В НС имало много артисти, но най-големи били социалиститите

Когато става дума за смърт, политиката няма място, смята Евгени Будинов
Обновена: 12 окт 2018 21:49 | 12 окт 2018 20:47, Красимир Ангелов
21

В НС има много артисти - има и много добри, има и по-лоши, но най-големите артисти са в "лявото" пространство в парламента. В политиката на ГЕРБ няма такова нещо, там нещата са ясни, изпълнява се точна стратегия. Това каза актьорът и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов в студиото на "Денят ON AIR".

Той коментира трагичния инцидент с журналистката Виктория Маринова, както и реакциите в Народното събрание след убийството.

"Когато става дума за смърт, политиката няма място там. Колкото и да е трагична новината, левицата я използва в своя полза, което е недопустимо. Европейските политици и лидери се подлъгаха, но след това се извиниха. В същото време БСП не го направи. МВР работи професионално и много бързо разкри случая", категоричен е актьорът пред Bulgaria ON AIR.

Според него има много фалшиви новини и хората могат лесно да бъдат подлъгани.

"В България се случват много хубави неща, но в същото време на тях на се обръща почти никакво внимание. В същото време се обръща внимание на лошите и "черните" случки. Хората трябва да бъдат много съмнителни, да проверяват всяка една информация и да не се доверяват лесно", посъветва депутатът от ГЕРБ.

Той обясни и за гласувания от депутатите Закон за културното наследство.

"В България има огромно културно наследство, защото имаме огромна история. Това, което влезе в закона, е дигитализацията на културното наследство. Идеята е да знаем дигитално с какви обекти разполагаме, за да могат те по-лесно да бъдат съхранявани и контролирани", обясни Будинов.

Какво още каза той вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
1
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Така е, ГЕРБ не са стока ама БСП са пълна скръб.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господи пази България !
17
1
 
16
 
! Отговори
ХАХА преди 5 години
ТОЗИ ГО СЛУШАХ В ПАРЛАМЕНТА КАТО ГОВОРИ АМИ ТОЙ Е ЯВНО ЕДНА ОТ КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБ НИТО Е ПОЛИТИК НИТО АКТЬОР НЕ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ЗНАЕЩ СЛАБ ОТ ВСЯКЪДЕ- АМАН ОТ ТАКИВА ПОЛИТИЦИ -ТЯ ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е НА ДЪНОТО- ТОЙ ГОВОРИ КАКВОТО СА МУ КАЗАЛИ КАТО БИКОВ И ОСТАНАЛИТЕ ЕДНО И СЪЩО ЗА ВСИЧКО ИМ Е ВИНОВНО БСП- ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ДА СЕ НАУЧИШ ДА БЪДЕШ ПОЛИТИК ИЛИ АКТЬОР ИЗБЕРИ СИ ЕДНОТО НИЩО ЧЕ НЕ СТАВАШ И ЗА ДВЕТЕ
16
0
 
9
 
! Отговори
Демос преди 5 години
Няма таван на печалбите, кабелари купуват самолети, яхти, бронирани коли.Печелят от ток, води, парно, сградни инсталации, от народа. Данъците се увеличават безобразно, работещи бедни. Богатите точат ДДС, препродават се общински имоти. Последен пример: Домът на Яворов - задължения. Краде ни се историята. Умираме на пешеходни пътеки и от рецидивисти с 30 дела и ефективни присъди. Бием жени на улицата. Журналисти и евродепутати взимат десетки хиляди лв. заплати от нашите данъци. ТЕЦ 2 далавери!
15
0
 
9
 
! Отговори
Демокрация преди 5 години
Момчета с бухалки станаха застрахователи, насила народът плаща.Взимат ти дома, частни изпълнители, кръчми и болници в жилищни сгради - нямаш покой в дома си, в училищата се продават забранени в-ва, продават лекарства за рак от Индия - триста лв. - в БГ хиляда и двеста, ухилени далавераджии - фармацевти, петрол, оръжия, част от лекари, токове, ВЕИ-та, строителни ф-ми, имотни мафии, ало измами ни обясняват колко сме мързеливи. плащаме частните лицеи на богаташите, те не плащат данъци при добри сч
14
0
 
