Червената шефка Корнелия Нинова пак с шина на врата

Не е пострадала сериозно, но болката във врата отново я мъчи
Обновена: 24 окт 2017 10:12 | 24 окт 2017 10:01, Камелия Цветанова
54
Червената шефка Корнелия Нинова пак с шина на врата
Снимка: Facebook

Соцлидерката Корнелия Нинова, която вчера отново стана жертва на катастрофа, отново ще носи шина на врата.

Тя не е сериозно ранена, но болката от предишното нараняване се е възобновила, каза червеният депутат Драгомир Стойнев пред bTV.

Още по темата

Вчера тя претърпя втора катастрофа в рамките на два месеца.

И този път тя претърпяла пътния инцидент докато пътувала към централата на партията си на "Позитано" 20.


Автомобилът, с който соцлидерката пътувала, бил блъснат странично от такси по ул. "Княз Борис".

И при предишния инцидент колата на соцлидерката бе ударена в центъра на София докато председателката на партията пътуваше към централата. И тогава, както и сега, сред участниците в катастрофата имаше такси.

Тогава Нинова получи мозъчно сътресение от камшичния удар.

Лекарите й сложиха шина на врата, която тя носи в продължение на 2 седмици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Другари,връзвайте я тази жена бре!И отзад на колите има колани,този врат вече едва се крепи и ген .Решетников да я държи вече не държи
36
1
 
5
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
Може би третия път ще бъде сполучлив.
35
2
 
1
 
! Отговори
Мдаа... преди 6 години
Няма нищо случайно на този свят и всички го знаем много добре! А "неудобните"....удобно изчезват.......
34
2
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 6 години
Стига с тези театрални постановки,явно трябва да консолидираме поразклатените редици и да изглеждаме като мъченици на конгреса.
33
2
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Позволявам този коментар да бъде изтрит! Господин Желев, това е поредният кафяв сайт, който не само позволява на своите потребители да ЛЪЖАТ, но самият той лансира лъжи. С гръмкото заглавие :"Научна фантастика от Владислав Горанов", внушавате на вашите потребители, че всичко в България е опорочено. Ще кажа още, че триете коментар в който се обръщам с умалителното "***" за Нинова, а не триете коментар в който се визира Борисов като "тиквата". За какво сте ги написали тези условия след като вие самите не ги изпълнявате!
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е 20-ти.Нинова не е удобна и знам защо.Не е удобна нито за своите, нито за така наречените "управляващи".Нинова не е обект на случайност.Нинова е силен политик и аз разчитам да не се уплаши, стига да е готова да губи.Четох алтернативния бюджет. По-добър е.Харесвам политиката на НИНОВА и е нормално да я ругаят, защото тя хвърли камък в блатото.Уважавам хората, които гледат напред за всички, не само за себе си.*** са мафия, трябва да смучат.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново удар отзад и отново таксиметров шофьор.Случайно ли е?Или опит за атентат?
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мчи да си вземе некой истинки шофьор.Не ляв.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, че за политици не тайна, че народа мизерства именно заради тяхното катастрофално управление. Участието на един политик в ПТП би могло да го вразуми и да му напомни как се чувства ежедневно електората - мачан, блъскан и унижаван, с хомот на шията
28
0
 
8
 
! Отговори
акуд преди 6 години
хаха американски PR по шумкарски
27
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
господ праща сигнали трябва да се разчетат
26
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
90% от коментиращите - мъже със женски души. Та седнали да оплюват една жена, която има по- големи топки от техните и смее да св опълчи на комунистическият електорат, не само по форумите(като вас мишлета)Та за това имайте малко уважение към хората които се опитват да борят това от което вие ревете като монахиня за.. Р
25
0
 
1
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До: СТРАНДЖАТАНе е необходимо някой да одобрява или хвали ГЕРБ, било то и синдикатите. Направеното от тях, може да се види и почувства. Нагледен пример за това е много известната (за ценители) австрийска, туристическа дестинация Zillertal при която за две седмици напред всички легла в определен туристически оператор. Така е с повечето известни туристически дестинации
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимена не, пуачат герберите за Еуена Афганска, Цецу трети ден сънувал змии,отгоре наредили нова шефка на Кирчо и Симо, обаче Корни като не яде гъби и миди не обича, нито южноафрикански *** в мотел ще я хване, наздраве като Мишо не вика, остава само тиган на газ
23
2
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
За властта не става ,но почетен председател на Асоциацията на пострадалите при ПТП ще и лепне. Все трябва да им търсим призвание на тези лелки.
22
5
 
4
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 6 години
Абе все някога ще успеем...
21
4
 
14
 
! Отговори
не син преди 6 години
Предлагам още като се качва в автомобила освен колана да слага и шината ! Може и да се инсталира зенитна картечница и като видят такси да го подпукат отдалеч !
20
6
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Дори синдикатите похвалиха ГЕРБ... - но това разбира се не от полза на госпожа Лъжа и навярно ще даде нова мисия на госпожа Клевета...
19
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20Другарю , добре , че такива като теб са малко иначе Държавата ще загине. Иначе щом като смяташ , че Нинова е лидер на нещо значи много си зле .
18
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българина 18Комуниста си е и терорист и само това му се привижда. Иначе самия факт , че говорим за г-жа Лъжа като възможен Премиер на България е срамна работа и обида за Държавата.