Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Премиерът се заяде за "лош човешки материал"
Обновена: 12 ное 2017 15:50 | 12 ное 2017 14:55, Петя Славова
250
Борисов: В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове...

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ние като морален жест приехме оставката на здравния министър Николай Петров, в същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от затворници, хора, които наричат българите дебили, заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.
Той участва в официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" /бивша Фестивална/ в София.
Още по темата

Борисов каза това в отговор на питане как ще отговори на казаното от лидера на БСП Корнелия Нинова, че е страхливец, както и че е знаел за това, че здравният министър е сключвал договори, с които е облагодетелствал своите близки.

Има органи, които се занимават с това и ако мислите, че с госпожата ще ми развалите настроението от направеното от нас, нека тя да излезе да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство, каза премиерът Бойко Борисов, цитиран от БТА.

"Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите - едни ги бъркат с рошави мъже, други ..., аз епитети не употребявам", заяви министър-председателят още.

Той посочи още, че не е знаел за одитния доклад на ВМА. "Ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното правителство на президента Радев", допълни още Бойко Борисов. По думите му този доклад не е бил оставян при него нито като документ, нито като информация.

По повод изказването на премиера, че в парламента продължават да стоят хора, които наричат българите дебили, журналист репликира Борисов, че той пък е нарекъл българите прости. Министър -председателят заяви, че това е "една лъжлива новина". Той обясни, че на подобно на днешното мероприятие, хората са го попитали защо, когато Борисов говори, те всичко разбират и виждат, а другите не разбират. Тогава премиерът е отговорил - " в кавички, понеже всички сме прости , те са умните, което е огромна разлика ".

В отговор на въпрос как ще коментира и за "лошия човешки материал", Борисов заяви на журналиста, че ще го осъди за това, ако не му даде доказателство, че е казал думата "лош" "Не е вярно , има звуков файл, който сме ви го предоставили, къде думата лош съм казал и защо продължавате това да говорите. Защо ми слагате думи, които не съм казал", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо за офшорните сметки на Червено гербера ,за братовчеда му Продан Борисов и фирмите на Бахамите .
166
3
 
5
 
! Отговори
Пророк преди 6 години
Тъй рече Той, да се свети името Му! Над него е само Оня началник!
165
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поименно товариш Барисав по именно иначе никой няма да разбере, че замесените с наркотрафик и купуване на гласове в НС са отявлени русофили.
164
14
 
3
 
! Отговори
тонката преди 6 години
ДА СЕ ЗНАЕ!Важното е,че с делата си Бойко е харесван от ЕС и НАТО,а на другарите кога за малко бяха на власт им спряха всички европари.!Така ли е?
163
3
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До ИМПЕРИАЛИСТМомче, много са те надъхали от младежкото Герб, или солидно са те спонсорирали. Както и да е.Изборът да служиш на Герб или да продадеш душата и съвестта си, си е твой. Впрочем, очаквам в следващия ти коментар, да съобщиш, че в резултат на направеното лично от Борисов, 3 милиона икономически емигранти ударно се прибират в страната, защото тук , след 8 години управление на Борисов, нещата коренно са променени.При Герб няма корупция рекет, инвеститорите отвън напират да инвестират!
162
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър вечер, 80%! Една добра новина за Вас! Утре, на женския пазар, комисарката Корни ще продава метли... ..советские, актябърские! Специално за световното в Расия дагадина.. ...палят на четвърт и фърлат къчове, битер парламентарния контрол! За левите дето не могат да яздят, промоционално ще ги яха самата комисарка (смятам да се запиша!)
161
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първият замесен. ***.илът от Банкя.Амфетамини за Турция преди години ,днес амфетамини за ИДИЛ .
160
2
 
12
 
! Отговори
Vassil преди 6 години
Откога затворниците имат право на глас?
159
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наркодилъри в парламента.Депутати сутеньори.Бахмауму
158
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се, дали наистина Борисов си въобразява, че ще бъде някакъв фактор по време на европредседателството.Ако е така, много се заблуждава.
157
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К`ЪВ ГЕНЕРАЛ, БЕ. ПОЛИЦЕЙСКИ ФАНТАЗИИКАТО ОНЕЗИ ГЕНЕРАЛИ, КОИТО СТОЯТ НА ВХОДОВЕТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ХОТЕЛИ.
156
14
 
7
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
До АнонименАко ген. о. р. Б. Борисов беше разбъркал ***, ЩЕШЕ ДА УДАВИ В СМРАД ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. Бойко им обърква сметката чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989 г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопира не и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка
155
6
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Половината тук са на възраст, под 30 години, надъхани и платени , за да пишат колко е направил Борисов...Е, аз съм доста над тази възраст, жив свидетел и на "гнилия социализъм", както и на годините в началото на прехода, а и имам все още добра памет.Като цинизъм ми звучи, човек, замесен на времето в производство на контрабандни цигари, и компактдискове, да се бори с контрабанда, и корупция.А сега, по места, навсякъде точно от Герб рекетират от негово име всички заможни бизнесмени...
154
3
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До БСП--НЕ Е ОПОЗИЦИЯ!!Абе, не знам кой е опозиция, и кой е направил повече за България, ама се оляхте в кражби и далавери . Единствения идеал на герб е "усвояването".Усвояване буквално и преносно на чужди средства, европроекти, "доброволни дарения", и др.Посочи 3 проекто на Герб, способствали да се генерират пари в Бългалия? Само 3 ??? Успяли и работещи?
153
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тинев - дето скандира фалшиви лозунги за БорисовЗащо Борисов да се цапа с мошениците в бсп. В публикацията е цензурирана принадлежността на замесените с наркотици и търговия с гласове депутати от бсп. Да им бере гайлето Нинова, нали се бори с корупцията на политиците и паралелните образувания в държавата. Нинова най-напред трябва да се разправи с паралелните секти в собствения и двор, а след това да бори други. Няко да вярва, че това ще се случи!
152
3
 
3
 
! Отговори
падружка мая преди 6 години
До Анонимен150Защото още на втората минута ще го заядете,и ще го изкарате най-големия ***,за това!Така че,свестни хора в управлението няма,и няма и да има!
151
2
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До НИЕ ОТ ГЕРБ 158Я помисли пак? Ше посмеете ли? Нали половината , коино ще разследвате са при вас, другата половина-в СДС, БКП и ДПС? Ами, ако се разприказват, кой къде, кога, какво? Всички заедно сте в кюпа, с тая разлика, че те крадоха на времето, а вие-и тогава, и сега продължавате, най-безочиво!
150
6
 
6
 
! Отговори
НИЕ ОТ ГЕРБ преди 6 години
ЩЕ РЕВИЗИРАМЕ --ЦЕЛАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ПРАВЕНА ОТ БКП И ДС!/....нема лабаво.../ТОГАВА ЩЕ ЛЪСНЕ ЯСНО --КОЙ -КАКЪВ Е.... КВИ И ЧИЙ , ПАРИ ХАРЧИ....
149
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Автопортрет
148
12
 
5
 
! Отговори
нека преди 6 години
С повече законност и БСП ще си отидат. Шумкарите в затвора и България ще пребъде за яд на Захарова началника и и цялата российска с*0*0ч.