Сидеров: Социалистите няма да се решат на предсрочен вот!

"Не мисля, че са готови за такива, за да ги спечелят"
33
Сидеров: Социалистите няма да се решат на предсрочен вот!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Според лидера на парламентарната група на Обединени патриоти - Волен Сидеров, Димитър Главчев сам е взел решението да хвърли оставка като шеф на НС, за да се избегне напрежението.

Още по темата

"Той вероятно е преценил, че неговото оставане ще създаде напрежение и това ще е вредно за България и за политиката", коментира националистът.

Той обаче смята, че социалистите няма да се решат и на следващата стъпка – да поискат предсрочен вот.

"Не мисля, че са готови за такива, за да ги спечелят. Просто те играят опозиционната игра. Въпросът е докъде отиват. Надявам се жестът на Главчев да бъде достатъчно добре разбран и възприет от БСП и да няма некоректност", каза още Сидеров.

Според него правото да излъчат нов шеф на НС е на ГЕРБ като най-голяма група.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И бат Сидо ли го хвана шубето? Защото едно е да си седиш наготово, друго е да тичаш да лъжеш хората из страната. Хората няма на кого да дадат наказателния си вот и масово не гласуват. Затова сте в парламента.
7
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай, Волене, ние сме с тебе, за победа идва време,заедно ще построим и България ще съградим.Да развеем знаменатада си върнеме странатаХайде смело във атаказдрава работа ни чака.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До реалист 4Интерестно как се изказваш неподготвен . БСП-ДПС като бяха на власт увеличиха пенсиите с 4.50 лв. на МЕСЕЦ. Все пак това е постижение за най малките пенсии .
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потърсете в Гугъл "Волен Сидеров гол" и ще видите "Планът Сидеров".
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не ви иска оставките, вие сами си копаете ГРОБ-а дали не ви пречат руските хакери. Волен все повече и повече заприличва на един евро-либерал скоро и на гей-парад ще проходи. Вършете си работата ако въобще знаете за какво сте там стига сте гледали в чуждото канче.
3
3
 
21
 
! Отговори
реалист преди 6 години
А вие готовили сте след като излъгахте пенсионерите? Гледайте си трафика и пробитата ограда. Гласувах за вас, но сбърках.
2
1
 
16
 
! Отговори
д преди 6 години
Да бе ,те да бяха на власт ако ти и останалите мекерета в ОП не бяхте действали така подло . Искате и да управлявате хем с Герб хем после с БСП.Това ви е играта ама дали ще стане .Що да не стане,то само доносници и олигарси в България.
1
26
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Дyxът на Левски се е вселил във Волен.