ГЕРБ видя саботаж, Нинова организирала провокациите в Шарково

Според тях червената шефка давала указания на протестиращите как да действат
Обновена: 21 юли 2018 19:51 | 21 юли 2018 18:00,
315

Според ПП "ГЕРБ" провокациите в Югоизточна България и района на село Шарково, изразяващи се в саботиране на действията на институциите в борбата им с чумата по дребните преживни животни, са организирани от БСП и в частност от Корнелия Нинова. Тези обвинения отправиха Антон Тодоров и Тома Биков от ПП "ГЕРБ" на брифинг в централата на партията.
Още по темата

Като доказателство за тези обвинения Антон Тодоров от ГЕРБ показа видео от 19 юли, в което един от най-активните протестиращи, които възпрепятстват службите да си свършат работа - Тодор Атанасов, казва, че Корнелия Нинова им давала указания как да действат, когато видят полицаите. Тома Биков разясни, че във видеото се обяснява, че Корнелия Нинова е казала на "техните хора", като бъдат спрени от служители от службите, да остават на място и да не си тръгват.

Ако се докаже, че провокациите в Шарково са инициирани от Корнелия Нинова, ще сезираме Прокуратурата, защото това е заплаха към националната сигурност, каза депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков, цитиран от БТА.

Затова от ГЕРБ очакват отговори от Корнелия Нинова познава ли Тодор Атанасов и дали е общувала с него във времето, в което самата тя е присъствала в Странджа. От ГЕРБ очакват отговори и дали Нинова е поддържала контакти с други хора от групите, които са организирали провокации в Странджа, както и с хора, които са били там с луксозни автомобили и са възпрепятствали органите да си свършат работата. "Давала ли е задачи на организаторите как да действат?", попита още Биков.

От ГЕРБ призоваха Корнелия Нинова да отговори веднага на тези въпроси и в зависимост от това от партията ще преценят дали да се обърнат към Прокуратурата за разследване на тези провокативни действия, защото според Тома Биков, "това прилича на заплаха към националната сигурност на България".

Къде да бъде Корнелия Нинова, ако не в Шарково – в кабинета си ли, или да играе тенис като някои други", коментира на свой ред общинският съветник от БСП в Столичния общински съвет Николай Николов по време на Националното съвещание на партията.

"Неслучайно в сряда бе така подкрепена в протеста на животновъдите пред Министерски съвет. Всеки един в тази зала - общински съветник, народен представител - е лице на БСП. Бивайки сред хората, ние може да разрешаваме техните проблеми и те ще ни се доверят", каза още Николов, цитиран от "Фокус".

Попитана във връзка с обвиненията на ГЕРБ, че е подстрекавала протестиращи в Странджанско самата Нинова отговори: "Извинете много. Заседанието тече, днешната ни тема е бъдещето на България. Нищо повече от това".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 5 години
До МорскиМорски,ти нещо си в голяма заблуда.Преди да говориш за греховете на Герб огледаи редиците на червената *** на БСП ръководена от небезизвестната крадла Корнелия Нинова.Или не знаеш,че почти цялата им банда се състои от капиталисти ограбили българския народ по време на тъй нареченият преход.Те бяха тези които създадоха мутренската демокрация,ти бяха тези ,които създадоха безмитните зони по границата и цялата печалба отиваше в в техните каси.Те изнасяха със самолети среброто и златото.
253
2
 
5
 
! Отговори
желязко преди 5 години
двамата гербави *** са с недоказан български произход
252
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тези двамата двата края на чревния им тракт са с разменени места.
251
4
 
11
 
! Отговори
РУДОЛФ ЛИ КАЗА? преди 5 години
Това е евтина постановка в стил Евгени Михайлов.Вече минава само при балъците, които гласуват за ГЕРБ.Нормалните хора не вярват на тези режисьорски трикова.
250
2
 
4
 
! Отговори
PRODAJNICI преди 5 години
GROB ISKA DA DADE NA KONCEIQ CQLATA DYRJAVA ZA 1 LEV ZA 100 GODINI NE VIJDATE LI?
249
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде да утрепем всички в България щото може да се заразят !!
248
2
 
19
 
! Отговори
www преди 5 години
А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИЖДА ЕДНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ КОЯТО НЕ ВИЖДА САМО ГЕРБ -ИЛИ ТАКА ИМ Е ЗАПОВЯДАНО ОТ МЕРКЕЛ....
247
4
 
19
 
! Отговори
С агент Рудолф напре преди 5 години
Вчера ген.Т.Бояджиев изнесе информацията, че Ан.Тодоров преди 10 ноември е бил агент на ДС под името Рудолф. Смятате ли за нормално един бивш агент да съди дали Е.Йончева или К.Нинова са виновни? И с него да делят трибуна ренегатът Биков и делян Добрев? Та Биков искаше да свали Б.Б. от власт и да види Цуци в затвора!
246
5
 
17
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Когато утайката се издигне и започне да се само възприема за каймак ....е, ГЕРБ ни управлява .....!
245
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Anton boiko bilov bkp 4lenove rodnini bkp ura mili hora demokrati 4erveni milioneri mutri
244
4
 
22
 
! Отговори
Народен саботаж преди 5 години
Всички ние саботираме ГЕРБ. Не стига, че крадат, а ние искаме и да работят. Да заминават за Западните Балкани и да ни оставят намира. Най-добре е и БСП да отидат с тях.
243
5
 
21
 
! Отговори
Морски преди 5 години
ГЕРБ е Мафия,крадци,трафиканти на оръжие,наркотици,хора,цигари без бандерол и всичко това се ръководи от премиера ни Бойко Борисов.
242
4
 
13
 
! Отговори
герб-ч-у м а преди 5 години
ЧУ...***......Ч...У...М...ААААА-ЧУ...*** , ГЕРБЕРОСИ ПРОДАЖНИ И ПОДКУПНИ...БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
241
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чум=ата! За 10 години 1.6 млн. българи са прокудени от домовете им! 184 села са заличени от картата на България
240
8
 
15
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Ха! Ставам сутринта, правя кафе, отварям статията и що да видя?!?!?!? 90% от коментарите срещу Нинова изтрити и оставени само глупостите на троловете!! А стига бе!
239
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МИ НАЛИ И БОКО Е КОМУНИСТ??
238
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антон Тодоров е най-долната *** в момента във властта
237
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на тези двамата взеха ли им проби?Щото ако са положителни, целият парламент отива на евтаназия.
236
5
 
7
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Анонимен 246 Прав си.Комунист не се лъже. За това само вземат и не дават като поповете.
235
8
 
20
 
! Отговори
Прасе с каска преди 5 години
Като гледам какво става с този случай, ако уж избухне епидемия в България тия ще почнат да ни избиват ей така, за да "предпазели" другите