Нинова от FB до Дол: Разделяте българското общество!

"Не ни поучавайте, българският народ няма началници"
Обновена: 9 мар 2018 15:49 | 9 мар 2018 15:45,
158
Нинова от FB до Дол: Разделяте българското общество!
Снимка: архив, Булфото

Изказването на г-н Дол е абсолютно неприемливо. То разделя българското общество и показва незачитане на близо един милион българи, подкрепили "БСП за България" на последните парламентарни избори. Г-н Дол, не завиждаме на ГЕРБ, че сме най-бедната и най-корумпираната страна в Европа, под вещото ръководство, вече осем години, на Вашия приятел Бойко. Тревожим се от тези факти. И искаме тази оценка, дадена от ваши авторитетни източници, да се промени, както и да се промени стандартът на живот на нашите сънародници.

Това написа лидерката на БСП Корнелия Нинова във фейсбук и продължава:

Още по темата

"Приемаме като тъжна шега думите Ви, че българските села се развиват непрекъснато. Отдаваме ги на това, че Вие не сте виждали българско село. Радваме се, че българският министър-председател е "най-успешният шеф в Европа" и вече е задминал г-жа Меркел и Г-н Макрон, но се питаме защо лидери от Вашето политическо семейство не го оценяват подобаващо и не ни желаят в Шенген и Еврозоната заради корупцията в управлението на този "успешен" премиер.

Не чухме и оценката Ви за това, че ГЕРБ оттеглиха Истанбулската конвенция, на която толкова държите. Дали това не стана и под натиска на българските социалисти, които според Вас не съществуват, заедно със 70% от българите. Мълчите и за грандиозния международен скандал, в който ни забърка Вашият приятел Бойко с криминалната продажба на ЧЕЗ, навръх председателството.

Не се ли притеснявате и че парите на европейските данъкоплатци потънаха в преградното съоръжение на външната граница на Европа, което се разследва от българската прокуратура. Много въпроси без отговори.

Г-н Дол, казвате, че "успехът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек". Надявам се, че в това - “всеки човек”, включвате и онези хиляди българи, които всяка седмица протестират на улиците на България срещу правителството. По техните думи успехът на страната ни минава през оставката на Борисов.

Г-н Дол, винаги сте добре дошли в България. Ние сме гостоприемен народ, но сме и народ с достойнство. Не ни лепете етикети, не ни поучавайте и не забравяйте, че българският народ няма началници. Той има партньори в Европа, защото е равноправен на другите европейски народи", заключава лидерката на Столетницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредните лъжи на Импексова.Толкова е слаба и жалка...С плюене не се прави политика, другарке.Не ви иска народа и това е факт.Свиквайте!
133
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Бойко няма Ловеч, Скравена, има само един концлагер България и от 9 милиона вече сме пет.
132
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русия ни мрази да бе да, а от обич западът ни ограбва всичко - младежи, ценни богатства, суровини, дава минимални заплати и даже пропуска да ни ги даде с офшорен фалит...
131
1
 
7
 
! Отговори
ПриватиЗаторката преди 6 години
Ако иска Да помирише власт първо да прати синчето на работа в масква и второ да върне ограбеното от народа!Първо да се разкае за греховете си, па Кото видят разкаял се грешник хората може и да и повЕрват... мда
130
1
 
7
 
! Отговори
Вру за деньги преди 6 години
Приличаме си с другарката Нинова по то това, че и двамата лъжем за пари. А се различаваме по това, че тя лъже за огромни пари а аз за 5 рубли на пост.
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАтой си е признал, че лъже за пари
128
3
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До Вру за деньгиРусофилите не са българи... - така, че българите не обичат русия...
127
2
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Нинова - ключови думи:демагогия, популизъм, волунтаризъм, корупция, шуробаджанащина, наглост, Лъжа, завист, истерия, неврастения, злоба, омраза, саботаж, партизанщина, некадърност, непродуктивност, безсилие, изопачаване, умопомрачение, злопаметност, обидчивост, отмъстителност, неблагодарност, зависимост, раболепие, многословие, нищонеказване, задкулисие
126
14
 
4
 
! Отговори
Вру за деньги преди 6 години
*** е велик. Русия е велика. Българите обичат Русия.
125
1
 
16
 
! Отговори
Русия ни мрази преди 6 години
Светия дух в руски образ и подобие навестил България и унищожи бляновете и блеенето на българското русофилство с един замах. Оказа че русофилите са и най-големите лъжци. От 140 години ни увещават че Русия обичала България, а тук за 2 дни всички официални руски медии не спряха да обиждат и плюят по България и то с толкова злоба и откровени псувни в ефир че изказването на Валери Симеонов за Киро цигарата е като ръсене със светена вода пред тяхната помия изливана срещу България.
124
1
 
9
 
! Отговори
До127 преди 6 години
Да така е. Ето защо сме бедни и нещастни, но близки с "братята"
123
17
 
9
 
! Отговори
до 126 преди 6 години
Русия е в сърцето на българина, не някоя западна страна.
122
9
 
25
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 6 години
Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.
121
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рано или по късно РУСИЯ пак ще ни управлява..Имат хиляди начини да го постигнат това.
120
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** 122Е, и такива като нея ПРАВЯТ ГРЕШКИ И ГЛУПОСТИ! Но пък умеят да се поправят! А колкото до синчето и...........съжалявам, но за да отидеш в Москва трябва акъл!
119
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не сме народ а ***.Петко Славейков
118
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** 119Заменяш някако си име, което си написал с името на Дол И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО! И ЗАПОМНЕТЕ - ИСТИНАТА И ДОБРОТО СА НА ИЗТОК!!! На запад е само "западането"!! Не слечайно са наречени така! Съдбата си знае работата! Много скоро ще видите ПОРЕДНАТА КРИЗА И ПОРЕДНОТО РАЗГРАБВАНЕ! Или си въобразявате, че тръмп-чо току така дойде на власт!!! Криза, брато...криза....идва краварската "перестройка"!!! Как ми е КЕФ, ЧЕ ЩЕ НАБЛЮДАВАМ ТОВА!!!
117
8
 
25
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...
116
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КНСБ 120Това че ти не я харесваш, не значи, че други хора пък не може да имат друго мнение!!! И престанете с тия сравнение от 40-те години на миналия век, толкова ли ви е акъла, че да не вдявате, че СТАВА ВЪПРОС ЗА 21 ВЕК!!! А това, че това нещастно образование "герб" е новопоникнало и няма история НЕ ГО ПРАВИ ЧИСТО И БЕЗГРЕШНО!!! Напротив, със всеки изминал ден те започват да приличат на бурен, поникнал от някакво семенце, за което сме мислели, че ще излезе хубаво цвете! А ТО....ПЛЕВЕЛ!
115
14
 
16
 
! Отговори
КНСБ преди 6 години
Нинова,знаем вече,че не харесваш Бойко,но е хубаво да знаеш,че ние не харесваме теб!Ос вен това доста години "сърбахме попарата " на изтъкнати другари от партията столетница, но забележи : При Бойко няма лагерите "Скрвена" и Белене,няма обещания за "светло бъ деще",няма "народен съд",няма ДС да ни следи като копои и още мноооого "положителни черти " от вашето управление - може да сме и не дотам добре,но е по-добре,отколкото с вашите лъжи !