Елена Йончева цитирала публичен доклад, още от 3 май

Как може Валери Симеонов да не знае, коментира депутатката
8 юни 2017 19:24,
20
Елена Йончева цитирала публичен доклад, още от 3 май
Снимка: архив Булфото

Информацията, която цитирам за българо-турската граница, е публична и я има на страницата на парламента – непонятно е как един вицепремиер не е наясно с това, каза говорителят на БСП Елена Йончева във връзка с внесения от Валери Симеонов сигнал срещу нея в прокуратурата, предаде "Фокус".

"Тя е оповестена в резултат на мой въпрос относно сигурността на нашата граница по време на блиц-контрола на 3 май 2017 г.", коментира Елена Йончева.

Още по темата

По думите й блиц-контролът се е предавал пряко и на него е обявен част от доклада на Главния инспекторат на Министерски съвет относно сигурността на българо-турската граница и относно надеждността на инженерното възпрепятстващо съоръжение.

Йончева обясни, че в доклада се посочва конкретно в кой участък не работят камерите и поясни, че именно това е цитирала.

Говорителят на БСП заяви, че не знае при коя пирамида по границата камерите не работят и че в доклада се е цитирало в кой участък камерите не работят и че това е така от три години.

"Аз цитирам тази информация, която е публично известна. Нищо повече не цитирам, защото нямам информация", каза Йончева.

На въпрос дали е виждала този доклад, говорителят на БСП отговори, че той е на страницата на парламента.

Попитана дали има намерение да съди Валери Симеонов, Йончева заяви, че й стига Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
2
 
! Отговори
Eл.Йончева-смешно е преди 6 години
А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...
17
2
 
4
 
! Отговори
питанчо преди 6 години
Къде са парите, полицаите по селата, 300 лв. пенсии,сигурността на хората,и пр. обещания ?
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този плоскомозъчен наглец няма спиране! Хотелче, оградки, сега щял да прави изтрезвител за пияндурите на Слънчака ... А, който дръзне да говори истината го заплашва със съд. Всяка негова изява е поредна издънка и ББ може да си мери срока на кабинета по честотата на издънките на Винкела! За 4 месеца ще преизпълни плана за 4 години и ЧАО!
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами има такъв доклад и камерите наистина не работят.Какво -да казваме ,че работят ли?
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Е, не я е раждала ***, не ти е сестра.
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери Базедовия Гном не е много умен. Даже никак не е умен...
12
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йончева е зло комунистическо куче
11
4
 
25
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА СЕ ЧУДИ, ЧЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН, НО АКО СЕ ДОСЕТИ, ЧЕ КАКЪВТО Е ПРЕМИЕРА ИМ ТАКИВА СА И МИНСТРИТЕ МУ, ПО-СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ УБЕДИ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ ЧРЕЗ ПОРЕДНОТО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И С ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ!
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Валери А мръсните номера на комунделите от ГРАБ и ЧервеноГРАБеца от Банкя знаеш ли ги . Ай не се прави на балама или си природно такъв . Ай сиктимини !
9
2
 
25
 
! Отговори
АTAKICT преди 6 години
До АнонименЕДВАЛИ ЩЕ ЗАРАБОТЯТ ОТ 25 ЮЛИ СА В ОТПУСК--60 ДНИ КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ РАБОТА ПРЕЗ ОКТОМВРИ СЛЕДВАТ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ ТАКА ЧЕ ЩЕ СЕ УМОРЯТ ОТ----ПОЧИВКИ ТАЗИ ШАИКА ОТ САМОНАЗНАЧИЛИ СЕ УПРАВНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРОГОНЕНА С ТОЯГИ
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки случай, как не работят тези в НС!!! Отчайваща нужда има от нови закони, а те от месеци само се дърлят. СЛАБО МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е ПО- ЛЮБИМ! Искам ТЕЗ, ДЕТО ГИ ХРАНИМ С ПО 10 000 ЛВ. МЕСЕЧНИ ЗАПЛАТИ да РАБОТЯТ!!!
7
7
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Не бъди много сигурен, единствения който води pазследване е таз журналистка. A иформацията е попаднала някъде, защото някой разследващ журналист си е отварял устата и е разгласявал държавни тайни наляво и надясно.
6
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя кабинет няма ли най-сетне да почва да работи тоз патриот Симеонов освен да бие бабички жени нещо може ли да свърши аджеба смислено.
5
39
 
9
 
! Отговори
Валери преди 6 години
И за кое браво, бе червен галффон? А кашоните с информация, изнесени от областните управи, и те ли са публичен доклад от парламента? Айде не ни правете на балами, защото мръсните номера на комунделите ги знаем добре.
4
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов ще ме съди ли за разгласяване на държавна тайна ако кажа, че той е едно ...
3
3
 
33
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Е как, той не е там да знае, а да лaпа кинти!
2
5
 
35
 
! Отговори
цветанов преди 6 години
НЕ МУ ПРОЩАВАЙ,ОСЪДИ ГО ТЪПАНАРА НЕВЕЖ
1
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Елена, Браво на Йончева!и Браво на ^2 ако се надигнете и допринесете за повдигане на обвинение срещу веселите хайлиращи Гербераси и Ортакераси