Цветанов: Няма да има връщане на "Наглите"

Той одобри по-широко обсъждане на антикорупционния закон
2 сеп 2017 11:06, Елка Василева
53
Цветанов: Няма да има връщане на "Наглите"
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Могат да бъдат направени подобни внушения, но съм убеден, че няма да има връщане на "Наглите". Това каза в отговор на въпрос във Варна председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който се включи в работата на Десетия летен университет на МГЕРБ.

Той припомни, че групата на „Наглите“ е била разкрита при управлението на ГЕРБ.

Цветанов коментира, че решението на МВР да бъдат по-оскъдни в информациите, които предоставят, е правилно, за да се съхрани животът на момчето.

Убеден съм, че служителите ще си свършат работата и ще може да бъде неутрализирана, ако има сформирана такава група. Ние не знаем дали това е отвличане или има някакви други мотиви, за да бъде извършено това престъпление, каза още Цветанов за случая с изчезналия Адриан Златков.

Още по темата

Цветанов каза още, че най-правилното за антикорупционния закон е да се мине през процедура, която да даде възможност за по-широко обсъждане. Той обясни, че работната група, която е сформирана от министър Цецка Цачева, е дала възможност да участват активно всички неправителствени организации и институции.

Цветан Цветанов допълни, че между първо и второ четене на антикорупционния закон ще има сериозна дискусия и ще бъдат взети, ако има, и добри предложения от законопроекта на БСП.

Цветанов заяви, че благодари на всички парламентарни групи, за това, че вчера при откриването на новия парламентарен сезон се е усетило, че преобладава разумът. По думите му, "ако всички вчера са били достатъчно искрени в своите послания, аз съм обнадежден, че действително ще се подготвим много сериозно за предстоящото председателство и ще дадем по-голямо спокойствие на гражданите".
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
24
 
! Отговори
пиш та ху! нагъл преди 6 години
добре оформените бузи са признак на охолен живот .а той се поддържа с големи рязходи,за които трябват големи приходи.а парите от къде,като не е забил един пирон през живота си?
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наглите 1877 окопираха България,предадоха Левски на османците,отделиха Македония и северна Добруджа ,откраднаха от КТБ 4 милиарда,изнесоха житото,създадоха мутрите и бандитския преход,построиха хотели ,отвориха банки и създадоха колекторски фирми,преватизираха БТК,точат лигги по БДЖ,водят подривна дейност срещу България.НАГЛИТЕ СА ТУК
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яйцевидната форма на главата е показател на висок интелект. Mypгавата кожа и магарешката физиономия са показател, че индивидът е с европейски и арийски произход.
24
0
 
26
 
! Отговори
хххл преди 6 години
ТОЗ НАЛИ Е РЪКОВОДИТЕЛЯ НА НАГЛИТЕТАКА СЕ ВЗЕМА БИЗЕСОТ ТОЗ ПО ГОЛЯМА НАГЛЕЦ НЯМА
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е ,,нагъл"
22
1
 
23
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
*** е тоя!
21
1
 
30
 
! Отговори
Кочев преди 6 години
Че наглите никога не са си отивали бе, Цецо многоимотния! Те винаги са били тук, в нещастната ни държавица, а в момента дори са по върховете на изпълнителната власт! Така че, Цецо, дето сколаса да се сдобиеш с 6 апартамента, докато разнасяше папки по етажите на МВР, пак си се объркал! Интересно, нещо напоследък много се объркваш, и ти, и началникът ти от Банкя, и онзи, когото назначихте за Главен прокурор, та да ви прикрива престъпленията! да не би да е свързано с "Магнитски"?
20
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯМА ПО-НАГЛИ ОТ ГЕРБУРАЦИТЕ. И ПО-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ТЯХ НЯМА
19
0
 
23
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Тук са си. Под друго име. Вълците си сменят само козината
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е, че пак има отвличане, но той казва .... няма да позволим.
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво става с хамовете,които са върхът на градацията по класацията в класификацията,та те са като неуловимите началници тръгващи се си връщайки си се.
16
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво връщане на наглита става въпрос.Те са си тук.
15
0
 
31
 
! Отговори
ииих преди 6 години
ЧЕ ЩО ДА НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ? Като има кой да го слуша и верва?
14
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този ч////ук беше вицепремиер, решавал е съдбините на България!!!!! Подигравка с българите е това природно недоразумение.
13
1
 
30
 
! Отговори
ДГД, ЦУЦИ преди 6 години
ПО-НАГЛА, ПО-Т ЪПА, ЛЪЖЛИВА И КРАДЛИВА ТИКВА/САМО БОКО ГО БИЕ/ ОТ ЦЕЦО КРАДЕЦО С АПАРТАМЕНТИТЕ НЯМА! ТАКЪВ ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ -НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ. ЕДИН ИСТИНСКИ ГЬОБЕЛС.ТО ГЕРБ СА СИ ФАШИСТКА ПАРТИЯ, ЩО И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ И ДА НЕ ДЕЙСТВА КАТО ТИПИЧЕН ФАШИСТКИ ЛИДЕР
12
1
 
34
 
! Отговори
857 преди 6 години
Отвратителен полуграмотен човечец.В същото време безкрупулен и долен човек.Готов на всякакви мръсотии,но уви няма кой да го спре.И като си помислиш,че това човече управлява държавата -ужас!
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че те времената на наглите свършвали ли са изобщо?
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само се върнаха отскоро ами толкоз забогатяха, че сега ще си пазаруват избори завинаги.
9
0
 
37
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
НЯМА ДА ИМА ВРЪЩАНЕ НА НАГЛИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ САМИТЕ УПРАВЛЯВАТ ИЗСТРАДАЛАТА НИ ДЪРЖАВА В МОМЕНТА.
8
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само при управлението на Герб има разкрити престъпления и затвор за престъпниците. При руските *** и ДПС не само, че не ги хващат, ами се и създават нови групи.