Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ

България е стабилна държава, заяви той на конгреса на ЕНП
29 мар 2017 21:55, Анисия Иванова
374
Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ

Няма по-добро място за живеене от Европейския съюз. Това е нашият дом, това е нашето семейство. Да го пазим със самочувствие и да защитаваме интересите си пред всички, които предвещават края на Съюза. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на своето изказване в рамките на Конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Малта, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Борисов призова европейските си колеги за спазване на Маастрихските критерии. "Да спазваме правилата, защото само това ще ни донесе сигурност", каза той. По думите на лидера на ГЕРБ Европа се е справила прекрасно с икономическата и финансова криза.

Бойко Борисов изтъкна пред присъстващите, че България е стабилна държава. "Предизвикахме предсрочните избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ. За да продължи европейската и пронатовска политика. Постигнахме 3,6 процента икономически ръст, 14 млрд. фискален резерв, 7 процента безработица, 27 процента външен дълг, 0 инфлация и бюджетен излишък", обясни лидерът на ГЕРБ. Борисов посочи, че предстои България да кандидатства за чакалнята на Еврозоната.

Председателят на ГЕРБ бе категоричен, че победата на партията има изключително важно значение за Европа и за опазването на нейните външни граници. "Ние сме на границата с Турция и Черно море. Не можем да махнем вратите на къщите и да махнем и портата. България имаше най-добре защитената граница, но при влизането си в Европейския съюз бяхме принудени да я махнем.

Изградихме я отново, благодарение на помощта от 320 милиона лева, за което сърдечно благодаря на ЕК и днес пак имаме най-надеждната граница", подчерта Бойко Борисов. Той призова мигрантите да бъдат държани далеч от границите - в зоните за сигурност. Според Борисов тези, които идват, трябва да минават само през официалните контролно-пропусквателни пунктове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
6
 
33
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Иначе казано: 50 000 000 за да си почешеш егото,а ? А събираме пари с SMS да лекуваме децата на България !!!
221
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не струват едни избори в сравнение с парите, които даваме на партиите, трябва да се намали субсидията, но им е кеф така - виждаме ги.
220
12
 
16
 
! Отговори
БСП преди 7 години
САМО БСП!!!
219
4
 
24
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
да поставиш партийните интереси всенародното добруване не е много мъдро Г-н Борисов. Може би трябваше просто да си посипете главата с пепел заради слабата кандидатура на Цецка и да водите национално-отговорна политика. Защо не кажеш истината, че не не можехте да се гледате с некадърниците от РБ и съвсем резонно те сега са извън борда.
218
5
 
29
 
! Отговори
Кака Пена преди 7 години
Лелееееееееееее,съвсем е изтрещял! Каква причина само за да похарчиш милиони.
217
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До svetlio Ами как. Нали в България е най голямата държавна администрация, полицията, съд и прокуратура и пр. държавна администрация, общинската администрация т.е около 500 000 са на масата плюс техните семейства. поне около 60 % да гласумат за ГЕРБ става ясно. Гърча продължава с втора серия.
216
9
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
До Анонимен 295 Ако се продадем на Русия , дали ще бъдем по добре? Категорично НЕ.
215
18
 
3
 
! Отговори
Питам преди 7 години
А Корнелка какво мисли по въпроса? Хи, хии...
214
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СИЛАТА НА ГЕРБ Е ЧЕ СА ПРОДАЖНИЦИ.ТОТАЛНО СЕ ПРОДАВАТ НА САЩ БРЮКСЕЛ И АНКАРА.ОТ СТРАХ БСП ДА НЕ ЗАВИЕ КЪМ МОСКВА НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНО.
213
13
 
13
 
! Отговори
Право преди 7 години
Истината за изборите е, че се избра по-малкото зло, но зло! Схемата КОЙ си остава! Трябва голяма СЪДЕБНА РЕФОРМА иначе се въртим в кръг и все тая кой ще управлява! А е абсурд да се твърди, че БСП е алтернатива на ГЕРБ, тя е най-лошото, което може да ни се случи... Луканов -фалит, Виденов- фалити, пирамиди, Станишев, Доган, Пеевски, Орешарски-КТБ, трябва да сме луди, за да си мислем, че са алтернатива!.........Народът трябва да натисне за СЕРИЗОНА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
212
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле..е..е червените *** са полудели. Те си повярваха , че ще спечелят изборите и сега тролят простотии като незадоволен младеж. Давайте другари , обаче никой не ви обръща внимание . Пълни нещастници .
211
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 287Той не е там да ви решава личните проблеми. Много странно сте разбрали цялата система. Отмина времето когат държавата ви дундуркаше и ви бършеше суполите. Сега е времето когато трябва да си хванете живота с двете ръце и да разчитате на себе си най-после като възрастни хора.
210
5
 
22
 
! Отговори
ДД преди 7 години
Taзи тъпотия струва на народа сумати пари за разходи покрай тези избори !!!
209
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютен комплексар!
208
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А за потрошените пари в най-бедната държава не му пука! Психопат. Тоя никога няма да разреши проблемите на хората. Те не го интересуват.
207
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тоя наред ли е?!Той ли е я регистрира и той ли за малко да я вкара? Случайно Бойко да е виновен за това че слънцето залязва нощем? ГЕРБ са виновни за всички неправди по света и в частност мизерното ти съществуване.
206
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Тодор никога ,не е хвърлял оставка :) Малка разлика!
205
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов може по 20 пъти като му дойде края на мандата да си подава оставката ,да се явява на избори и "да си ги печели" .Хванали уж някви агитатори които за глас давали 30- 40 лв, а познайте колко им са присъдите?- 3 месеца,5 ,7 месеца.. и това присъдаза тежко престъпление каквото е купуването на гласове !!! Борисов явно е решил да мине рекорда на бай Тошо по най дълго управление .Борисов е на 57 г сега, ами колко още ше го търпим ,5,10 години ли?
204
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да пенсиите буйстват :)) Всякакви измислици пишат за едно време. То на ресторанти ходили, то на коли карали, то радиаторите им горели денонощно....Малей малей аз явно в друг комунизъм съм расъл :))Всяко лято лютеница, компоти, трушия, пърлено прасе, зимата студ, лятото мор, кола може и да има ама по енерция...., Нови дрехи на 5-6 година, скъпи обувки забрави, технологии забрави ????? Пенсионерчета аре спрете да се излагате вече :)
203
3
 
19
 
! Отговори
тоя наред ли е?! преди 7 години
регистрира етническа туска партия, за малко да я вкара в парламента, пред БСП е само с 5 процента, на президентските избори меко казано се о.с.ра, и на всичкото това Боце вика, че е потвърдил силата на герб?? Боце е пълен ид..от.