БСП: Държавата – съдружник с Гинка? Не! Да се купи ЧЕЗ...

Зарад сделката с ЕРП-то бил забъркан международен скандал
2 мар 2018 13:30,
206
БСП: Държавата – съдружник с Гинка? Не! Да се купи ЧЕЗ...
Архив: Булфото

От БСП отново настояха държавата да купи ЧЕЗ и обявиха, че не са съгласни кабинетът да бъде съдружник с Гинка Върбакова.

"Ние си стоим зад позицията - държавата да изкупи ЧЕЗ. Не сме съгласни българската държава, българското правителство да е съдружник с Гинка от Пазарджик, неизвестни офшорни компании, зад които не знаем какво стои", настоя соцлидерката Корнелия Нинова по повод намерението държавата да купи контролен дял от ЧЕЗ.

Тя запита и кога Бойко Борисов е узрял за тази идея.

Още по темата

"Само преди две седмици в Сандански премиерът заяви, че това е сделка между два частни субекта и че държавата няма никаква роля там. А после дойде на нашата теза", допълни Нинова.

По думите й заради сделката за ЧЕЗ е забъркан и международен скандал.

"Докато сме на върха на Европа, Борисов забърка международен скандал с друг европейски премиер, прехвърляйки отговорност там. Това е поредният удар върху европейския образ на България", отсече Нинова.

Червената шефка настоя и че вчера на изслушването е станало ясно кой стои зад Гинка Върбакова.

"Гинка повтори изказвания от пресконференция на ГЕРБ за "Техноимпекс" – вече е ясно кой стои зад нея", настоя Нинова.

Вчера Върбакова атакува Нинова и попита "как една млада дама на 28 години, от село Крушовица, може да си купи "Техноимпекс".

Според социлдерката обаче разликите са много и най-голямата е, че закупуването на "Техноимпекс" не влиза в домовете на 3 млн. българи и не им бърка в джоба за сметките за ток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата да купи ЧЕЗ и после да го продаде на некой "другар" за жълти стотинки.Така е свикнала БСП.
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде изпълнение на следващата поръчка!Не щем държавата с нашите пари да купува онова, което е продала преди на безценица и за комисионна, потънала в частен джоб. Не щем сега държавата да купува това същото нещо с надценка, като печалбата ще отиде пак в същия частен джоб. И за Гинка ще има по някой лев, разбира се, но не за нейния джоб иде реч.
14
10
 
24
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
А Корнела отговори ли на въпроса на Гинка, да го повторя, как една 28-годишна жена от село забравих му името, купува Техноимпекс?
13
7
 
12
 
! Отговори
обърка се май преди 6 години
До Кукукакви пари вади Гинка ???че тя няма пари !!!
12
8
 
8
 
! Отговори
Писна ми от Корни преди 6 години
До Въпрос към ***?Т.е. - поне 2 въпроса:1. Откъде тази млада 'дама" има тези пари?2. Защо за толкова малко пари го купи (го продадоха)?
11
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малиййй на селянката от Крушовица направо и се изтропкаха в забрадката :)
10
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАК ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА СТАНА МИЛИАРДЕРКА ЗА ЕДНА ГОДИНА?
9
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На вчерашната пресконференция, стана ли ви ясно Гинка ОшФорката, от коя политическа сила е, кой стои зад нея и кой й пише лиШчетата.Отговерете си само на въпроса, кой раздавеше разрешителните за включване в соларните паркове през 2012-та, които ви продаваха тока на 6-орна цена.Те така забогатя Гинка от ГЕРБ и натрупа милионите си.Сега е дошло ред да се отчита на Вожда.
8
12
 
15
 
! Отговори
Значи чешките мошета преди 6 години
купуват нашата качествена електропреносна мрежа, заменят ценните медни проводници с много по-нискокачествен алуминий и печелят от това доста милиони.После съдират по три кожи от гърба ни, докато владеят ЧЕЗ, а когато инсталираните от тях нискокачествени проводници се амортизират, те бързат да продават. И тук нашите правят скандал на махленско ниво, каквото беше нивото на цялата каскетлийска пасмина, която ни управлява 45 години, а после предаде лостовете на управлението на децата и внуците си!
7
8
 
21
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
А защо не национализация на Техноимпекс?
6
15
 
27
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 6 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
5
13
 
20
 
! Отговори
Писна ми от Корни преди 6 години
До Ха ха ха ха хаНагла само колкото тя си може. Че започва и да се усъвършенства в наглостта си.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SEGA SA QDETE NA GINKA BILOBATA NA VI GO
3
16
 
17
 
! Отговори
Куку преди 6 години
Не забравяйте, че младата дама от Крушовица не е купила "Техноимпекс". Тя си го е набрала като едни други наши сънародници. А Гинка, каквато и да е вади пари да плаща
2
12
 
24
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха преди 6 години
Парите и активите на едно мощно външнотърговско дружество влизат в нечий частен джоб, но това не бъркало в джоба на данъкоплатците!Бре, бре, бре, Корни! Ти надмина себе си с това изказване!
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V NACHALOTO I AZ BQX DA SE KUPI NO SEGA MI E QSNO CHE NARODA E MNOGO VYTRE AKO SE KUPI OT GINKA CHEZ NACIONALIZACIQ SAMO OPRAVQ NESCHTATA