Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!

Едно мъчи лидера на ГЕРБ – не знае от кого загубил на вота, кой издигнал Радев
Обновена: 5 фев 2017 18:11 | 5 фев 2017 14:45,
330
Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!
Снимка: БТА

Проблемът с мигрантите е решен изцяло. В България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града.

"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията – 320 млн.", посочи Борисов, цитиран от "Фокус". "Дойдох, победих и в Братислава беше ключовото заседание", допълни бившият премиер.

По думите му вече и Европа е узряла, че само през КПП-та има право да влиза чужденец.

"Винаги съм казвал, че с патриотите работихме съвместно и заедно и тяхната подкрепа действително вършеше работа", коментира Борисов. По думите му там, където са сгрешили, ГЕРБ си поема отговорността.

Борисов коментира и критиките към работата на правителството му. "Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега", посочи той.

"След изборите, ще си говорим пак", заяви Борисов.

"Сега Нинова ще ни прави ревизия.Каква беше АМ "Тракия" и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях?", попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ потвърди, че в управленската програма на партията е заложено двойно увеличение на учителските заплати, тъй като бюджетът позволява това да се случи. "Най-важното, ако погледнем и нашите възрожденци, се оказва образованието", обясни той.

Борисов коментира и президентските избори. Той сподели, че не знае от кого е изгубил. Вотът не бил спечелен от БСП." Това ми е един от проблемите – не знам от кой ги загубихме. Още не се знае кой предложи Радев", призна той.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя да се скире вече
199
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо много се е окръглил,дали от нерви или от плюскане,или плюска от нерви...
198
2
 
33
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Като го гледам колко е глупав и неграмотен ,се чудя бай Тошо как го е взел за шофьор.Може би защото правешкия диктатор много не чуваше и не виждаше в последните си години.Но колкото пъти видя Тиквата ,приликата с бай Тошо е убийствена.
197
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 217"Я кажи кого да изберем"Не мога да ви кажа господине! Явно толкова е капацитета на нацията щом произвежда такива партии и гении на политическата нАука! България е провалена държава, провалена демокрация. За разлика от останалите страни в Източна Европа, България не успя да развие будно и гражданско общество, не успя да развие икономика и стандарт за хората... общо взето нищо не успя да изгради. Българина е кофти народ, само краде и мрази кадърните - неслучайно Дякона бе предаден от б
196
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спряли ги на БСП майната ти, все едно ми казваш,, че ако е ПЕС не може да ги спре на ГРОП да им подлее вода и после да ги плюе да ги нарича популисти и слуги на Кремъл и подобни за да може отново ЕНП да спечели да речем както е в случая въпроса е защо ЕНП ни спря фондовете, кое условие не беше изпълнено ???? Щастливи кокошки в златни клетчици не искаш ли по искане на Барозу.
195
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във връзка със зачестилите нападения и убийства. Нападателите са много зле, но разчитат на коварни измами, подменят близките и приятелите ви с двойници.Не бързайте да се доверявате на никого, внимавайте къде, при кого оставате затворени/заключени, къде заспивате, избягвайте асансьорите, а ако все пак ви нападнат, съпротивлявайте се докрай, не са толкова страшни, колкото изглеждат и колкото и да са на брой, важи дори и за жените!
194
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убиват/отвличат полицаи, подменяйки ги с подобно на тях изглеждащи! Това трябва да спре! От полицията били напред, така че би трябвало да знаят как да предпазят служителите си.Нещо затъмнявало, пък нямало нужда така да става.. Тези, които отвличат/убиват,подмамват най-вече с подобно на техни колеги/приятели изглеждащи или вече подменени.Но нападателите всъщност са много зле.С повишено внимание, по-често въоръжени и с кого заспивате под ключ,кой всъщност е този от семейството ви,който е с ключ.
193
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махай се Боко.Махай се тикво, банкянска.Досаден си като конска муха.За нищо не ставаш.Вече си труп.Вмирисан политически труп.
192
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 113 браво,бях помислил,че за Путин е забравено ,че той е виновен за всичко,но ти ни припомни ,кой е истинският виновник,велик си.
191
1
 
18
 
! Отговори
До 217 преди 7 години
Я кажи кого да изберем,че на хоризонта не се вижда нищо читаво.Ако ми предложиш Марешки или Валерко Симеонов,по-добре се скрии.А за деформаторите и Татяна Дончева въобще не ми се мисли.А сега кажи КОЙ?
190
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви ги плещиш бе
189
3
 
31
 
! Отговори
Тиквоний преди 7 години
Орбан има да се учи много от Бойко! Орбан строи огради и не пуска бежанци, а баче Бойче му е измислил цаката: парите от Европата за ограда в левия джоб за внучето и за черни дни, а дюнерджийниците - за защита! Като видят колко много дюнерджийници има в България мигрантите ще си я припознаят за братска страна и няма да ни бомбят! Гениален философ!
188
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еврофондовете са мерило дали си честен, спряха ги единствено на БСП
187
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ако порочете как го облива народната "любов",няма да се репчи толкова.
186
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че са дюнерджийниците те решиха проблема с бежанците.
185
2
 
22
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Всичко до което се е докоснал Боку мирише на корупция.Всичко.Бойкостралата /другото са празни приказки ,някакви отсечки по5-10 км/ от Ст.Загора до Бургас е в дупки и пукнатини , а от декември до март е в преспи.За Цариградско да не говорим.Кухи герберски лъжи ,на които никой не вярва.
184
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немате никакъв шанс, алтернативата БСП е кошмар
183
8
 
6
 
! Отговори
Не народ а м%&*а преди 7 години
Всеки народ си заслужава управниците! Щом сте стигнали до избор между ГЕРБ и БСП няма как да не ви се смеят и гаргите дори. Кофти народ е българина, предал най-великия българин Левски и изклал интелигенцията си на народен съд.
182
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се напрягай толкова,да не вдигнеш кръвното.А ние трети път в една и съща тиква няма да се спънем.
181
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заемите отидоха да се плащат бакиите на БСП