Таско Ерменков: Властта крие как се харчат парите!

"За да стане факт "Белене" трябва да има участие и на държавата"
Обновена: 22 окт 2017 11:30 | 22 окт 2017 11:14, Петя Славова
39
Таско Ерменков: Властта крие как се харчат парите!
Снимка: архив, Булфото

Таско Ерменков от БСП коментира в предаването "Опорни хора" пред Bulgaria ON AIR думите на премиера: "Ерменков е ахмак".

"Дебело подчертавам, това не е относително към премиера, но как да се обидя на някой, че се гърчи, защото съм го настъпил?!?  Хората да си направят изводите колко му е културата", каза той.

Още по темата

Ерменков допълни: "Казах само: Попитайте премиера, дали е вярно, че шефът на ДАР му е братовчед, даже казах, че най-вероятно не е. Това са слухове, които витаят отдавна в пространството.

Просто му помогнах да ги опровергае. Може би той се обиди, защото аз напомних за едно негово борческо минало. Управляващите правят опити за скриване на информация как се харчи общектвен ресурс и европейски средства.

Доводите на министър Валентин Радев нямат резон. Всички знаят къде са слабите места по границата. Могат да ни кажат, че злепоставяме България, но това не е вярно. В общественото пространство витае слух, че имаме готовност да дадем реакторите на "Белене" на Турция, като те ще ни "платят" с ток от тях. За да стане факт  "Белене" трябва да има участие и на държавата", настоя левият депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
11
 
26
 
! Отговори
Циганин преди 6 години
Заради Белене (АЕЦа) който не построиха и се отказаха от него ,достатачно хора плачат за затвор ,щото донесеха на Родината ни голями щети които ще се почустват в скоро време .
13
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крият Суджуците и всеки го знае, защото яко краднат. От краденето им няма пари за болните и старите. Суджук ефенди за да се хареса на господарите от ЕС, дал 500 МИЛИОНА ПАУНДА за борбата, африканските мигранти да не идват към Европа. Защо ние ще плащаме за политиката на Западна Европа, чрез която разбиха Африка? Дал тези наши пари, защо не даде от милиардите които изнесе? С чужда пита помен прави. Какъвто и да е Таско, прав е!!!!!
12
16
 
18
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
11
14
 
13
 
! Отговори
ист преди 6 години
Таско, има фалшиви новини, има подвеждащи и манипулационни, има и глупави. Твоята новина е от последните. Куче което не зднае кога да лае, вкарва вълка в кошарата.
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сичките са брат'чеди!
9
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КЛОУН НА КОНЦИ/КГБ/
8
14
 
25
 
! Отговори
aa1830 преди 6 години
Таско, тасенцее, стига се пеняви че знаеме за дипломатическия голф докато беше в Берлин.
7
14
 
15
 
! Отговори
Левият преди 6 години
Тас на бесепарския москвич пак е опрял до опрните точки на г-жа Лъжа.
6
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изгонен от германия за далавери дава акъл
5
16
 
19
 
! Отговори
смех преди 6 години
на тоя кой му вярва? вземете се в ръце! поканете некой друг! тоя таско, тоя полит офицер, го каните от студио в студио - бе, продължавайте, те руснаците пари за рейтинг на дават, дават за опорни точки!
4
15
 
16
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
АЕЦ не щеш, заводи не щеш, фабрики не щеш какво трябва да произвеждаме защо е лошо да се произвежда електричество от атoм най-евтината и чиста енергия ? А *** ?Ще произвеждаме само милиционери и ще глобяваме населението за да могат калинките на Боко да си купуват чанти ?
3
18
 
22
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
А, бе, ахмак червен, нямаш и една стотна от качествата на Борисов да се заяждаш с него. В крайна сметка братовчеди ли са или не? И след като се оказа, че не са, какъв си освен долен, мръсен ахмак, който се занимава с клевети и интриги. Не се научихте първо да проверявате добре и после да си пускате "сензациите". Ама вие сте си такива открай време, подли ***.
2
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЕЦ-а трябва да е изцяло държавен, защо мадам Йес закри два реактора а не поиска 10 млрд обезщетение от ЕС според руснаците можеха да работят още бая време и сега щяхме да имаме АЕЦ.
1
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големия проблем с Белене е, че за него се застъпват само шарлатани като тези.