Зеленогорски: Логично е да изгоним руски дипломати

Според него това е единственото решение
Обновена: 29 мар 2018 07:20 | 28 мар 2018 22:22, Красимир Ангелов
128
Зеленогорски: Логично е да изгоним руски дипломати
Снимка: Bulgaria ON AIR

Случаят "Скрипал" провокира различни реакции в страни от цял свят. Много държави от Европейския съюз и НАТО експулсираха руските дипломати на тяхна територия. Други пък решиха да изчакат преди да предприемат подобна стъпка. България е една от тях, като към момента единствено българският посланик в Москва се прибра у нас за консултации с правителството.

Още по темата
От "Движение България на гражданите" обаче смятат, че България трябва да предприеме съответните стъпки и да експулсира руските дипломати у нас.

"Това е единственото правилно решение, особено за държава, която председателства Европейския съвет", заяви в студиото на "Денят ON AIR" Найден Зеленогорски от ДБГ.

По думите му е логично и нормално страната ни да последва примера на над 75% от държавите в Европейския съюз. Той подчерта, че ние сме член на ЕС и НАТО и е повече от логично да застанем на страната на това голямо мнозинство.

"Тук става въпрос за солидарност, става въпрос, че е посегнато по един ужасяващ начин на една от държавите, членове на Европейския съюз", обяви Зеленогорски пред Bulgaria ON AIR. Той обясни още, че става въпрос за политическо решение и ние трябва да дадем своята солидарност към държавите, които са основали Европейския съюз.

"Трябва да имаш кураж да взимаш политически решения", категорично заяви Найден Зеленогорски в ефира на "Денят ON AIR".

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Начко, и ти рече да се обадиш да припомниш, че и ти някога си вилнял в родното подобие на политика! Ти си никой, винаги си бил никой, не дразни хората, нищожество! Нова Зеландия, дето знамето й стои британското, няма да гони руски дипломати, а България ще гони! България, победителката при Дойран, жертвата на Ньой, на варварските британски бомбардировки през ВСВ ще се подаде на лондонските козни срещу братска Русия!
42
1
 
33
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Логично е за човек с робско мислене като този. Които само чакат господаря да им покаже кокал и те скачат. Аз мисля, че трябва да се следва разума преди политиката.
41
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е оня тъпaн дето призоваваше да се присъединим към вишеградската четворка? Къде е да призове и сега като тях да изгоним шпионите?
40
27
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До АнонименНе знам кой е по голям крадец... - само знам, че БСП трябва да влезе в златната книга на дарителите... - опита се да дари цялата държава на друга...
39
11
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До До 49Отворко, ако не можеш да различиш два от четири етажа... - то тогава погледни оградите... - кой как се оградил и от какво се страхува...
38
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Логично е такива дрисъци като тоя плазмодий да бъдат съкратени с една глава,защото докарват войни и нещастия на цялото стадо,дето стои и гледа отстрани,без да мисли,че него първо ще изпържат в една ядрена война,за слава на краваромерзавците,чиито "жизнени" интереси са в цял свят!Но пък,от друга страна си е логично да му видят сметката на стадото!
37
1
 
34
 
! Отговори
Найден е аутсайдер преди 6 години
Тоя кого представлява и защо дава мнение? Бойко постъпва балансирано и държавнически като не гони дипломати по заповед на баба рептилка и шорош асоциацията. Западна Европа тепърва трябва да докаже лоялност към нас, а не ние към тях. Засега ни третират каго слуги с презрение и недоверие, това не са съюзници, а колонизатори! А тоя жен-дър да млъква!
36
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Логично е на *** като този Зеленогорски изобщо да не им се дава думата, защото имат мозък на пиле и изказват чужди "мисли", за които им се плаща да ги огласяват.
35
4
 
