Хитлеристки мустачки и за бившия МВР шеф Пламен Узунов

ГЕРБ и БСП искат уволнението на президентския съветник
12 юни 2017 07:37,
47
Хитлеристки мустачки и за бившия МВР шеф Пламен Узунов
Кадър: Господари на ефира

В два последователни дни и ГЕРБ, и БСП поискаха уволнението на президентския съветник Пламен Узунов заради снимка, в която той е дегизиран като Адолф Хитлер.

"Президентът Румен Радев сам взема решенията за състава на екипа си, но демонстрациите на хитлеристки символи са недопустими", каза вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Акъл на президента не даваме, но подобни хитлеристки символи и знаци са недопустими. Нашата политическа позиция като партия остава. Не е променена от това, което сте чували. Подобни хитлеристки символи, знаци за нас са недопустими. Позицията ни е принципна", подчерта Нинова.

Ден по-рано премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква в понеделник указ от президента Румен Радев за отстраняването на Пламен Узунов.

Борисов даде пример за това как той е уволнил зам.-министър заради снимки с хитлеристки поздрав.

На снимките, разпространени от "Господари на ефира", Узунов е с характерните хитлеристки мустачки и вдигната ръка за нацистки поздрав.

На една от снимките поздравът е заменен от знака за хеви метъл.

Пламен Узунов обясни пред в. "24 часа", че снимката е от новогодишно тържество през 2003 г.

"Бяхме 3­4 семейства. След томбола ми се падна да облека тази униформа. Мустаците, а и всичко, е изкуствено", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от връзкари в тази държава!
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички плюещи по Узунов , предлагам ви да се ексхумират костите на Чаплин и да бъдат публично обесени заради ролята му във филма "Великия Диктатор",също така , ако трябва чрез принуда , костите да се извинят за тази роля на цялата еврейска общност!!!
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До demographТова са най НОРМАЛНИ ХОРА Какво лошо има в Карнавалните забавления? От Античността до днес,хората се борят със Злото като се маскират като зли сили, зли демони,личности диктатори и др. Да се присмиваш на отрицателни явления означава, че си различен,че си надраснал недъзите.Образът от снимката е карикатурен,подчертано чаплиновски! Защо никоя медия не осветли истината? Това ли е,което трябва да "тресе" България?Защо тази злоба не се трансформира в положителна енергия,толкова необходима за всички нас!
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми прилича на Чарли Чаплин. Но все пак, някой трябва да си провери приятелските семейства...
37
3
 
0
 
! Отговори
demograph преди 6 години
Що за новогодишна компания е тази, в която томболите и забавленията включват хитлеристки, сталинистки или ислямистки "шегички"?!- Ами, хитлеристка, сталинистка, джихадистка, нали така.Защо на мен не ми хрумнало да обличам приятелите си в хитлеристки униформи?..
36
2
 
1
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Това е отговор и въпрос към разни жалки анонимни платени твари възхваляващи БКП.БСП. и другаря им Радев.А лъжите им са на показ
35
2
 
3
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
До До смехурко Два аршина ли има когато се мерри една и съща постъпка или грешка.Как една постъпка е голяма грешка и уволняват за нея а другата с приятески поздрав сред близки и приятели
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Червен клошар Много ти се иска Узунов да е виновен,но не е не е прикривал никакъв племенник по проста причина ,че УБИТИЯ МУ Е РОДНИНА .Всичко беше скалъпено за да поставят Наркомана Разсолков на негово място .
33
0
 
3
 
! Отговори
Антон преди 6 години
До АнонименНяма да се научим да ценим човек по делата му....Уви...личния живот е по-интересен!За това сме на тоя хал!!
32
3
 
3
 
! Отговори
Иван преди 6 години
До Анонимен Един от начините да не позволим на "ЗЛОТО" да изпълни същността си е когато му се присмиваме! За това и в Карнавалите като цяло , хората се маскират като зли демони , зли исторически личности т.н. Това е начинът човек да неглижира същността им. От снимките ясно личи духа на купона 😊 Не виждам драма ...само шоу.
31
2
 
