Радев към Ердоган: Предлагам среща през юли в Брюксел

Президентът отговори на отправената му покана
23 мар 2018 15:30, Елка Василева
192
Радев към Ердоган: Предлагам среща през юли в Брюксел
Румен Радев. Снимка: архив, Булфото

Президентът Румен Радев изпрати писмо до президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган в отговор на сърдечните поздравления от неговия турски колега по повод националния празник на страната ни, както и на отправената покана за провеждане в близко бъдеще на среща на най-високо равнище между президентите на двете държави, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

"Споделям изразеното от Вас желание да проведем лична среща в близко бъдеще. В тази връзка предлагам тя да се състои в рамките на предстоящата Среща на върха на НАТО през юли т.г. в Брюксел, където ще имаме възможност да обсъдим по-задълбочено развитието на сътрудничеството и диалога на най-високо равнище между нашите страни", се казва в писмото на българския президент до неговия турски колега.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
9
 
10
 
! Отговори
Krom преди 6 години
И още нещо - какъв ще е комплекса за малоценност когато в Брюксел се срещнат Президента на Южния фланг на НАТО и определено - в топ 5 на армиите в света и чехъла който няма и 10 годни за полет самолета? На кое отгоре е високомерието?
116
6
 
12
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До До Кром 16 - на колко години си приятелю? Аз - близо 50. Служех 2,3 години в Марица - кашик. И до днес разглобявам автомата по бързо отколкото ти си вадиш пиш.ката. Нека ти кажа, че голямата уста полза не носи. А зад зле изиграното високомерие прозира страх. И вярвай - обоснован. Янките са превърнали турците във военен пит бул тъпкан със стероиди. Нас пък ни държат чрез такива като Радев голи като агънца. Уважавай силния противник, и още по добре - не го прави такъв.
115
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КГБ клисаря на Кремъл нахока Радев, а сега той се опитва да си го върне на Ердоган визирайки Борисов !Много, много ниско паднахте Г-н Президент !Злобата, злопаметността и отмъстителността са лоши съветници - особенно за Президенти.
114
19
 
12
 
! Отговори
А, БЕ РУМЕНЧО.... преди 6 години
...КОЙ ТЕ ПОЗНАВА У БРЮКСЕЛ---ТА ШЕ КАНИШ И ГОСТИ , ТАМ....??!!!ТИ ...ПИТА ЛИ БОКО , --ТА КАНИШ ГОСТИ... ХА,ХА,ХААААААААААААА....ДЕ , СЪОБРАЗЯВАЙ СЕ МАЛКО, БЕ---НЕ СИ "У ДЕСИ" --ТАМ У БРЮКСЕЛ!!!
113
0
 
2
 
! Отговори
Lafesta преди 6 години
Na 14 uli li opredeliha datata?! To mnogo hubav den... ;-)
112
19
 
17
 
! Отговори
Това президент ли е? преди 6 години
Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?
111
13
 
15
 
! Отговори
въпрос на късмет преди 6 години
Или Ердоган или Турция , едно от двете неща е обречено ?!Ако турският народ не намери сили да премахне Ердоган , Турция може да бъде изритана дори и от НАТО при положение ,че Ердоган остане на власт и продължи да се зъби на САЩ ,Германия и др. ! Турция да отива с Русия да правят Евразийски съюз !
110
11
 
13
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
бре бре вечерен *** вой петъчен срещу Радев, голям щото след малко касичката затваря и ще се раздават бонусите.
109
10
 
19
 
! Отговори
ск преди 6 години
Учудвам се колко ге..ави *** пишат тук.Ако пък не са *** , ми е чудно как мислят ,с коя част от физиологията си. Първият ни достоен президент и такива обиди и такова плюене. Позравления към президента ни за позицията му!
108
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев към Ердоган: Предлагам среща в Брюксел.Ердоган: Ще ти пратя тогава Главния Мюфтия на Истамбул и цяла Русия !
107
5
 
7
 
! Отговори
:):) преди 6 години
a вие сигурни ли сте че Ердо щр дойде в понеделник на бг шербет, те може и да го чакат но..... :) той да е на турско кафе край Босфора..
106
13
 
15
 
! Отговори
срам преди 6 години
Не стига че поп Киро го смъмри ама Ердо ко ще му прави.
105
17
 
17
 
! Отговори
Жалко… преди 6 години
Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...
104
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хамавв . Попа го направи за смях . Ква държава , ще брани тоя на ееин лигльооо не можа да отговориш.
103
15
 
8
 
! Отговори
цк кпсс политбюро преди 6 години
Другаря радев е кaмунист и русофил.ние уважаваме кaмунисти и русaфили.
102
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президента достойно вечеря попски плескавици по врата.После се кри 10 дни от срам. Рева в тъмното като пикльо.Накрая измънка врели-некипели
101
7
 
16
 
! Отговори
гого преди 6 години
а някой преди малко написа че Радев никъде не го канели, чудно вчера в Израел и Палестина кой беше. А не всеки канят в Израел...там пресяват плявата..
100
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Румен Дудата е поредния провал на Москва и сега го бият при всеки повод. И без повод.*** няма работа при генералите.Да се крие под полата на Деса Джендърската с голямата адамова ябълка
99
13
 
18
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Достоен президент! Гордея се с него! Трябват ни още трима като него - за Гл. рокурор, за шеф на парламента и премиер. Тогава нещата ще се случват!
98
8
 
11
 
! Отговори
до95 преди 6 години
абе анонимен цър вул, ти как я мислиш две седмици преди изборите в Русия, Путин да хукне по българските баири и как до вчера наричания от гербавите или гърбавите не знсм кое е по точно, проруски преьидент стана противник на Русия че да му държат и" укоритекно назидателен тон"