Борисов се ядоса: Дайте билбордовете за оплаквания, не за реклама!

Недоволните полицаи не пречили на властта, нека се жалвали
Обновена: 10 яну 2018 13:21 | 10 яну 2018 12:00, Веселина Йорданова
316

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че вместо да бъде рекламирана България с билбордове по време на председателството ни, може да се даде възможност всеки да се оплаче чрез тях пред гостите ни.

"Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже", заяви той.

Коментара си Борисов направи в началото на заседанието на правителството, което се провежда днес за първи път в обновената за европредседателството зала 3 на НДК.

Още по темата

Именно чрез билбордове недоволството си изразяват полицаите, които искат по-високи заплати и нов закон за МВР. Премиерът обяви, че е възмутен от това, че частна фирма е свалила част от тези плакати.

Борисов каза, че е разпоредил на ресорния за председателството министър Лиляна Павлова "колкото искат билбордове от рекламата за председателството да им се предоставят, защото не ни пречат".

Премиерът посочи, че предстои да се разглежда бюджетът на ЕС за следващия програмен период и "когато защитаваме кохезионната политика искаме да знаят колко са заплатите и пенсиите в България".

"Не само че не сме в колизия с техния протест, 55 млн. изплатихме повече на МВР, 100 млн. повече за армията, двойно увеличение на учителските заплати, 15 млн. повече за БАН, 10 млн. и сграда за Софийския университет – това са обществени пари", коментира премиерът.

Той заяви, че правителството иска да увеличи доходите на всички, но много бързо се забравя колко пари са изплатени за АЕЦ "Белене", американските централи, КТБ...

"Вчера имаше КСНС, исканията на военните са за няколко милиарда, от 3 нагоре, най-вероятно ще излязат 4-5 накрая. Председателството на България нито е мое, нито е на правителството", заяви Борисов.

"Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме", обясни още той по темата с билбордовете.

Според премиера от МВР са се справили прекрасно по случая с шесторното убийство в Нови Искър и е разпоредил днес на брифинга да се дадат максимално много подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
14
 
13
 
! Отговори
Възрастен преди 6 години
90% от вас са хора под 35 години.Как може да коментирате неща,които нито сте видели нито сте живели.Разбирам да спорите за Криско,Гери Никол или Сузанита може ,но да ми обяснявате кой как е управлявал последните 30-50 години е смешно. Бойко е най малкото зло което е управлявало след 89та.Не казвам че е идеален но ако бяхте живели при Луканов/мизерия/,Беров/мутрите и всекидневните стрелби и убийства/Фалитана България при Виденов/ щяхте да направите сравнение.Живота не започва преди 9 години деца.
219
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям цирк ще падне с БГ-председателство на ЕС..............ще вдигнат ръце от нас европейците.
218
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*и обвиняват ГЕРБ и кого ли не за нереализацията си и мързела си.Че сме гашническа държава-такава сме,но не е виновен ББ ,Путин или Папата...
217
2
 
6
 
! Отговори
До 238 преди 6 години
ЦПУ е машини с цифрово програмно управление.Струг,фреза.Говорим за машини от съвсем ново поколение,където човешкият фактор основно е мисловен.Най-общо казано е,чрез машината да нарисуваш например своя лик на лист ламарина.Това става чрез програми,инструменти и нужната екипировка,които сам трябва да подбереш.Изглежда трудно,но не е,въпрос на мотивация,осърдност и желание.Да,не е толкова лесно,но има кой да те обучи.Идеята ми беше,че много от пишещите във форума искат без да дадат.
216
4
 
8
 
! Отговори
Мрънкало преди 6 години
Герб един път загубиха изборите и то когато ги хванаха с 4 тона подготвени бюлетини!
215
5
 
12
 
! Отговори
До 229 преди 6 години
Ти на колко годинки си бе малчо?Аз съм на 69 и всичко мина пред очите ми. Луканов 1 и 2,Попов,БеровДимитров,Инджова,Виденов,Софиянски,Костов,Кобурготски,Станишев,Орешарски -ГЕРБ ли са ?Аман от пубери неживели и не видели.Вие и майкаси и баща си ще продадете за пари бе неграмотници голобради.Попитай,прочети,проучи и тогава се изказвай.***.Вие утре ще кажете и че Бойко е стрелял по папата.Мислете и пишете!
214
0
 
3
 
! Отговори
интересно преди 6 години
До Анонимен 236 Ще приема предложението ти , ама имам няколко въпроса Какво е ЦПУ ???Предположих ,ч е става дума за работ с компютри , аз мога да инсталирам и деинсталирам програми , да чистя компютри от вируси , знам и някои команди като msconfig , regedit и такива по-леснички това достатъчно ли е ????
213
2
 