4
 
! Отговори
До смехурко преди 6 години
До смехурко:))))))Кой се рови в личния живот на хората,кой има интерес да надникне в компанията на тези семейства,които се веселят преди 14 години в Новогодишната нощ на 2003 г.?Какъв човек трябва да си да постъпиш толкова подло?Юда е част от купона,вдигал е наздравици със всички, които са на снимките,и вероятно е имало наздравица и за "доброто" приятелство?! /Защото тук са само близки семейства,колеги!За всички е ясно: извадени са снимки от контекста и са интерпретирани съзнателно да уличат, да омърсят Човека.Какво лошо има в Карнавалните забавления? От Античността до днес,хората се
30
1
 
4
 
! Отговори
sdfds преди 6 години
Това са мустачките на Чарли Чаплин
29
2
 
2
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Когато едни се уволняват за такива младежки постъпки .Трябва ако дуругаря Радев е независим да уволни веднага тоз *** АРИША трябва да е един за всички .А не да се прави на не ..............вдовица или слепец.Къде му са клетвите в конституцията че за всички че е равен.Ако не го направи сами си направете изводите Но за мен е лъжец като дуругарката *** от един клас са.ЛЪЖЕЦ Е
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срамна работа. Бивш шеф на полицията в Пловдив, бивш министър на МВР в служебното правителство съставено от президента Р. Радев. Като министър на МВР - слаба фигура, като президентски съветник кой знае. На за подобни фюрерски изпълнения вън, да адвукатства, излагация.
27
2
 
6
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
Тодор Колев - вечна му памет и той се дегизираше с такива мустачки и то по време на дивия соц .... с голямата цензура тия почнаха да се правят на по светци от папата тия ще вземат да искат затвор за едни мустачки както навремето за по дълга коса ...наказание
26
2
 
2
 
! Отговори
Театралников преди 6 години
На една Нова година ми се падна един котарак и ролята на Дон Корлеоне.Шибнах два шамара на "оригинала" (не Бербатов) и той за това една година го нямаше по празниците.Освен това за няколко часа направих нов кабинет от отявлени некъдърници.После оня вика :-"Абе ти ме изигра по добре от мене си".
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марешки е прав!Всички в управлението на БГ и ЕС трябва да минат през медицинско освидетелстване! Фактът,че през съзнанието на дадена личност минава възможността да се "почувства" като изверг и след това с удоволствие и гордост документира и демонстрира "постижението си доказва ,че човекът е с болен мозък!Дори децата при игра на "стражари и апаши" отказват да се "правят" на апаши,а нашите избраници се гордеят с избраната роля!Искат да приличат на националния баш Б-андюга Борисов!
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези няма ли най-накрая да сътворят нещо полезно,ами постоянно си измислят теми за скандали.В народното събрание само препирни,кой е виновен за управлението на Тодор Живков,или глобалното затопляне ,или движението на континентите и др. подобни.И нищо по същество как да се стимулира икономиката,как да се ограничи контрабандата,как да се спрат данъчните измами,как обществените поръчки да не са корупционна практика..Само сменят леглата ,а *** едни и същи....
23
6
 
6
 
! Отговори
месара преди 6 години
ако бяха сталински мустаци ,или ленински с брадичка ,другарката *** нямаше да има нищо против :)
22
2
 
7
 
! Отговори
томбола преди 6 години
... а Кулеков и шоу направо в затвора да ги пратят другарите от двата фронта за радост на тавариш Волен. актьорът кандидат-президент поне стотина пъти игра фюрера в ефир пред милиони телезрители. феновете със сатанинския знак на хеви метъла и другарите с пентаграма какво да ги правим - да разнасят камъни из кариерите, да бетонират гьола Белене или навързани на синджирка в раирани дрехи с номерца да подпират кльоновете с по една камера на челото за по-голяма ефективност