Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!

Едно мъчи лидера на ГЕРБ – не знае от кого загубил на вота, кой издигнал Радев
Обновена: 5 фев 2017 18:11 | 5 фев 2017 14:45,
330
Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!
Снимка: БТА

Проблемът с мигрантите е решен изцяло. В България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града.

"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията – 320 млн.", посочи Борисов, цитиран от "Фокус". "Дойдох, победих и в Братислава беше ключовото заседание", допълни бившият премиер.

По думите му вече и Европа е узряла, че само през КПП-та има право да влиза чужденец.

"Винаги съм казвал, че с патриотите работихме съвместно и заедно и тяхната подкрепа действително вършеше работа", коментира Борисов. По думите му там, където са сгрешили, ГЕРБ си поема отговорността.

Борисов коментира и критиките към работата на правителството му. "Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега", посочи той.

"След изборите, ще си говорим пак", заяви Борисов.

"Сега Нинова ще ни прави ревизия.Каква беше АМ "Тракия" и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях?", попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ потвърди, че в управленската програма на партията е заложено двойно увеличение на учителските заплати, тъй като бюджетът позволява това да се случи. "Най-важното, ако погледнем и нашите възрожденци, се оказва образованието", обясни той.

Борисов коментира и президентските избори. Той сподели, че не знае от кого е изгубил. Вотът не бил спечелен от БСП." Това ми е един от проблемите – не знам от кой ги загубихме. Още не се знае кой предложи Радев", призна той.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
50
 
! Отговори
Аз съм прост преди 7 години
"Аз ***, и ти ***" - би трябвало да се разбираме. Да, ама не! Що тъй?- Що спря Ю.П. и Белене, половин милиард на година само от транзит на газ малко ти се видя?! - Що продаде 33% държавни активи на тока? Що вкара емигранти с Постановление 208. - Кой фалира КТБ и ищо даде 2 млрд., Що даде 2 мирд. за саниране от мен. Що повиши тока, парното, водата.Що вдигна билетчето. Що не миеш София. Що да ти плащам 20 млрд. заеми. Ей, ич не се разбираме. На народа му писна, отивай си с добро, че става лошо!
119
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО МОЖЕШЕ СЪС СИЛАТА НА ВАШАТА ЛАКОМИЯ И НАШАТА УМРАЗА КЪМ ВАС ДА СЕ УБИВА ,НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ. ВИЕ С ВАШЕТО НАХАЛСТВО АКОМУЛИРАТЕ ОГРОМНА УМРАЗА В НАРОДА И НЕ Е ДАЛЕЧ ДЕНЯ ,КОГАТО ТЯ ЩЕ ИЗБИЕ И ЗАТВОРИТЕ ЩЕ СЕ ЗАДРЪСТЯТ ОТ ВАС !
118
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като не ни вдигна заплатите отде да имаме пари за винетките дето вдигна и цените на тока. Туй кажи бе.
117
24
 
7
 
! Отговори
САМО ГЕРБ!!! преди 7 години
Лилето е страшна пи""ка!
116
0
 
20
 
! Отговори
1001 и първи блок преди 7 години
Да се извиня на ковуистите, моля чете Лиляна Павлова - Комунистка!!!!!!!!!!!!!!!!!
115
0
 
1
 
! Отговори
Gender преди 7 години
Profi artist srestu samodeen artist...bg teater...
114
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко никой не ти отрича магистралите в Южна България? кажи какво направи в Северна България? Пътища - няма! един завод имаше във Видин за демонтиране на мини - затворихте го! Монтана - леш! само автомрги има в града и земеделие, нищо друго! Жив човек няма да видиш там. Фидосова не я избраха оттам, Щом си толкоз ербап - канидатирай се в Монтана водач! В Северан България живот има само в Добруджа, Велико Търново - покрай Туризма и Ловеч - покрай Гриша Ганчев
113
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема с емигрантите ще става все по-голям особено ако и Марин Льо Пен спечели ще ги натирят всички към нас и ще останем между Турция и ЕС с една камара емигранти в ръцете.
112
2
 
29
 
! Отговори
1001 и първи блок преди 7 години
Е Баце Бойко е велик, и защо Лилето забрани санирането и на вътрешните ВиК щрангове, и канализационните отклонения от блоковете и от дъждовното отводняване???? и какъв е ефектът след Лилянка Пвлова - внучка и дъщеря на управляващи ковунисти и ББ!!!
111
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целия свят е разделен на две половини - в Сащ има едни бедни южни САЩ, които гласуваха за Тръмп и едни богати северни САщ. В Испания севера иска незавосимост, в ИТалия също Севера иска независомисто, в Германия се делят на ИЗток и Запад, в УКрайно също се делят на ИЗток и запад, в България се делим на Южна и Северна България.
110
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво има да се коментира - Герб правят ремонт - и след 3-4 месеца се срутят нещата.Струма се напука след една години, Тракия в отсечката Карнобат- Бругс - след една година, виадуктите на Люлин след 6 месеца, Цариградско го правиха това лято и не изтрая първия сняг...какво е чудно че има нова трагедия, след скорошният ремонт в този участ на АМ Хемус.
109
3
 
36
 
! Отговори
АХЕ преди 7 години
Някой няма ли да коментира ужасната трагедия, случила се на магистрала Хемус и защо ГРОБ не разбределиха усилията на държавата равномерно, за Северна /западнала/ България и Южна /тяхна/ България??? Започна да ми писва от неизказани истини и забравени случаи. Да живее Р Румъния!!!!!
108
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя плямпалник ако по-малко говореше и повече вършеше, щеше да е добре. Aма то е лесно да дрънкаш приказки от 1001 нощ от една трибуна народа кучета го яли, имаме емигранти да приемаме и да се грижим за тях. Cега се сетил предизборно да ни дига заплатите със крупната сума 650 лв ами нека той живее със 650 лв защо не ги вдигнахти, като има излишък в бюджета. Ама като е за винетки веднага дигате цените, ах измамници.
107
1
 
21
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Китов,защо като ***,гербаджиите също са ***,кажи един от тях,който не е членувал в бкп,даже банкянския комунист бил ''репресиран''от тях,и после бил приет,да учи в комунистическата школа в ''Симеоново''.През лятото на 1985г. под червеното знаме на комунизма,биеше и гонеше братята турци в Дулово.При такива събития ,партията-майка изпращаше,най-верните си синове.
106
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се, в мизерията която създаде, кой е луд да дойде?
105
2
 
27
 
! Отговори
Заплата 1500-лв. преди 7 години
ВЕДНАГА СИ БРЪСНЕМ ГЛАВАТА ---ТАТУИРАМ "ГЕРБ" НА НЕЯ!!!ШЕ ВИ ШАШНЕМ НА ИЗБОРИТЕ !!!!!!!!!!
104
0
 
38
 
! Отговори
До ре ми преди 7 години
Най-мразеният човек в България. Агентът на ЦРУ, самият *** Борисов.
103
0
 
31
 
! Отговори
ha ha преди 7 години
"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията 320 млн." КО! НЕЕЕЕЕ! Какви са тези безумни брътвежи?Интересува ме като процент спрамо населението как са нещата.... Дори и един мамуняк не искам тука! А изборите ги изгуби от НАРОДА! Само той не го разбра....Трябва IQ над 30 за да се осъзнаят някои неща :)))
102
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нагляр мръсен, кого се мъчиш да излъжеш ... как нямате срама, продажници
101
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
боко не дърпай дявола за опашката ...сега някой ще пусне пак слух между тях че ги чакаме с по 1000? на месец и апартамент