Борисов прие поканата на Йълдъръм, откриват ТАНАП

По газопровода ще се доставя газ на Турция от Азербайджан
Обновена: 10 юни 2018 19:17 | 10 юни 2018 17:44, Веселина Йорданова
177
Борисов прие поканата на Йълдъръм, откриват ТАНАП
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов ще посети Турция на 12 юни.

Посещението на Борисов е по покана на турския му колега Бинали Йълдъръм, съобщиха от правителствената пресслужба на Турция.

Още по темата
Програмата предвижда българският премиер и придружаващите го лица да пристигнат на 12 юни сутринта на летището "Аднан Мендерес" в Измир. Двамата премиери ще разговарят в офиса на Йълдъръм в град Измир. Гостът ще се включи в програмите, в които ще участва Йълдъръм, допълниха от преслужбата.

Миналата седмица Йълдъръм в телефонен разговор с Борисов специално го бе поканил да присъства на официалната церемония по откриването на Трансанадолския газопровод /ТАНАП/, която ще се състои на 12 юни в град Ескишехир.

Двамата премиери тогава се договориха и да проведат среща, на която да обсъдят въпроси от двустранен характер, предаде БТА.

По Трансанадолския газопровод /ТАНАП/ ще се доставя газ на Турция от Азербайджан.

За церемонията по откриването, която ще се състои в присъствието на Ердоган и на азербайджанския президент Илхам Алиев, са поканени държавни глави, премиери, политици от различни страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали ще му отива феса ?
41
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напраскахмe му го яко на Ердоган, сега никой като не му купи газта ще си ги завира тръбите в *** ще си пърди и ще си пали пръднята.
40
5
 
24
 
! Отговори
хм преди 6 години
Не знам какви самолети и атомни ракети ще купуват нашите,но си мисля,че ако утре Турция каже,че "България доброволно се присъединява към майка Турция,"всички българи ще мигат като гърмяни зайци,а нашите политикани ще хукнат да посрещат "братята освободители" с хляб и сол!
39
2
 
32
 
! Отговори
Последни новини преди 6 години
Новина от последната минута,Борисов щял лично да резне лентичка свой бюст-паметник в Истанбул,сътворен лично от Ердоган. Бюста е израз на благодарност за Турски поток,който Борисов предостъпи на комшиите. Паметникът представлява нашия пезевенк седнал на едно цукалос отходна тръба,напъвайки се да го напълни с ***,ха Ха
38
3
 
29
 
! Отговори
ШахинЕнУджусГювенди преди 6 години
На турция й трябва политик като Бойко! Нека да остане там
37
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикаля насам-натам като заблуден турист, за да проси да ни пуснат някоя тръбичка от голямата тръба... След като изпуснахме питомното, сега ще гониме дивото!
36
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я дайте снимката от срещата на Г 7 която цял свят коментира да се видите на какво дередже сте европейците.
35
3
 
20
 
! Отговори
имигрант преди 6 години
ми то само гледането остана на б.б.кака меркел и малкото франсе казаха шенген НЕМА да има за бг/имало мн.корупция и мин.заплата е 1.73?на час при 2.50?в румъния/.вовата путин го стартира като космонавт от москва и си поиска милиардите за аец.
34
7
 
30
 
! Отговори
смехххх преди 6 години
Пак ли ще разнася кафето? Видя, че не може да е на нивото на Путин и пак сложи феса.
33
6
 
35
 
! Отговори
Провал преди 6 години
Политиката на Борисов накрая се оказа пълен провал. По народна ,,обич" се доближава до извращението на природата плевнев. Ще се окажат политиците които най много са допринесли за заличаването на България. Пълен провал!!!!
32
23
 
4
 
! Отговори
ТАНАП тръгва преди 6 години
Русофилските газовици пикаят газ от тази неприятна новина.
31
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименхаха рушките реват,че ще взимаме газ не само от тяххаха нека реват рушките, ама да ревнат, когато вземем газ не само от тях . А до тогава си трай и гле'й кво ста'а.
30
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кюрда Бинали Светкавицата пак ще се хили на Тиквата от Банкя.
29
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бойко, не може ли само от азерите да купуваме, да се нас. ат рашките тука, д а им спат грантовете/
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце имаме още една чистачка с връзки в съда в ловеч женицата се хвали че може да яде и пие ти като началник какво ще кажеш милата женица козиците им опасли градините на хората и тя се хвали че ядяла и пила с големците на град ловеч пасе козиците прави поразия след поразия две години и голяма интерено мие в съдъ как ли процедират с подобни хора с нискоманталитетна интилигентност аи ги държат на работа баце тиси
27
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Газ от Турция и после и ток от Турция защото няма АЕЦ. Парите ще са за нови джамии в България.
26
4
 
37
 
! Отговори
Шахин Кара Чингене преди 6 години
По-добре Тиквун да остане в турция при господаря си Ердоган!
25
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха рушките реват,че ще взимаме газ не само от тях Там ги боли...що ми вдигнахте тока и газа бе, ***?Искате после потоци да строите тука...
24
4
 
44
 
! Отговори
ШопАру преди 6 години
Гледам снимката и тоя все повече ми заприличва на прасе хванато в капан. Зъл миши поглед,който казва ако мжех да теещ...щях да те... Да ама не може,не може да надскочи ролята си на мезе от трапезата на руската мечка. Путин го унижи и отсвири като бълха с нокътя на кутрето си. Малко му е,когато му даваха ГОЛеМИЯ залък ,той и плювалнелиев плюха по ръката която им подадъха. *** със селски маниери,реши да се прави на бай Тодор. Върви *** и гледай големите как го правят,сега Танап,утре Турски п
23
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щЕ ГЛЕДАМЕ ДРУГИТЕ ВМЕСТО нас ДА НИ ГЛЕДАТ !?!?