С викове "Бойко, Бойко" посрещнаха Борисов в Струмица

Срещата на двете правителства - доказателство за развитие на отношенията
117

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

С викове "Бойко, Бойко" бяха посрещнати българският премиер Бойко Борисов и македонският Зоран Заев в Струмица, предаде "24 часа".

Пред дома на армията, където се провежда съвместното заседание на двете правителства, се бяха събрали стотина местни, които аплодираха двамата премиери.

Още по темата
Преди да влязат за съвместното заседание Борисов и Заев поднесоха венци на паметника на загиналия в авиокатастрофа македонски президент Борис Трайковски.

България държи изключително много на осъществяването на коридор номер 8, каза Борисов в началото на съвместното правителствено заседание.

След споразумението, което подписахме на 1 август, се радвам, че с министрите си днес сядаме на една маса. За мен темата Балкани е приоритет и днешната среща е доказателство за развитието на отношенията ни, посочи още той.

Темите, които двата кабинета обсъждат, са свързани с българската подкрепа за европейската интеграция на страните от Западните Балкани, развитието на инфраструктурата и подобряването на свързаността – транспортна, дигитална, телекомуникационна, конкретни проекти за сътрудничество в областта на отбраната, туризма, кадастъра, сътрудничеството при бедствия.

Посещението на българска делегация в Македония започна със среща на четири очи между министър-председателите Бойко Борисов и Зоран Заев във Водочкия манастир, който премиерът Заев определя като едно от най-красивите места на родния му град Струмица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 10 дни излъчваха по БТВ Заев от Струмица, сега пак Струмица!? Да не би в Скопие да не сакат Бойко и Заев? Или Струмица вече е столица?
50
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В знак на обич към приятелския македонски народ, за Деня на благодарността подаряваме Бойко (върви само комплект с Цецо)!!! Без право на рекламация!
49
9
 
6
 
! Отговори
!!!! преди 6 години
Првиот президент на европската уния йе бил Александер македонски. Антички герой.
48
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е лесно от чужбина срещу 20 лв да викаш Бойко,Бойко!Ама ако са по неговата десница ще видят те кон боб яде ли.
47
17
 
10
 
! Отговори
До предния преди 6 години
Тези 80 процента са нормалните хора ( у нас нормалните смятат за лудu). Останалите 20 СТЕ проруски и протурски измеkяри. П.С. тези 20 процента продажницu не знаят на кого е мисълта в скобите.
46
9
 
19
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
С викове "Бойко, Бойко" посрещнаха Борисов в Струмица-----------------Какво става, м? Кви са тези гладиаторски бойни викове? Хляб и зрелища, *** повечето са кръвта и зрелищата! Емоцията заглушава и малкото разум!? Платени клакьори или изкуствено приповдигане! Отвратително! Прилагане та техники за Управление на /безмозъчната/Тълпата, а герберчета/диваци?
45
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като го искат толкова тоя Бойко да си го вземат в Македония че в Бг "телетата" ще си го избират още 100 години.П.П. По последно "проучване"?! 80% от българите "не виждали причина" за нови избори.Това са ОНЕЗИ прословутите 80% на един депутат.Оказа се че човека е бил БОЛЕЗНЕНО ПРАВ нищо че го оплюха.
44
2
 
22
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
Преди години и ние в България не знаехме какво представлява Борисов...............
43
3
 
6
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Затова Ердоган задържа наплива на бежанците. Лично Давутоглу ги събра в стадион в Одрин преди две години. Каза им върнете се. Бяха тръгнали с хиляди по бг-границата. 1-ва армия и жандармерия ги ловяха по чукари и магистрали и ги вкараха в стадиона. После ги върнаха в Истанбул после при Меркел през Гърция. Защото се страхуват от ЕС ли? Не. Те ги наричат фашисти. И Гърция е в ЕС. Бате Бойко е хитрец. Играе двойна игра.
42
10
 
18
 
! Отговори
Додо преди 6 години
"Пред дома на армията" ...Интересно, коя ли е тази "армия" в Струмица?! Българската, или Югославската? Странно, от всички откъснати и заграбени от Югославия и в частност Сърбия изконни Български територии, Струмица е от последните чак, през 1919г., но там в днешно време живеят едни от най-отявлените сърбомани, отцеругатели и българофоби...трагедия! А днеска по новините на Антибългарската Сopocoидна медия "Нова Телевизия" отново, за ПОРЕДЕН път превеждаха от "македонски" език, скотoвете жалки..
41
2
 
15
 
! Отговори
Еврей преди 6 години
Еми като са си го аресали да си го вземат ние не сме против
40
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, само на мен ли ми се струва, че Боеко все повече заприличва на Тодор Живков?
39
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С викове Лойко, Лойко посрещнаха тюлена в Струмица
38
4
 
13
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Затова Ердоган мълчал за изцепките на Далавери. Путин му казал "трай си, тия са наши хора".
37
16
 
5
 
! Отговори
Осман преди 6 години
При нови избори Бойко пак ще управлява. Патриотите са аут. Сидер Ага парлама няма да види. Далавери може и да успее. Ако "Дай България - деформаторите" влязат в парламента ще подкрепят бате Бойко само да им подхвърли някоя огризка. В краен случай с ДПС ще управлява. По турските медии коментират Борисов и един анализатор тамошен каза, че България е под руско влияние затова Бате Бойко подкрепял Ердоган. Каквото кажел Путин това ставало.
36
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Червен каскет.Ми той кръглия суджук от Банкя какъв е , партийната книжка още му се подава от джоба
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен до 18 преди 6 години
Педи гейовете дойдоха с демокрацията, и най вече америка ни го внесе това течение като техен запазен патент.
34
23
 
15
 
! Отговори
Червен каскет преди 6 години
Комунистите са побеснели от бяс и яд на успехите на Борисов. Направо са с пяна на устата!
33
4
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Сакате Бойко ? Получавате Бойко!;))) Ние ви го даваме да ви европеизира.
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може пък да е някакъв незаконен син на Тато