Нинова с мерак за нова структура, която да бори корупцията

Тя да бъде ръководена от Радев, защото той е "почтен и достоен човек"
29 юли 2017 16:00, Красимир Ангелов
87
Нинова с мерак за нова структура, която да бори корупцията
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Големите партии да започнат дискусия за създаването на нова организация срещу корупцията, поиска лидерът на БСП Корнелия Нинова от връх Бузлуджа.

Още по темата
Тя подчерта, че основните акценти в разискванията трябва да бъдат закони, хора и възмездие.

Нинова предложи антикорупционното звено да бъде извадено от ДАНС , а неговият директор да бъде определен от президента Румен Радев, който по думите и "е един почтен и достоен човек".

Съставът на новата организация да бъде избран с квалифицирано мнозинство от две трети от парламента, предложи още лидерът на БСП. Тя изрази надежда, че успешната работа на новата антикорупционна организация ще осигури средства за по-високи заплати и пенсии.

Корнелия Нинова благодари за подкрепата при избора на Румен Радев за президент, както и на "нашата Илияна Йотова". "Днес си свалям шапката по три повода - химна на България, героите на България и за вас скъпи социалисти", изтъкна в словото си лидерът на БСП, цитирана от БТА.

Корнелия Нинова посочи, че не се е изкушила на съюз с ГЕРБ и се размина на Историческа поляна с Георги Гергов, който беше начело на пловдивските социалисти и поднесе цветя пред паметника на Димитър Благоев.

"Отидохме на парламентарни изброи, които загубихме, но три пъти увеличихме подкрепата за БСП и нейните коалиционни партньори. Днес 1 000 000 българи вярват, че ние сме техните представители в парламента", заяви Нинова и продължи: "Благодаря ви, че не позволихте днес да бъдем част от управлението на суджука, да бъдем част от новия дълг на България, да бъдем част от политиката за продажба на земеделските земи".

Близо 50 000 социалисти се събраха днес на традиционния митинг на Историческа поляна, който се проведе под мотото "Единни за България, която обичаме", съобщиха организаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
0
 
! Отговори
ТЪЙ, ТЪЙ преди 6 години
ДОКАТО ДОКАЗАНА МУТРА И ФОЛКПРОСТИТУТКИ "УПРАВЛЯВАТ" СТРАНАТА И ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ, НИКАКВА БОРБА С КОРУПЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ, А ДА ДАДЕ РЕЗУЛТАТ, НА КАКЪВТО СЕ НАДЯВАТ ХОРАТА -ЗАБРАВЕТЕ. ДОКАТО НЕ ИЗРИНЕМ ЧАЛГАТА ОТ ПОЛИТИКАТА И ДУХОВНИЯ ЖИВОТ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ. СРЕЩУ НИНОВА, АКО ИМА ВСЕ ПАК ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ,СТОИ ПЛАНИНА ОТ ПАРИ НА ГЕРБ. И ТАЯ ЛАВИНА ЩЕ СМАЖЕ ВСЯКО ДОБРО НАМЕРЕНИЕ,В ЗАРОДИШ. ВЗЕМЕТЕ ИМ ПАРИТЕ, ТЕ СА НАШИ И ПОСЛЕ ПОД НОЖА. ДРУГА УПРАВИЯ С МУТРИТЕ НЯМА.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди години Станишев направи една такава структура за борба и с корупцията във високите етажи на власта но нищо не се получи макар, че структурата работи. Сега пак нова структура? Майстори сме само на структурите.
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе др. Нинова в Българие има един куп структури и агенции които нищо не правят , но взимат заплати. Тех накарайте да работят, ако не работят ги махнете да не тежат на бюджета и тогава направено нещо свястно. Но при тоя съдебна система пак ще е същото.
73
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Равносметката от Бузлуджа- милионерите социалисти оплакаха ниските пенсии, обещаха, че ще изведат на стачка работниците ако продължава да се вдига минималната заплата, скандираХА- "СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО", милионерите по майбах и вертолети в палати, а обикновенният народ в автобус- с червена тишърка,бяла шапка кибапче скътано за внуче, биричка и разходка...до следващият път. Тъжно и лицемерно- социално по Балкански или по Български. Ако някой иска да си спомни мин заплати от БСП- Уикипедия
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ=БСП и БСП=ГЕРБкойто отказва да чуе петела да продължава да гласува за "по-малкото зло"
71
3
 
