ГЕРБ ще обсъжда бъдещия кабинет другата седмица

Влезлите в НС с преференции няма да бъдат убеждавани да се откажат
34
ГЕРБ ще обсъжда бъдещия кабинет другата седмица
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Разговорите за съставяне на коалиция се очаква да започнат следващата седмица. Това стана ясно след заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ в разширен състав.

Снощи лидерът на партията Бойко Борисов обяви, че събира днес ръководството на формацията, за да обсъдят бъдещите си действия.

Той посочи, че в зависимост от окончателните резултати от предсрочния парламентарен вот, ГЕРБ ще реши и кои да са евентуалните му партньори в управлението.

"Когато сме готови, ще ви кажем и изявлението ще е от нашия лидер, беше лаконичен Владислав Горанов. Той добави, че все още няма готови решения", предаде БТА.

Утре лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заминава на конгрес на ЕНП в Малта.

На въпрос дали от партията ще се опитат да убедят тези, които заради преференции са изместили водачи на листи на ГЕРБ в някои места, Томислав Дончев коментира, че това би било против правилата на демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-про*ст премиер от Бойко Борисов в цялата ни история не е имало! И то цели три мандата, ще се гръмна!
6
10
 
8
 
! Отговори
haha преди 7 години
Червени ментета, как сте?
5
7
 
21
 
! Отговори
factotum преди 7 години
6 месеца до оставка номер 3!
4
1
 
17
 
! Отговори
лоли преди 7 години
Сега почват пазарлъците за министерски кресла под наслов "нашата програма "Да не мислите че се интересуват от програми мислят за своите далавери и ще видим кой министерства ще вземат патериците за да си оправят бизнеса или по точно далаверите както беше и преди нищо ново жалко за бъдните поколенияДесните *** май са по страшни от левите
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Охраната на бай Тошо пак ще е бай Тошо. Красота. Три пъти се сбъдна детската му мечта.
2
7
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ над всичко преди 7 години
Това за преференциите е вярно, но винаги има изключения. Нека Цецка Цачева да мине напред и хората преди нея с преференциите да се откажат, защото закъде ще бъдем без г-жа Цачева и кой ще ни е председател на парламента?
1
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мога да кажа, че откакто ГЕРБ са на власт, изборите в България са пълно менте. Каквото е и неграмотният им самовлюбен Вожд.