Патриоти при премиера! Ще изгладят ли търканията?

Късно снощи Борисов се върна от визита в ОАЕ и Египет
24 окт 2018 08:25,
24
Патриоти при премиера! Ще изгладят ли търканията?
Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов е поканил лидерите на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров на Съвет на коалицията, съобщи "24 часа".

Още по темата

Срещата, на която министър-председателят ще пробва да изглади отношенията между тримата, се провежда в Министерския съвет, преди насроченето гласуване на вота на недоверие срещу правителството, поискан от БСП заради политиката в областта на здравеопазването.

Късно снощи Борисов се върна от визита в ОАЕ и Египет и явно е решил да закрепи плаващите пасяци под краката на властта.

Дотук се стигна след поисканата от лидера на "Атака" Волен Сидеров оставка на вицепремиера Валери Сименов, който си позволи да нарече майките на деца с увреждания "кресливи", а децата им - "уж болни".

И вчера, а и днес Валери Симеонов обяви, че оставка няма да хвърли, но и няма да се извини за думите си, защото не е лицемер и казва истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
некой си преди 5 години
патриотите изработиха звеновода да им пусне още гювеч нема не искам ша дава и подарява каквото пожелаят
19
1
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
До Сценарий2 000 000 ? му струва палата в гората ...Народни пари ! Но той па няма остров и имение в Барцелона...
18
0
 
1
 
! Отговори
До16 преди 5 години
А,скоро.
17
1
 
9
 
! Отговори
Стига !!! преди 5 години
Направете анкета - Искаме ли одтавката на СимеоновНека видим общественото мнение
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко много лошо се оака човек... Симеонов трябваше да бъде уволнен на момента. Това ще ти изиграе много лошо шега на следващите избори...
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съществото от снимката изгуби много време на България.. бодигардът на олигархията ще ни се мотае пред очите докато го пенсионират кръстниците му..
14
0
 
18
 
! Отговори
Сценарий преди 5 години
Тиквопитекът не пуска кокала, ще помири патреотарите с някоя пачка и ще гледа да си изкара мандата, защото и той изпълнява планове, в които е заложено още колко евраци да усвои. Между другото, Владко завърши ли строежа на палата, че и той има бая да усвоява.
13
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГЕРБераст-помиярМандат 4,5,6!
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че Винкелът обиди жестоко и майки и децата им спор няма. Но въпросът е с колко мъни му запушиха устата разни "Работодатели" като Домус Ага Бей от Рязанград та се сдобриха с Винкела , че даже и подкрепа му оказаха? Знам как Винкелът гонеше Домус Ага да връща 58 милиона на държавата , а по -късно и правителството му опрости тези милиони явно и те получили нещо от лъвският пай.Когато дължиш 58 милиона какво ти пречи един да подариш на гладните министри и депутати и пак 57 ще ти останат аванта.
11
1
 
22
 
! Отговори
Поклон пред Радой преди 5 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин
10
2
 
12
 
! Отговори
Само преди 5 години
изключително некадърен евроатлантик няма да може да изглади търкания с 28 лимончета на ден.
9
18
 
4
 
! Отговори
гербовец преди 5 години
До ФактУважаемия вицепремиер Симеонов не само че ще остане, но и ще изкара до края на мандата си. Всички ние стоим зад него, и ГЕРБ, и индустриалците в БГ, и политиците. НИщо толкова не е станало, че им бил казал на мамите какво мисли за тях. Те мамите и техните деца за нищо не стават, нито могат да работят, а само искат вместо да дават на държавата за да има повече за бюджета.
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да благодарим на премиера ,че най-после посети и България!!!Каква я върши по чужбина, всеки си преценява по джоба. Как в Македония са два пъти по-високи пенсии, в Румъния още по-високи, в Чехия и Унгария още по-високи. Но наш Баце пътува ли пътува верен на песента от едно време ,че човекът е човек когато е на път. Баце знае , че на майките ще им застудее под краката и ще се приберат на топло , а всичко ще си продължи по старо му.На Баце за народът му не му дреме и знае ,че турците и те го любат.
7
5
 
28
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 5 години
ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!!
6
2
 
28
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
али баба и 40 разбоиника в името на кокала ще стискат пред камерите до края намандата а тези които са гласували за тях да видят сега нагледно за какво са гласувалибез да мислят
5
21
 
4
 
! Отговори
гербовец преди 5 години
Браво на премиера ни Борисов, че извиква вицепремиерите за да разреши случая с крякащите *** по паветата. Реално, или вицепремиер Симеонов ще се извини, или премиер Борисов ще каже че нищо не се е случило и мамите могат да са спокойни.Важното е да се запази управлението, за да имаме силна индустрия и да сме стабилни. То и индустрията стои зад вицепремиер Симеонов и за нея всичко е нормално.
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Какви патриоти 4Ще минат 4 % с цената на ромските гласове.
3
2
 
24
 
! Отговори
Какви патриоти преди 5 години
са тия, ако на другите избори минат 1% България си заслужава съдбата.
2
33
 
3
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Нека се разберат че иначе ако падне правителството ще настъпи криза и хаос. В момента няма герб няма алтернатива. Пък и страната е в икономически растеж и подем. Затова герб и патриотите трябва да изкарат пълен мандат.
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вънкела вън. Нагъл и арогантен тип .