9
 
! Отговори
БОРИСОВ Е КОМУНИСТ преди 6 години
Аз , не познавам комунист , без мерак за ПАРИ И ВЛАСТ!!!............Така е! ЗАТОВА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ОТИДОХА В ГЕРБ. ТАМ Е ДАЛАВЕРАТА, ТАМ Е СУДЖУКА.
70
9
 
8
 
! Отговори
СКЪРЦАЙТЕ СЪС ЗЪБИ преди 6 години
ГОЛЯМА РАБОТА БЕШЕ НА БУЗЛУДЖАГЕРБУРАЦИТЕ МОГАТ ДА СИ ПЪХНАТ СУДЖУКА ОТЗАД ОТ ЯД
69
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цоциалистите се надяват народа да е забравил кражбите им и да смени едните крадци с други Червен социалист да се бори с корупция е като гладен пес да се бори с парче саламДа идва Дългия ,че е единствения реален шанс за България...иначе още 10 - 15 години ще гледаме за далавери по нова тв
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сино да не дреме ами да и даде фнуче,тамън ше има причина па да отскокне до САШ
67
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КЪРВАВО ЧЕРВЕНА ГНОЙ! НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТОЗИ СМЪРТЕН ТУМОР! ГРАБЯТ, ИЗНСИЛВАТ ДЕЦА (СТРЕЛЧА). КЛАХА НАРОДА, КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е КЛАЛ И ПАК СА ТУК СТОМАШНИ ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
66
3
 
11
 
! Отговори
За Гинес : преди 6 години
НАЙ-ВИСОКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ТОАЛЕТНА НА ЕВРОПА!!!!*** И ВИЖ , АКО НЕ ВЕРВАШ--ЦЕЛАТА ВОНИ НА "СЪВЕТСКИ КОМУНИЗЪМ"!!!
65
6
 
3
 
! Отговори
?? преди 6 години
Оооо Шипка......Грабвайте телата......Ооооо Банкя......Грабвайте суджука....
64
2
 
9
 
! Отговори
Само истината! преди 6 години
АБЕ КУРВЕЛЧЕ...ЩО НЕ ВЛЕЗЕ У ЧИНИЯТА ??!!!НАЛИ ИСКАШЕ ДА Е ВАША..??!Яко ли е *** отвътре!??
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля, не бъркайте Бузлуджа с обсерватория, после мирише с месеци.
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В каква точно структурка иска да участва каката-приватизаторка и милионерка? С кого иска да се бори? С кой, дето го гласеше за шеф на ДАНС? Много бързо забрави, че измислиха едно кухо министерство на коруп..., пардон, на инвестиционното проектиране, в което имаше само министър и теляк.
61
2
 
4
 
! Отговори
ГЕРГОВ СКРИ ПАРИТЕ.. преди 6 години
...колко инфаркта има вече на Бузлуджа.....?
60
2
 
10
 
! Отговори
Нищо нова ,бе... преди 6 години
.".МЕРАКА "--умира последен!!!!Аз , не познавам комунист , без мерак за ПАРИ И ВЛАСТ!!!КОЛКОТО ПО-БЛИЗО ДО ПАРИТЕ НА НАРОДА ----ТОЛКОВА ПО-ГОЛЕМ МЕРАК ЗА ВЛАСТ !
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то само нови структури градят да наливат държавна пара а ефект няма.
58
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем скоро Нинова ще е премиер. И ще започне едно беганийе по разни острови на такива крадльовци като Бай ***, Цецо Цървула, Караянчева, Цацата, Щиши, Искров и т.н. Сичкото що е било министър на гроб. И ще се вращат паре, да знаете. Кой не враща, ще седи 20 гОдин у бумбака. И конфискации на имущества.
57
6
 
0
 
! Отговори
Леля Цонка преди 6 години
Станишев Президент!