9
 
! Отговори
Йордан преди 6 години
После нямало цензура у нас!!!той бил демократ,десен и други подобни глупости!да му пише само за светлото му комунистическо минало селско от банкя!!!
212
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елате при мен на ЦПУ-то ,програмки,настройки и тук-таме операторска работа.1400лв чисто (с две съботи по 6 часа)+60лв.купони ! Фирмата е австрийска ,спазваща абсолютно прецизно законодателството .8 часов р.д.без събота ! .Търсим хора . Стига само плюхте и чакате някой да ви даде на готово ! Това било зле-онова били зле,тоя крадял-оня крадял...,пред компютъра няма да си оправите нещата...Габрово,фирма Цератицит!Заповядайте и стига сте мрънкали,квартирите са по 150лв.
211
0
 
5
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До Анонимен 222 Шегуваш се нали?
210
5
 
10
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Беше се надул като пу*як, разперил опашка и в неговия си стил поднасяше лъжа след лъжа на еврогей*овете. Бързо свърши времето на д*уенето и ОНИ идват да видят хвалбите му.МИ СЕГА??????????????????
209
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Boyko umira bavno i machitelno za Bulgaria
208
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз се ядосвам заради ниския стандарт на живот в БГ, обаче на Биби му е през оная работа!
207
8
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
До Анонимен 229Има данни за нетната годишна миграция за последните 30 години .При ГЕРБ тя стремглаво намалява.Статията се казва - Българите зад граница - преброени.Пиши и чети.Герб влезе във властта 2007г което е 1/3 0т 30-те години и като броим прекъсванията с Орешарски и служебните кабинети реално не е управлявала повече от 7 години т.е. 1/4 от прехода.Аз не мога да разбера вие от БСП като сте 80% знаеш какви защо мислите, че всички са като вас?
206
1
 
5
 
! Отговори
Kunchev преди 6 години
Bamkianski tarikat...:-) ....iska da gushne levchetata i na nedovolnite vulgari ot vseki scandal...a te sa dostaaa.... :-) ....bezplatna reklama nema, nali?! ...:-)....zatui sha podslajda europeicite s tlastata ministerska mravka pavlova... :-)
205
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 29-30 години преход герб управлява половината време. За това време се изселиха 2 милиона българи! Цветът на нацията напусна пределите на България, понеже не може да понася някакви тикви и мутренски кратуни да управляват. Унизително е да ме упрсвляват пожарникари, физкултурници, лелки, калинки, доказани престъпници! Това е България - изи то файнд! Позор на всички българи, които търпим тези извратеняци да ни бъркат с двете ръце по джобовете и да ни убеждават, че не взимат, а дават!
204
4
 
17
 
! Отговори
Здр, Европейци ! преди 6 години
Здравеопазване Нямаме !Всичко се краде и усвоява !- ВСИЧКО !България се управлява от шепа мутроолигарси !затова младите българи бягат при вас в Европа , тук остават само приближените до власта, болни пенсионери и онези "социалните" рооооми .
203
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този пак се изказва неподготвен. Мълчи, мълчи пък току млъкне. Кажи нещо по смислено и умно БЕ! Как не се научи да говориш толкова години. Бай Тошо имаше по правилен изказ от теб. Засрами се БЕ!
202
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Boiko dtigs tatro lajite na patrioti goranov pendista mu e 179 lv oschte e e 200 lv ti boiko s kolko na m si i tvoitr komunjagi ot gerb sram ne vi li e srah ot boga namata li. Saplata 510 lv boiko tvoite debelani bkp sega gerb ohraneni vodisch gi po ekskursii sud arabi turzia i kade li ne antiraj ot debeli grisni jeni i dve skumrii uniistva bogataschi mutri s sem si jivejat i te islagat korumpiranite milioneri ti boiko snaesch koi da te i lsk da sabogatjali toja deto go ubiha vi e dal 30000
201
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 203Искам да кажа на всички работещи в държавният сектор, че този балон надуван от сегашната управляваща клика предстои да се спука и да остане един град икономикаИскам да ти кажа да си покажеш носа навън и да отидеш да видиш индустриалната зона на Пловдив, завръщащия се като индустриален център Габрово, зараждащата се индустриална зона на Стара Загора и предприятията в района на Средногорието, които биват обслужвани от една камара по-малки фирми от цялата страна и 106-те автомоби