Борисов изпрати линейки от София за ранените край Микре

Здравният министър Кирил Ананиев пътува към мястото на ПТП-то
Обновена: 17 ное 2017 16:19 | 17 ное 2017 16:10, Веселина Йорданова
228
Борисов изпрати линейки от София за ранените край Микре
Снимка: БТА, архив

Четири реаномобилa от ВМА и болница Лозенец са изпратени към мястото на тежката катастрофа край с. Микре по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
До този момент данните са за 7 загинали и 21 ранени при сблъсък между пътнически микробус и товарен камион, съобщиха от правителствената информационна служба.

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев също пътува към мястото на инцидента. Осигурени са допълнителни консумативи за болницата в Ловеч, където са настанени пострадалите.

В момента се извършват прегледи на ранените и болниците от Плевен, София и Велико Търново имат готовност да ги приемат при необходимост.

Министър-председателят е разпоредил Министерството на транспорта да извърши пълна проверка на микробуса, участник в катастрофата. Екип на ИА "Автомобилна администрация" вече е на мястото на инцидента. Ще бъде проверена и фирмата превозвач "ВИ-ЕМ" ЕООД, съобщиха от транспортното министерство.

На мястото на катастрофата са областният управител на Ловеч Георги Терзийски, представители на Пътна полиция, пожарна безопасност.

МВР, МЗ и МТИТС са в непрекъсната координация и работят по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
24
 
! Отговори
Някой преди 6 години
И от това си направи пи-ар, тоя! От десет години е на власт, а от АМ Хемус направи 6 км преди София и 6 км преди Шумен. Не го интересува, че в Северна България хората *** точно по републиканската мрежа! Ама така е - важно е приятелчетата му - мутри - да си джиткат до Южното Черноморие и до Гърция, по най-бързия начин! А Хемус - да я прави някой друг!
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ТАЗИ СУТРИН НЯКАКЪВ ИНДИВИД НА ИМЕ ШОП КОМЕНТИРАШЕ ТУК НЯКАКВА КАТАСТРОФА В РУСИЯ. КОЛКО ПРОСТИ БИЛИ ТАМ И ПРАВЕЛИ КАТАСТРОФИ.КАКВО ЛИ ЩЕ КАЖЕ СЪЩИЯТ ИНДИВИД СЕГА , ОСЕМ ЧАСА ПО-КЪСНО.
33
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Премиерът нарежда на линейките да отидат да приберат ранените от мястото на местопроизшествието ... нямам думи просто.Ами ако лично Той не беше наредил - тогава какво правим.Телата ще си се въргалят ей така, а пък лекарите ще чоплят семки, така ли ?Гнусна проява, направо отратителна.Убедих се, че този човек е безскруполен и арогантен.
32
3
 
24
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
пп. има човешки жертви на пътя, а ГЕРБ си правят реклама от нещастието! Как се нарича това безочие?
31
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко е номер едно, той е спасителя на България! Така трябва да пиша , защото иначе.ме трият!
30
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно Баце се е качил на хеликоптера, който сам си кара, и е отишъл да давава нареждания на екипите. Какво става без него, дори и ражданията са му под контрол. Вчера рече, че "имал" жени през живота си, имал ги, а не живял с тях или имали отношения. Питам се, каква жена трябва да си за да бъдеш интимен с този тулупин, тази бъчва с мас и сланина? И в главата му е пълно с мас. Как можем да го търпим, не знам. Вчера на Околовръстното, приказва, приказва, а журналяра смирено мълчи. Въпроси няма???
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименне разбираш, защото четеш само половинчатата информация като за 80 процента
28
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах защо точно Борисов трябва да плюва линейките.То бива ПР, обаче това вече наистина е грозно.
27
2
 
21
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Олеле ... ! Гадно, гнусно и свръхпросташки PR на Тиквата! Значи ли на мястото на произшествието е нямало кой да звънне на бърза помощ? А може би от Бърза помощ не са отговорили на повикването и Борисов лично се е заел с ръчно управление на институцията?!? пп. има човешки жертви на пътя, а ГЕРБ сиправят реклама от нещастието!mm= r;d;e ge,jlrkd mcjsq d HE<? ir m,dlsj ,eu.d;d
26
24
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Аз пък не разбрах, защо не коментирате самата катастрофа, ами сте взели отново да плювате Борисов. Той не е излязъл с мегафон да се провикне:"Ей аз пращам линейките!". Това е голяма катастрофа и е редно като нямаме президент, който да отиде на място, поне премиера да вземе отношение. Изразете поне малко съчувствие, вие сърца имате ли!?
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сицилианската мафия останала без шефа си да пратим Баце ще ги сбърка втори кат него с лупа ще търсят
24
22
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Нинова предложила коня си...
23
2
 
26
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
Тоя извзе всички функции на министерски съвет
22
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До zeusкофти е според зависи, особено като си в опозиция, обаче от време оно без нареждане отгоре нищо не функционира, особено при четене на специални табели в мъгляви дни за почитане жертвите по пътищата най-вече заради неспазване на правилата за движение, превишена скорост и без книжки
21
2
 
22
 
! Отговори
Бойка преди 6 години
Там магистрала няма. Затова да си помисли Бойко, не да демонстрира суперменски способности...Нямаше да пратят иначе линейки, ако не беше наредил ли?! Тежка ни е диагнозата, тежка!
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова населена държава сме, че може да губим по седем и повече човека в една такава катастрофа ? Мъка, просто не ми се пише, а за ранените - бързо оздравяване. Дано това да е един от много редките такива инциденти за в бъдеще !
19
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото по-рано този човек бъде премахнат/ свален/изритан от власт, толкова по-добре за държавните съруктури. Поне по-умни е можещи хора ще бъдат на тези позиции, от които зависи качеството ни на живот. Обградил се е с кухавели, много му верни но и много некадърни. Защо има тогава министерства, да ги закрият. Ами полиция и Бърза помощ, защо са ни? Като ти свият колата, обаждаш му се и праща полицията. Или като имаш запек, звъниш и ти дава рецепта. Ех, Бащица си мине той, грижовен и добър.
18
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко вече и 112 ли ръководи?
17
0
 
31
 
! Отговори
тъпчо преди 6 години
Бойко -това, Бойко -онова ... чудя се защо имаме толкова министри и народни представители?! Те така или иначе не вършат никаква работа ако не се разпореди Бойко. Можем да спестим ужасно много пари ако разпуснем парламента и уволним всички хрантутници в МС и НС. Бойко може да се оправя и сам, няма нужда от междини звена!
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мир на праха им там няма нужда от министри само ще пречат дано ранените имат и късмет при такава държава на какво да се надяваш.