10
 
! Отговори
30 г. преди 5 години
30 г. управление след 1989 г., почти колкото БКП.Демографска криза, липса на работни места, липса на сигурност - превърнали сме домовете си в затвори, милионери - чрез кабеларки, картофи, здравеопазване.ниски пенсии, липса на корпоративен данък в Североз. БГ. по пътищата пияни, които не подлежат на санкции, защото са НАШИ ХОРА, умираш в болници, безобаразно източване на НЗОК и кражба на парите ни, убиват ни като мравки, шпиц команди за политически поръчки, робовладелство 12 ч. работен ден.
13
0
 
10
 
! Отговори
10 преди 5 години
Значиспоред теб сигурността на хората,опазването на техния живот не е задължение на политиците?Кое тогава е техен дълг?Да ни лъжат,крадът...!
12
1
 
13
 
! Отговори
Прованс преди 5 години
Вземат ли артисти и атлети да стават народни преставители демокрацията е в прехот към тирания
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пръ.дльо Марионеткин"Ама моля ви се,повярвайте ми,че черното е бяло,ама за нас всичко е бяло и розовко,папкаме и не виждаме черно"
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти пък кога стана уникален депутат бре, махна се от театъра и влезе в цирка да станеш по известен, колко сте про сти.
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е Будинов в БСП прекалено много артисти, в ГЕРБ са пък ловки крадци на еврофондове, и трупата се допълва и циркът е пълен. Най лошото е че Българския народа страда от спектакъла им.
8
1
 
16
 
! Отговори
МЪРЛЯЧО НЕКАДЪРНИ преди 5 години
СЛЕД КАТО СОЦИАЛИСТИТЕ БЕЗ ВИТИЗ ИЛИ НАТФИЗ КАКТО Е СЕГА, СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АРТИСТИ, ТИ ГЕРБЕРСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И НЕКАДЪРИЕ, ЗАЩО НЕ СИ РИТНЕШ ДИПЛОМАТА. ИЛИ СИ АРТИСТ ТОЛКОВА, КОЛКОТО СИ ПОЛИТИК И ДЕПУТАТ. ЯВНО СИ В ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА ИЗПЪЛНЯВАШ ПОРЪЧКА НА БОКО И СИ РАЗПРЕДЕЛЕН В ТРУПАТА НА ПЛЮЕЩИТЕ, ЩОТО ТАКА ТИ ПОВЕЛЯВА ДРУГОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И ПОЛИТИК-ПРЕСТЪПНИК БОРИСОВ.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този сега в роля ли е или така си говори!?
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя провинциален мишок участвА активно във Витизчийския цирк, там когато уж се биха с Волен Сидеров, няколко часа преди ГЕРБ да фалшифицират последните кметски избори в София.
5
1
 
20
 
! Отговори
Този преди 5 години
За артист ли се мисли? ***
4
24
 
4
 
! Отговори
месара преди 5 години
бсп_то са артисти завършили - балшой театър! ръководител на трупата в момента е, другарката "истината" нинова! представят ни пиесата - загриженост за България и хората.
3
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ ОТ КОЯ ДУПКА ИЗПЪЛЗЯ?ДЕПУТАТ ОТ ЗАДНИТЕ РЕДИЦИ, НЕЗНАЧИТЕЛНА ОСОБА.
2
7
 
16
 
! Отговори
Дядо ти преди 5 години
Ше се преобърне няколко пъти в гроба от твоята защита, то май от банкя нещи свестно няма
1
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва ли всяка глупост или лъжа да се публикува. Артистите и от БСП и от ГЕРБ са едни и същи.