв известен анализатор от запада е казал,че ако запада иска да накаже Путин най доброто е да го приеме в еврозоната.Още на следващата година Путин ще падне от власт.Това с тези измислени санкции ще го направи по силен.100% съм съгласен с казаното !!!!!!!
122
2
 
14
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Корни пуска по пързалката предизборно оглупелите и оскотели от мизерия верни на Партията ! Очаква се да им обещае че ще си превърне мил.долари в рубли и ще премести сина си от САЩ в Рассия !
121
7
 
11
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Не трябва да молиш ЕС за свалянето на санкциите Курнелче. Достатъчно е да помолиш Путин да изтегли главорезите си от Източна Украйна и да опразни Крим. Санкциите именно поради тази причина са наложени. Като се премахне причината, ще отпаднат и санкциите.
120
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно санкциите яко притискат джуджето щомбългарските рубладжии тръгват на щурм за тяхното събаряне.
119
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хайде първо оправете България,пак после мислете за русия !
118
1
 
11
 
! Отговори
Калашников преди 7 години
Проблемите не може да реши този ,който е в основата на проблемите.
117
2
 
22
 
! Отговори
Арогантност преди 7 години
Рибата още в морето, тя приготвила тигана. Първо ги спечелете тези избори, че тогава... С такива грандомански изказвания отчуждавате потенциалните си избиратели.
116
16
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До АнонименТой Господ е слязъл на земята, погледнал творението си, Борисов и се отчаял;)))
115
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето баронеса Маргарет Тачър бе казала неща, които са актуални и до днес: "Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми."
114
10
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До ???До Гробокопач. Копае гроба на ГРОБ. Трябва да го приемеш. Всеки, някой ден умира. Сега е времето на ГЕРБ. ГЕРБ трябва да падне, иначе финтовете на Борисов ще успеят и ще мине за голям играч, а иначе е селски тарикат. Типично българкси или не, ние вече си гледаме домашната черга. А ГЕРБ посегна на нея. Няма друг лост на днешният политически план, който да ни свърши работа на 26-ти март, освен БСП. Нищо лично. Беше тежко за нас, сега ще бъде тежко за ГЕРБ. Тарикатчета...
113
10
 
6
 
! Отговори
Стою преди 7 години
Много сексапилна жена е Корнелия, ша гласувам за нея
112
4
 
12
 
! Отговори
USA преди 7 години
Пак не ги е срам. То куче срама има ли ? Оня ден оня влиза в Брюксел с военен самолет ( не че не е бил под моста когато господ им даваш акъл ) ( българина така и не разбра, че след като затвориш един млад човек на 18, за 4 год. Зад една ограда, откъдето да гледа приятелките, преди да прибяга до WC-то ) от него нищо не става. Бил им взел акъла в Брюксел. Вярвам го с цялото си сърце и душа. Путин не е комунист, а комунистите тръгнаха да защитават Хитлер на 21 век. Май нещо не разбирам.