Кой източи КТБ? Кой я фалира? Стенограмата – мълчи!

Няма и яснота кой е поискал банките у нас да въведат "ваканция"
12 юни 2017 08:07,
75
Кой източи КТБ? Кой я фалира? Стенограмата – мълчи!
Снимка: архив, Булфото

"Разсекретената стенограма не разкрива какво се случи с КТБ, но показа симптоматични проблеми в поведението на най-високопоставените лица в държавата", коментира пред "Фокус" политологът проф. Александър Маринов.

Според него от документа ясно се вижда, че органите, които управляват държавата, не разполагат с необходимата информация, която би трябвало да имат по закон.

Още по темата

По думите му при подобно скриване или изкривяване на информацията, за което все някой носи отговорност, е много трудно да се разчита, че ще бъдат взети правилни решения.

Според Маринов дори да излезе и втората стенограма, за която се твърди, че има по-конкретни и интересни неща, проблемът е, че продължаваме официално да не знаем нищо за това как и защо е била фалирана КТБ, кой е поискал банкова ваканция.

А причината за това, по думите му, е, че по върха на българската държава има хора и групи, които са били пряко заинтересовани и са взели пряко участие в разрушаването на банката.

"Стенограмата за КТБ затвърждава мнението ни за това, че голяма част от нашия политически елит в кризисни ситуации действа неадекватно", смята и социологът Юрий Асланов.

Според него националната сигурност е била застрашена от неадекватните действия на представителите на институциите към онзи момент с ликвидирането на КТБ.

"Очевидно КСНС не е имал капацитет да реши този въпрос и кризата продължи да се развива и след това. В крайна сметка се стигна до ощетяване на държавата с около 4 млрд. лв.", посочи Асланов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
10
 
! Отговори
Край преди 6 години
От стенограмата стана ясна само "експертизата" на т.н. "политическа класа". Изказванията бяха на ниво пред блока на по бира от найлоново шише.
39
1
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Същия този, който наля милиардите, за да я 'спасява' тая покварена банка. Той не е само един - цяла група са. Тия неща не се уговарят на места, където се водят стенограми. Всичко се знае, но никой няма да го каже пред народа.
38
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбрахме защо Радев поиска да се отвори стенограмата - защото няма нищо в нея, което да доказва Кой източи КТБ !Чиста проба Популизъм ала Позитано 20 !
37
2
 
17
 
! Отговори
Факти преди 6 години
От стенограмата става очевадно че: 1. Росен Плевнелиев иска на всяка цена да успокои народа защото иначе са "МЪРТВИ" има предвид себе си и другите политици 2. Вижда се че в името на кокала властта и управлението Партии, сдружения и "врагове" са готови на всичко дори заедно да лъжат народа 3. Става ясен факта че Избори , оставки , назначения се планират предварително на маса а пред народа се играе театър 4. Настоящата политическа класа без ген.Радев са пълни аутсайдери и трябва да си отидат!
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те вече продадоха България.
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КТБ я източиха двама души-единия вече купи половин България,а другия командва цяла България.А сетете се кои са те от първи път.
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой източи КТБ?Как кой?КОЙ и ТОЙ.
33
1
 
22
 
! Отговори
Люба Кулезич преди 6 години
Тази стенограма е толкова "стенограма" колкото и доклада поръчан от същите хора, за фалита на банката! Всичко е фалш, поднасят ни откровени лъжи. Знае се добре какво е говорено, и при президента и в хотел Берлин при Делянчо мамин сладък...и в Банкя и т.н Всичко се знае! Крият от вас народе, мафията ви прави театър! Ако имаше воля, само за ден два всички участници щяха вече да са в затвора...но няма как да стане това,не сме Румъния!
32
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кой източи КТБ?".........питайте КГБ !Кой източи КТБ?Прочети още на: dnes.bg/politika/2017/06/12/koi-iztochi-***-koi-ia-falira-stenogramata-mylchi.343957
31
0
 
18
 
! Отговори
1 преди 6 години
Един ден ще продадат България и пак няма да разберем кой го е направил. *** народ сме.
30
3
 
4
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
абсолютно вярно, само че долу съм дал и продължението на схемата като догадка - миналата седмица КОЙ почна тука да защитава Катар? Кой беше осветен, че стой зад ДПС? Русия!
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами другите стенограми? Тях кога ще покажат? Не че има значение... Наказани няма да има.
28
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАСЯКОХ СХЕМАТА НА ПУТИН ЗА БГ. СЪЗДДЕНА Е ФЕЙСБУК ГРУПА "ФЕНГРУПА НА ПУТИН", КЪДЕТО ДИРЕКТНО РУСКИЯТ АГЕНТ СПУСКА НА ТРОЛОВЕТЕ МАТЕРИАЛИТЕ И ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, КОИТО ТЕ РАЗПРОСТАНЯВАТ И КОПВАТ КАТО РАК ИЗ ФЕЙСА И САЙТОВЕТЕ, ГЛАВНО ДИР И ДНЕС. БГ! ВЛЕЗТЕ В ГРУПАТА И ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ТУК КАТО МАШИНА КОПВАТ!
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е най големият обир в света спрямо БВП на "държава".Нищо чудно да направят филм подобен на "Кръстника"
26
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тя се самоизточи, какво крякат.Негоден материал сте
25
4
 
25
 
! Отговори
СТЕНОГРАМАТА преди 6 години
ясно показа КОЙ е заинтересован НИЩО да не се прави и хаосът да е още по-голям. Единствената цел на ТИКВАТА , той ломоти 50% от времето, е сваляне на ОРЕШАРСКИ. Така, че и на слепците е ясно КОЙ има интерес от фалита. ТИКВАТА КРАДЛИВА в комбина със СВИНЧО МАМИН.
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помня когато напишех във този сайт изтеглете си парите ще фалират КТБ и модера веднага ми триеше коментара и ме банваше а Бойко прати качулките да арестуват Венци чикагото щот бил клатил банковата система,после му спретнаха номера с наркотиците заради същите предупреждения за фалит на КТБ
23
2
 
21
 
! Отговори
ТИКВАТА Е КРАДЕЦ преди 6 години
А най-нагъл при това. След няколкото милиарда за саниране, 20 МЛРД заем , който ИЗЧЕЗНА, + още 4 МЛРД за КТБ, чиито активи бяха поделени между него и ШОПАРА ПЕЕВСКИ - какво още питат КОЙ. ВСИЧКИ ЗНАЯТ, а мълчат и казват НЯКОЙ все едно марсианците са дошли
22
0
 
24
 
! Отговори
ТИКВАТА+ПЕЕВСКИ преди 6 години
Това са КРАДЦИТЕ. Какво се правят всички на неразбрали
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последното което ми направи впечатление е ,че предният ден преди да обявят ,че КТБ затваря във България дойде Лавров за няколко часа