Русия, Крим, ЕС: БСП прави рязък и опасен завой!

Ненков поиска ясна позиция от Нинова за мнението на Таско Ерменков
Обновена: 21 мар 2018 22:13 | 21 мар 2018 22:10,
89

Виждаме много рязък завой в най-голямата опозиционна партия, който е опасен. Това заключи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков след скандала между най-голямата партия в парламента и БСП, предизвикан от Facebook статус на социалиста Таско Ерменков.
Още по темата

"Червеният" депутат написа в социалната мрежа, че 90% от хората в анексирания Крим са гласували за Путин на президентските избори и риторично попита дали Западът е чул гласа на Крим, което разгневи ГЕРБ.

Ненков отбеляза, че всяко едно разделение в Европа е пагубно и на Балканите могат да изникнат много такива казуси. Няма как като европейска държава да не застанем зад позицията на ЕС спрямо Украйна. Трябва да сме солидарни с нашите европейски партньори, обясни Ненков пред Bulgaria ON AIR

Той обяви, че ГЕРБ иска ясна позиция от Корнелия Нинова по въпроса и становище дали партията е солидарна с мнението на Таско Ерменков. 

Александър Ненков коментира още, че широко дискутираната сделка за ЧЕЗ е частна и "не трябва да минаваме границите на елементарните пазарни отношения". Той посочи, че чешката страна е тази, която продава и все още не се знае дали България ще участва в сделката. 

"Цената на енергията няма отношение към сделката. КЕВР определя цената на електроенергията", подчерта гостът в предаването "Денят ON AIR" и добави, че институциите и контролните органи у нас трябва да си свършат работата.

Александър Ненков посочи, че от ГЕРБ са се отказали от Истанбулската конвенция заради голямото напрежение около евентуалното ѝ ратифициране. Народният представител подчерта, че самият той е против еднополовите бракове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
27
 
! Отговори
Замисляли ли сте се преди 6 години
Странно е, че хора русофили продължават да гласуват за ГЕРБ.Как не могат да видят, че тази партия е пълна с руфособи.Ненков и Плевнелиев съвсем не са единствените русофоби в ГЕРБ.
22
15
 
39
 
! Отговори
agent provocateur преди 6 години
Русия е демократична държава, защото се ръководи от президент, избран от народа на Русия. ЕС е територия, под командата на Туск, Юнкер и Таяни. За тези тримката нито един европеец не е гласувал. И затова ЕС не е демократичен!
21
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все още агенти на ДС ни управляват. До като оправдаваме простотията и некомпетентността с ДС ще сме на това положение. А за агенти на ЦРУ и платени НПО да сте чували?
20
29
 
12
 
! Отговори
Бесипету е шайка преди 6 години
Която от създаването си досега служи на рассия Гнусни Анти- българи, които искат да ни направят *** като Рушката
19
3
 
11
 
! Отговори
bosnak преди 6 години
Каракочана направи днес стабилен лев
18
15
 
22
 
! Отговори
реалност преди 6 години
1. Все още агенти на ДС ни управляват. 2. БКП е нереформирана и ретноградна, без съвременна визия и послания на хора, чийто живот вече е на път да приключи. 3. Боко Тиквата , наред с Иван Костов са хората гробокопачи на съвременна България. 4. За разните мижитурки, като Болен Сидеров, Карачанката и Симеонов -даже не си заслужава да се говори. Извод: Бягайте от БГ-народът явно още живее с мисълта за социалиЗъмът, купоните и имитация на работа . В БГ се шири безхаберие, корупция и простотия.
17
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оснавете Таско, ами кажете нещо за завлечените 16 млрд. лева ДДС?
16
42
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на децата стана ясно , че Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.
15
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои сте вие, че да искате ясна позиция? Че и аз искам ясно и Тони да се каже за какво и, харпиите милиардите дълг, кой не е върнал 16млрд ДДС, не възстановени основно по времето на ГЕРБ?Имам и други въпроси, но и на тези да отговорите пак ще е добре.
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14 АнонименНищо не са дарили. Няма безплатен обяд драги, в бизнеса е така. Плащаш получаваш, вече няма безплатно
13
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ненков, про-дажнико!Докато ни подавате "Таско" за парлама, другарят ДС агент Иван Каракачан и Началникът Му "дариха" 80 млн български левчета на руснаците за ремонт на МиГовете!Разбра ли бе?
12
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смееееееххх, смеееееххх, смех. со ро соид ните от реп ки са бесни. Какъв кеф само за нас нормалните хора да гледаме джендари с пенясали от злоба уста а може и от друго нещо....
11
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** селу7 Вие,мъжкарите"от БСП,си направете фитнес-клуб,или отворете някоя чалготика,за политика не ви бива.
10
7
 
43
 
! Отговори
aнонимен преди 6 години
Ненков "трябва да сме солидарни с нашите европейски партньори или по точно казано'ТРЯБВА ДА СМЕ ПОСЛУШНИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ независимо кое истината ние нямаме право да я казваме ако там пръднат ние тук трябва да се на...ем.
9
4
 
46
 
! Отговори
Факт преди 6 години
ГЕРБ са подлизурки.
8
4
 
43
 
! Отговори
българина преди 6 години
а турския завой на герб и бб?
7
4
 
41
 
! Отговори
Ей преди 6 години
Откога истината е рязък завой!?
6
6
 
26
 
! Отговори
ут селу преди 6 години
Къв тоа бе ? Кво са прай на мъж кат не е ?
5
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BSP TREBVA DA POVEDE NARODA ZA NAPUSKANE NA EVR.SAUZ I NATO.BALGARIA TREBVA DA STANE NOVA SHVEIZARIA-IKONOMICESKI SILNA,NO NEUTRALNA.
4
6
 
43
 
! Отговори
С преди 6 години
Поне един каза истина и няма страх от ес браво