35
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
Абе слепок, ти който маскариш името на Странджата,ти виждал ли си американското посолство в София?Поне пет - шест етажа има под земята, защото отдолу е бетонен бункер, нагоре е по-голямо от руското посолство, което ти вади очите, а на всичкото отгоре с присъщото за краварите нахалство ни го забиха в забранена аза строежи зона на Южния парк.За благодарност си самопостроиха и паметник на тези, които бомбардираха и сринаха София, а подлеци като тебе и други натегачи дори носят цетя там.
34
30
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Погледнете сградата на руското посолство... - пет пъти по-голяма от Народното събрание... - сравнете я с другите посолства и дано ви стане ясно колко агенти на КГБ се крият там... -а и това име Макаров хич не подхожда на посланик - звучи ми, като Калашников...
33
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
логично е народния съд да обеси предателите! искаме подкрепа от козяк в замяна на 4 те бази, в това че за арменците всички признаха геноцид както и за евреите, искаме солидарност от целия запад да признаят геноцид еничарство и робство над българския етнос 500 г! ще ни подкрепите ли? щото след срещата във Варна ердоган е искал и герб събират подписи да отпадне от историята ни думата РОБСТВО!ИСКАМЕ ЗАПАДНА СОЛИДАРНА ПОДКРЕПА за щатските визи, за ЮП И ЗА КЪРДЖАЛИ бивш Вишеград
32
8
 
33
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ. преди 6 години
ПАРЛАМЕНТА ЩЕ НАПРАВЯТ, ГОЛЯМА ГРЕШКА КАТО ИЗГОНЯТ РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ.....НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ЗА РУСИЯ. ВИЖДА СЕ, ЧЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ВИНОВНА ПО СЛУЧАЯ, САМО И САМО ЕС И САЩ. ДА ЗАСТАНАТ ЗАД ТЯХ. ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ СА ИЗВЪН ЕС.
31
3
 
35
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Не, другарю СеДеСрал,не е логично.Логично е само за ибрикчиите,които овреме се префасонираха от червени,във сини и т.н. "демократи".
30
0
 
27
 
! Отговори
Бучински преди 6 години
Найден Зеленогорски от ДБГ.Найдене,айде се кротни ,до днеска не знаех кой си ,мишок .Много се изтеракати ,а след председателството?Ново предателство.Пфу
29
42
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Напълно логично изказване... - страна председателстваща ЕС не може да стои на страна - трябва да даде личен пример и да експулсира поне две дузини руски шпиони... - поне в нашата страна дал Бог...
28
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ НЕ ГО ЛИ ИЗМЕТЕ НАРОДЪТ ОТ ПАРЛАМЕНТНА?
27
1
 
29
 
! Отговори
nasa преди 6 години
Няма ли начин китайската совалка, която щяла да пада, да нацели парламента, ама мощно, че друга оправия няма
26
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък не вярвам на теб. Югославия водеше война със всички съседи , за да не излязат от там. Антибългарска политика в Македония идр.Ирак нападна СА и беше ударена. После повторно .Сирия народа искаха избори ...садистаа не им даде и извади армията срещу населението. Такаче , не се напъвай толкова. Не са толкова невинни. Либия ползваща западни технологии реши че искала Злато срещу петрол... ?Кой си ти да искаш злато ? Чао.
25
2
 
48
 
! Отговори
торба с лъжи преди 6 години
Тереса Май лъже за Скрипал. Както Обама лъжеше, че не подслушва Меркел. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Линдън Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Бушовците лъжеха за Саддам. Както Блеър лъжеше за Ирак. Както баба Ангела лъже за бежанците.
24
3
 
55
 
! Отговори
Idealist преди 6 години
От 11.09.2001 не вярвам и една дума на западната пропаганда. Да изброявам ли: т.н. атентати в САЩ уж организирани от един арабин, който после убиха публично в една мизерна пакистанска къща; поводът за войната в Ирак - химически оръжия от които не намериха и една туба; войната в Либия; войната в Югославия; войната в Сирия; майдана в и преврата в Украйна; сега убийството на английския шпионин. Все рогато лъжи. Навсякъде смърт и разрущения. На тази политика е радетел Цветанов и подобни подлезурци.