Борисов в ОАЕ: Партньорство в сигурността и борбата с терора

Премиерът разговаря с шейх Сайф бин Зайед Ал Нахаян
Обновена: 21 окт 2018 17:01 | 21 окт 2018 15:47,
83
 Борисов в ОАЕ: Партньорство в сигурността и борбата с терора
Снимка: МС

Премиерът Борисов разговаря в Абу Даби със заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи на ОАЕ шейх Сайф бин Зайед Ал Нахаян, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Още по темата

"В интерес на България и на Обединените арабски емирства е двете страни да изградят ефективно партньорство в стратегически важни области, сред които сигурността и борбата с тероризма", е заявил министър-председателят Бойко Борисов по време на разговора.

Премиерът Борисов изразил удовлетворение от наличието на взаимна политическа воля за активизиране на двустранното сътрудничество. Той изтъкнал значението на обмена на информация и опит в борбата срещу престъпността и контрабандата.

Според българския министър-председател би било добре да се развие сътрудничеството между службите на двете страни.

Министър-председателят определил като положително постигнатото взаимно признаване на свидетелства за управление на МПС. Влизането в сила през юли на Меморандума, който урежда този въпрос, е бил дългоочаквано събитие за съгражданите ни в ОАЕ, казал Борисов.

С него отпадна необходимостта те повторно да посещават шофьорски курсове и да полагат изпити във федералната монархия, уточнил премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
17
 
! Отговори
men преди 5 години
за контрабандни сигарки и амветки отворихте ли дума тиквочефенди? а за тайните ти авоари? тез паричките нали знаеш че уж ше са твои и уж ше си милиардерче ама като те сгъне цру-то че си останат там. а унучето му пожелаваме като унучето на живокв като панаирска мечка по пошлите телевезии. айде.
29
2
 
18
 
! Отговори
Сергията на ГЕРБ преди 5 години
Още ли има нещо за раграбване и препродаване
28
2
 
18
 
! Отговори
Оставка Предател! преди 5 години
Защо ме изтри беее нещо невярно ли написах?????? Или може да пишем само каквото ви се хареса!
27
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце явно го влече към чълмите. Предни няколко месеца имаше такива снимки и със саудитския принц, дето пречука журналиста.
26
2
 
24
 
! Отговори
Джоко преди 5 години
Борчо, чий ... дириш при тези двулични хараби ?
25
3
 
18
 
! Отговори
Дуро преди 5 години
Единият с черен ореол,а нашия с прозрачния и божествен ореол!Лика прилика,но навярно глупостта го тика!Опази ни Господи,ПОЖАРникар не може да управлява България!
24
3
 
11
 
! Отговори
Дуро преди 5 години
Едини черен ореол,а нашия с прозрачния и божествен ореол!Лика прилика,но навярно глупостта го тика!Гят сосподи,ПОЖАРникар не може да управлява България!
23
1
 
14
 
! Отговори
1221 преди 5 години
СТЯГАИТЕ СЕ ГОЛЯМА БОРБА ЩЕ ПАДА
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Израелци, ислямисти, американци, англичани....Дойде ни до гуша да ни се намесват във външната и вътрешна политика! Стига! Никой не се грижи за нас - ние сме народът, ние трябва да кажем, а не някакви си политически изедници!!!
21
4
 
28
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Как може с зържава пряко финансираща ИД и разчленила за броени минути неудобен за режима журналист, да се преговаря за борба срещу терора??? Ааааа, сетих се. Каналът на българското оръжие за терористите минава от там...
20
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много мазен нашия да не се е намазал с козя лой за срещата.Ама понеже е алчен е готов на всичко само да му дават подаяния и да го пляскат зад врата.
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямаме нищо общо с тези! Докога този субект ще решава и действа против волята на народа???
18
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Терористи и контрабандисти обсъждат борбата с тероризма....
17
1
 
23
 
! Отговори
Кирчо преди 5 години
Ромите ни грабят, пребиват, изнасилват и убиват, а тоя Наглия Борисов решава борбата с тероризма на 4 - четири дневно посещение! ! ! ! Бе тоя нема ли кой да го свитне, та да ни отърве най после!
16
1
 
15
 
! Отговори
До1 от МарияАнтониет преди 5 години
Ти остави хляба,народа няма пари и за ПАСТИ!И какво следва?
15
1
 
23
 
! Отговори
Цц преди 5 години
А за народа кога ББ ще направи нещо? Защита от посегателства,бързо правосъдие,вдигане на пенсии и заплате, не на данъците. Изобщо небългарски премиер. С това обикаляне вече има съмнения за чужди поръчки и никакви действия за България и българите.
14
1
 
18
 
! Отговори
Киро Скалата преди 5 години
Договорил е внос в ОАЕ на БГ миски, да работят като брокерки недвижими имоти..
13
1
 
27
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Тоя защо не стои в България, а хукнал като миндовата куч*ка да обикаля / и то с народна пара / света?ТИ си го избра българино, плащай му воаяжите !
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво лицемерие и измислени поводи за посещение с лична користна цел! Борисов, тази екскурзия трябва да покриеш със собствени средства!!! Защото и резултатът само ти го знаеш ...
11
1
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
А черкез Балевски че фърля ли оставка ?