ДПС не ще "стани да седна", иска дясноцентристко управление

Мустафа Карадайъ настоя: Ние сме най-подготвени за властта!
4 окт 2018 09:45,
46
ДПС не ще "стани да седна", иска дясноцентристко управление
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ настоя, че партията им не споделя политиката "стани да седна".

"Заявихме го още на старта на 44-ото Народно събрание. Ние сме готови за властта и си актуализираме програмата. ДПС сме най-подготвени във властта в сравнение с другите партии и тяхната неподготвеност. Не споделям безалтернативността. Ставаме свидетели на управление без визия, без цели и без посока. Алтернатива на популистко-националистичния сбор има. Ние предложихме дясноцентристко управление, а не политическо безвремие, на каквото сме свидетели от година и половина", настоя той пред Нова тв.

Още по темата

"Ние бихме застанали зад една управленска програма за ускорено развитие на страната, основна на ценностна база", уточни Карадайъ.

"ДПС е в опозиция и това до голяма степен предопределя нашето отношение към вотовете на недоверие. В конкретния случай (вотът на БСП срещу превителството – бел.ред.) не сме търсени за консултация. Ние ще бъдем активни във вота на недоверие, но нека видим и анализираме мотивите. Разбираме, че може би вотът ще бъде в сектор "Здравеопазване".

"Вотът на недоверие е сериозен политически инструмент в демокрацията. Има и два различни аспекта. Дебатът провокира един политически ефект, а гласуването - друг", коментира Мустафа Карадайъ темата с вота на недоверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SHEFA 38Българите имат равни права, другите- не.Айде със здраве!
33
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SHEFA 35Не всички имат равни права в Бг.Няма нужда да набиваш внушения.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SHEFAТе никога не отпадат. Само вие си мислите, че са отпаднали.
31
2
 
6
 
! Отговори
най- опитни??? преди 5 години
Колко ви е ускорено икономическото развитие във вашите райони? Каква е заетостта, безработицата, средната РЗ, раждаемостта, емиграцията в Разград, Търговище, Силистра, Кърджали и из Родопския край? Най- забатачените, изостаналите и опустелите райони са на ДПС.
30
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ДОСТ депесето са мафиа крадци
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС е антитурска партия вчера с руснаците днес с американците срещу Турция
28
6
 
9
 
! Отговори
баста преди 5 години
ДПС е противоконституционна и няма място в НС.Едничката им цел е дестабилизация и ограбване на България за лична сарайска сметка.
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плонди, те не ходятк на Козяк, Козяк отиде при тях в Сараите.
26
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
До изнервен,много си нервна,сега кои обръчи,разпределят.
25
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До верно ли бре?, ***, ДПС,никога не са ходили в американското посолство,а американския консул ,ходи при тях,те не са,ду.............вци,като твоята партия герб.
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значе 300 г. преди да дойдат Османците е имало вече ислямизирани или потурчени , а каква е тая сглобена История на България дето се изучава в Училище или в Университета тогава , менте учебнициНали всеки може да сметне 10 век и края на 14 век ...........или всички са неграмотни както си и мислех
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реално се оказва сега че ислямизирани е имало преди Османска Империя да дойде в България или ако щете в Европа но не от Османците , или сега Уикипедия лъже..........хаха .....ще си дойдем на думата
22
3
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
С това(коментар 24) имах предвид , какво се е случило по тези Земи преди да дойдат Османците , проятно четене и информиране , информацията е важно нещо
21
5
 
17
 
! Отговори
верно ли бре? преди 5 години
Не ходиха ли ДПС скоро на инструктаж в американското посолство на Козяк?Та те кога не са били за принципа: " Стани да седна?", та сега са прегърнали " нов принцип" от Козяк?Освен сухата пара, ДПС не се вълнува от живота на обикновения български гражданин( без значение, българин, ром, турчин и т.н.). Те са станали приют за отхвърлени от другите партии( пълни с комунисти, роднините им, бивши доносници, мутри и т.н.- СДС, НДСВ, БСП, ГЕРБ, АТАКА, ПАТРИОТИ и т.н.)
20
9
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименВикаш, бързо ви смених Цветанов опорните точки, след като се видя, че мантрата БСП- ДПС, умре. Сега, на ход е мантрата ДПС е патриотична и национално-отговорна партия, докато партията на Нинова е на измекярите, хахаххахахахахаа. И в какво е патриотична ДПС? Защото ще легитимира съюза си с ГЕРБ или защото Доган е най-големият Патриот... Толкова много обича България, че я иска цялата! Да видим сега, дали електората ви е толкова кух, колкото съм казал, за да ви се върже;)))
19
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То този Карадайъ трудно говори български, завалията. И все пак ДПС-то, турската партия се държи като по-патриотична и национално отговорна партия от измекярите на Нинова. Какви времена...
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***. Куп глуппости е изрекъл, както винаги. За какво сте подготвени, бе - за ограбване на държавата.
17
5
 
13
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Вашето управление го знаем - обръчи от фирми и разпределяне на порциите за олигархията и мафията. Без програма, без цели, без идеи - важното е да се краде и лъже яко. Айде, мерси и къш.
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
г-н Мустафа ,ами че вие сте си Винаги във власта от 30г насам ! подготвени сте ,докато нашите се дърлят ,Вие тихо,системно и методично изкупихте земеделската земя , изкупихте цели градове и села , фабрики,заводи, фирми и тн тн .
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕКА ДА ОСТАВИМ АНАЛИЗА НА АНАЛИЗАТОРИТЕ ЗА ОЦЕНКИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ.....НЕАМ ДУМИ- СКВЕРНОСЛОВИЕ СЪС СЛОВОТО.....СРАМУВАМ СЕ.......