Убиецът Росен – легионер от Чуждестранния легион?

Каракачанов се възмути от либерализма към престъпниците
6 яну 2018 11:46,
183
Убиецът Росен – легионер от Чуждестранния легион?
Снимка: архив "Булфото"

Росен Ангелов, който полицията издирва за шесторното убийство в Нови Искър, вероятно е бил в Чуждестранния легион. Има индикации за това, каза военният министър Красимир Каракачанов пред bTV и така потвърди информациите, че криещият се от закона 56-годишен мъж има изключително високо равнище на подготовка.

Каракачанов, макар и вицепремиер в кабинета, се възмути, че живеем в страна, в която всеки може да си купи оръжие и да се крие от властите. Той обаче намери виновника– твърде либералното отношение към закононарушителите.

"Когато един човек е съден за една камара престъпления (…) да го оставиш на свобода до произнасяне на присъдата?", възмути се националистът и заяви, че ако се въведе ограничение вероятно "т.нар либерални философия, които са готови по всяка тема да критикуват България, те веднага ще бъдат срещу това".

Още по темата

Вицето се скара и на медиите, за прекаленото отразявае на случая. "На кого помагаме с преките включвания от Искърското дефиле“, попита Каракачанов.

Той коментира и напрежението около Истанбулската конвенция. ВМРО бе сред партиите, които се обявиха срещу документа с мотива, че въвежда т.нар трети пол в това число и като тема в училище. Вицепремиерът Екатерина Захариева и правосъдният министър Цецка Цачева обясниха, че такова нещо няма и всъщност целта е по-добра закрила на тези, които са обект на агресия вътре в семейството.

"За съжаление, западното общество, към което принадлежим и ние, изкриви своята ценностна система. То прави опити да се откаже от своите национални, културни и религиозни ценности", констатира Каракачанов, който сравни съвременна Европа с Римската империя.

Според него в момента по-важно е да се помогне на 200-те хиляди "млади, грамотни семейства", които не могат да имат деца.

Каракачанов разкритикува и инициативата на няколко северозападни области да се отделят от България заради високата корупция.

"Една държава, която в началото на своята демократична ера си разстреля държавния глава като куче… Доколко Румъния е по-демократична и по-некорумпирана е въпрос на спор (…) Българската нация е готова по най-лесния начин да решава проблема – ние сме готови да отречем традиционни ценности в името на няколко изключения, той (инициаторът на подписката за отделяне) е готов 1/5 от България да бъде присъединена към друга държава, защото там нямало корупция", възмути се вицепремиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НеаНещо смислено най-накрая, имаш ли да кажеш?
129
1
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ти ако беше като Тате щях да ти се поклоня .
128
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Неа"За какъв се имаш ?"Наричай ме Тате, ако искаш.
127
1
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
За какъв се имаш ?
126
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Имаш голям дефицит в социалните умения"Доживях простолюдието да ми обяснява, че имам дефицит в "социалните умения". :)))
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента темата е, че говориш тъпотии. И не каза нищо по същество, което да докаже обратното. Напротив, вместо да има конструктивен спор, ти пускаш все нови и нови 1-2 тъпанарски изречения, лишени от смисъл и логика. С нищо не защити първата си теза, нито пък показа покритие на следващите си коментари. Така ли беше? - Така беше! И после с цялата си наглост говориш за "злоба". Каква злоба? Злобата я показваш ти! :)
124
0
 
1
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Само на мен ли ми понамирисва цялата работа ?
123
4
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Мога да ти дам един съвет за да не те издирват и теб - научи се да общуваш , без да се налагаш или да изпадаш в защитна позиция . Имаш голям дефицит в социалните умения , а те са много по -важни от пунктоациата .
122
5
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Разбрах за теб какво значи актуално състояние . Съжалявам че не си прочел всичките ми коментари за да разбереш за какво всъщност иде реч .
121
3
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Никого не искам да убеждавам в нищо . Объркал си се много . Изказвам лично мнение. Хващаш се за правописа за да избягаш отново от темата .
120
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неа, даже не знаеш как да пишеш грамотно. Не знаеш къде се поставят запетайки, поставяш знак за край на изречение, след като оставиш интервал от последната дума, многоточията ги пишеш с повече от три точки. Пишеш кратки изречения, защото нямаш способност да напишеш като нормалните хора, едно по-дълго. Мисълта ти плува на повърхността, мислиш си само за едно и не ти идва на ум за всичко останало. И накрая искаш да убедиш някого, че в думите ти има смисъл? Та, ти си неграмотен човек! Нелогичен!
119
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значи актуално състояние? Ако днес ти се кeндзa на поcиране, боли те глава и имаш грип, поради което си неразположен, това също е актуално състояние. И ако днес не се представиш добре на интервю или на изпит, защото си болен и днешното ти състояние е лошо, това не значи, че цял живот си бил неудачник, нито пък, че цял живот занапред ще бъдеш такъв. "Знаещите"... Какво знаеш? Нищо не знаеш! И какво конкретно си казала до момента? Ти нещо конкретно каза ли? Дрънкаш тъпотии само, на сляпо.
118
3
 
1
 
! Отговори
Неа до 118 преди 6 години
А ти освен злоба имаш ли нещо друго ? Защото знаещите говорят конкретно ....
117
3
 
1
 
! Отговори
Неа до 116 преди 6 години
Извинявай правиш ли разлика между емоционално състояние и цялостно ? Кой говори за емоции ? Аз ли ? Или твоето тълкувание е такова ?
116
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 6 години
др.шкембе-воевода,там хора без документи,не приемат.
115
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неа, поинтересувай се как са инструктирани специалистите по Човешки ресурси в армията на Израел да избират кадри и да ги пренасочват за една или друга дейност. Ще разбереш, че "актуалното състояние" е точно НИЩО. Когато понапълниш главицата със знания, ще се срамуваш от думите си. В момента по всичко личи, че нито знания имаш, нито способности за адекватни разсъждения.
114
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако знаеше какво е проекция нямаше коментара ти да е толкова нелеп . Остани си със здраве !"Ако не беше толкова повърхностен и елементарен човек, щеше в момента да броиш вариантите поради които някой ти е отговорил по някакъв начин, вместо да правиш *** заключения.
113
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не ти трябва предисторията а актуалното състояние"Само психопат може да бъде с константно състояние. Нормалните хора показват амплитуди. Дори и невролозите са инструктирани при преглед, да посегнат с чукчето към лицето ти, все едно ще те удрят, за да изследват дали реагираш нормално. Нормалните хора свиват зеници в този случай и правят гримаси (уплах, агресия).Излиза, че ако от теб зависи да избираш хора, ще си пълен провал!
112
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краси, като гледам снимката, и ти може да станеш убиец, ако конците на копчето не издържат напъна - пръв в историята случай на убийство с копче! Я се засрами и отиди да правиш коремното, зер военен министър си!
111
10
 
3
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Не ти трябва предисторията а актуалното състояние ..