БСП се ядоса: ГЕРБ крият Борисов и немощта му

Ограничавате възможността за контрол, обвиниха ги от Левицата
26 май 2017 10:07,
73
БСП се ядоса: ГЕРБ крият Борисов и немощта му
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

ГЕРБ крият премиера Бойко Борисов и немощта му. Това обявиха от БСП, които протестираха срещу отказа на председателя на парламента Димитър Главчев да допусне въпрос до министър-председателя в парламентарния контрол. 

Соцдепутатът Антон Кутев протестира срещу решението на Главчев да не допусне негов въпрос до Борисов за назначенията на новата власт. 

"Ограничавате възможността за контрол", обърна се народният представител към парламентарния шеф. Според него мотивът за отклоняване на въпроса нямало нищо общо с текстовете от парламентарния плавилник. 

"Опитвате се да прикриете немощта на министър-председателя", констатира Кутев. 

Председателят на парламента му отвърна, че времето на парламентарния контрол не би стигнало за изчитането на всички назначения."Напълно правилно съм ви върнал въпроса", заключи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Бойко БорисовБСПКутев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
15
 
7
 
! Отговори
Инженер преди 6 години
Другаре,не се изморявайте.Пазете сили за след 4 години.
35
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито защитавам БСП, нито са ми на сърце. БСП /БКП/ да виновни тези двама неграмотника да ни лъжат и крадат, да ни предават на Турция и САЩ, България да изчезва. А тези двамата са били членове на БКП, особено Рапона, даже книжката си пазил още. Усетиха, че властта е пари, много пари и пускане няма. Надупили са се наЕС, на Турция, продават и предават за да са все по-богати. Това което правят е геноцид. Всичко събрано от тях е изритано от БКП. Унищожиха българина, отчаяха го, купиха и протестите.
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 36А така значи!!!!! Все пак ГЛАВНАТА ЦЕЛ на "цветенцата" Е БИЛА......ВЛАСТТА!! А пък аз, дивакът, си мислех, че целта е да направите нещо за хората, държавата, младото поколение (да не бяга!), инвалидите (да не се молят за подаяния!)!!!!! Пфу, и аз пък, КВО ДА ИСКАШ ОТ БАЙ ***????
33
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП не скри мощния си яд! Май друго мощно при тях няма! О простете, има! Мощно точат държавата, ако някой им даде властта.
32
6
 
9
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Айде стига с това БСП вече. Какво току се сещате за тях
31
9
 
18
 
! Отговори
До 39 преди 6 години
И ти ми казваш, че народа е избрал ГЕРБ? Вярваш ли си или си платен техен слуга. При 50% негласували, при купен корпоративн вот, Цецо Цървула вече е специалист, принуда, страх от уволнения и заплащане на независимите, остават едно 7-8%. И колко са те от над 6 милиона имащи право на глас? Комунистите да вадят торбите с парите и да плащат ако искат да "спечелят" изборите. Ненавистта към ГЕРБ е огромна но българина е страхлив, псува и търпи.Мисля, че при първите сметки през есента ще вдигнат хората
30
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народа каза и избра ГЕРБ, БСП нека плаче колкото иска. Никога повече БСП и ДПС на власт!
29
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофиилистик-путинофиилистите реват на умрело, значи всичко е наред.
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехидна усмивка и много мъка .
27
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Газ пикаят позитанската своолоч, че за n-ти път ще гледат властта през крив макарон. Място не може да си намерят кутевските помиияри :)))) Курнелиооооо боли ли, а? :))))
26
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да живее вожда Бойко ! всичко републиката процъфтява.
25
7
 
26
 
! Отговори
Гьобелс преди 6 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашисткото вредно управление на Славниякапитан на крадливите,корумпираните,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИ от герб ЕООД КОМЕРС
24
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, БСП са прави в едно, щом тези са ръководители на тази партия, без интелект, полуграмотни и жестоко необразовани, алчни и продажни, страхливи до параноичност, а днес управляват, означава, че нямаме бъдеще. Не знам дали си дават сметка за поеаженията които нанесоха на България, за корупцията и бедността, за обезлюдяването и ранната смъртност, за разпада на морала и човечността, за унищожаването на патриотизма. Може би разбират,но парите които крадат и изнасят им пречат да усетят пораженията.
23
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нивото на защитаващите Б.Б. е много ниско , казвайки , че парите ни за заплати, пенсии , детски.......са от Банкя . И пътищата , и санирането и всички пари в държавата са нашите пари . ТОЗИ само ги ............раздава, на своите повече !
22
13
 
6
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
Крум ЗаркоФ да не би да е по-красив? Ха ха ха.....или СтойнеФ.
21
5
 
18
 
! Отговори
СПЕКТЪР преди 6 години
КОГА ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА????Не ви избираме и не ви плащаме само за да се плюете един друг дами и господа управляващи. Вземете измислете и свършете нещо смислено за този изстрадал народ!
20
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важно е ,че от офиса на ЦУМ не са се ядосали.Да е жив и здрав Бойко Борисов за да води България по европейския и път
19
13
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
между герп и бсп НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА,ТОВА СА КОМУНИСТИ.
18
13
 
9
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
Я па тия от БСП-все друг им е винивен и пак търсят "под вола теле " :))) Вашите компро мати и подли намерениея нямат край-много сте противни,даже отвратителни!!! С дейст вия и изявления като тия оставате все по-далеч и встрани от народа.Дори ония,които ви симпатизираха вече ви гледат с лошо око - направете си изводи другари и ДРУГАРКЕ!!! За многото години ваше управление доказахте единствено,че МНОГО УСПЕШНО СИ ПЪЛНИТЕ ГУШКИТЕ И ОТСТРАНЯВАТЕ ВСИЧКИ НЕУДОБНИ ЗА ВАС!Долна работа!!!
17
18
 
13
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
БСП е терористична организация и никога не трябва да бъде допусната до властта!