Ако не мечтаеш... Да сме домакани на Мондиал 2030 било реално

Всяка страна да осигури по 2-3 стадиона и готово, радва се Кралев
Обновена: 4 ное 2018 07:44 | 3 ное 2018 17:15, Камелия Цветанова
109
Ако не мечтаеш... Да сме домакани на Мондиал 2030 било реално
Снимка: Булфото, архив

Съвместната кандидатура на България, Сърбия, Румъния и Гърция за домакинство на Световното първенство по футбол през 2030 година е съвсем реална, смята министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който присъства на шестото издание на традиционния турнир по таекуондо в олимпийската версия WTF "Sofia cup".

Още по темата
  "Ако не мечтаеш и не се стремиш към върха, няма как да го постигнеш. Аз мисля, че кандидатурата ни е съвсем реална“, коментира той.

Кралев допълни, че преди две седмици е имало сондажи на ниво спортни министри и всички са били позитивно настроени към тази кандидатура.

"Разбира се, тя трябваше да бъде обсъдена на най-високо ниво и след като този въпрос се поставя от ръководителите на нашите държави, кандидатурата е напълно реална“, допълни спортният министър.

Според него тепърва ще се правят анализи за това какви точно са изискванията за мондиала.

"Смятам обаче, че ако всяка държава осигури два или три стадиона, нещата са възможни. Тази кандидатура от една страна е възможност да си оправим футболната инфраструктура, но е и политически знак, че Балканските държави ще работят заедно не само в областта на спорта, но и заедно ще отстояват общите си политически и икономически интереси. Това е много важно за народите на всички балкански страни", заяви Кралев.

Министърът допълни, че съоръженията, които ще бъдат изградени, ще отговарят на всички стандарти на ФИФА за такова домакинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
17
 
! Отговори
3030 по-скоро преди 5 години
едно е да искаш , друго е да можеш , трето и четвърто..дори няма смисъл да довършвам, ставаме за смях, обаче тях явно нищо друго не ги интересува освен да баламосват 80-те процента от народа .. никой не отрича че би било страхотно да сме домакини и да се стремим - но това случва по естесвен път чрез развитието на спортната база и т.н. ..просто празни приказки,сигурно има някаква схема с финансиране , но със сигурност целта му не е реализирането на какъвто и да е мондиал на практика..
69
1
 
5
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
и аз искам да съм ДОМАКАН...
68
3
 
22
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
АБЕ ДЕБЕЛИЯ - НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ДОМАКИН НА СВЕТОФНОТО ПО ФУТБОЛ!?!?!? Този е и хем дебел ама и толкова безотговорен тип ?!?!?
67
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тези нашенци от върхушката вече сън не ги хваща за още още и по много.Недостижими сасамо че всичко е на нашия гръб.
66
3
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Магистрали,пътища,ремонти,саниране,стадиони,все неща от които се краде безотчетно и безнаказано.Градчета исела със стадиони,писти,зали,тенис кортове,паркинги,офиси зали ,и представителни трибуни за същите тези който ръководят краденето.Все ненужни и не необходими неща за села и градчета със затихващи дейности и функции.Казано с езика на управляващите -С КРАДЕНЕТО ИДВА И АПЕТИТА!
65
4
 
12
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
Чувал съм, че най-добре се мечтае в пандиза.
64
4
 
24
 
! Отговори
ПРАСЕН КРАДЛЕВ преди 5 години
НЕ Е КРАСЕН КРАЛЕВ, А ПРАСЕН КРАЛЕВ ИЛИ ПРАСЕН КРАДЛЕВ. ТОЙ НЕ САМО ПРИЛИЧА МУТРА, А ЦЯЛОТО ИМ ПРАВИТЕЛСТВО Е С МУТРЕНСКИ МАНТАЛИТЕТ, АКО НЕ ШОФЬОРИ НА МУТРИ/ИВАЙЛО МОСКОВСКИ И МАРИН МЛАДЕНОВ/, СЕГАШНИЯ ШЕФ НА МВР В ДОБАВКА Е БИЛ ЛИЧНА ОХРАНА НА МЕТО ИЛИЕНСКИ,/КОЙТО ИЗЧЕЗНА МЕЖДУ ДРУГОТО/. ЗА БОЙКО БОРИСОВ ДА НЕ ГОВОРИМ-БАШ МУТРЯГА, ДОКАЗАНО. ЕТО ТОВА ЧУДО ТЕ УПРАВЛЯВА.И ПОРЕДНИЯ *** ПИ АР -СВЕТОВНО ПО ФУТБОЛ. ДА МЕЧТАЕ НАРОДА, ДА НЕ МИСЛИ ЗА ХАЛА СИ, А ТИЯ ДА ОТКРАДНАТ НЯКОЙ ДРУГ МИЛИОН,ЕЙ ТАКА
63
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя дебел министър Красен Кралев прилича на мутра.................вижте му физиономията само ..............мафиотска мутра ............100 % !!Май по-добре да се прекръсти на Крадев................той обича да краде като всички гербери..............хаха!!!
62
2
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
До Ludoto LencheЩе строят стадиони, за да могат още да откраднат.После ще кажат: "Ами не ни избраха за домакин на световното" и толкоз.Откраднатото обаче ще си остане за тях.Те направиха спортни площадки в села, където има само бабички и старци, а ти за едни стадиони се съмняваш ...Само келепир и далавера да има !
61
4
 
11
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 5 години
До олигофренските комунисти:И ВСЕКИ, КОЙТО Е БЪЛГАРИН!? НАКРАЯ НИТО ЩЕ ИМА БЪЛГАРИЯ, НИЩО ЩЕ ИМА ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА!
60
4
 
29
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
В цяла свят със спорт се отслабва, ама като гледам Кралев си мисля, че спорта в България води до надебеляване.
59
20
 
7
 
! Отговори
anonimus преди 5 години
Коментиращите тук са обикновени лузъри.
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех ако морето се подкваси . :) Ще краднем и ще краднем стадиони пътища летища ЯКО .
57
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия ни направиха на най големите абдали.Освен да крадат и да лъжат друго не знаят.Системата сама ги създава.И ние които си губим времето в безмислено писане ако сме на тяхно място ще станем такива.В противен случай системата ще ни изхвърли.
56
2
 
16
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
мда, бразилия - англия на стадион "септемврийска слава". тоя кво взема?
55
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !"Фантазиите на Бойко Борисов и герберастите вече надминават всички очаквания !"---Да, бе-е! Даже и пациентите в Диспансера на 4-ти километър се умълчаха, като прочетоха какво е предложил колегата им от Банкя. :)
54
3
 
16
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
Управляващите всякакви *** идеи генерират, но не и как да дръпнем напред, да се издигнем от мизерията. Аман от простаци
53
2
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...da I tozi zelenchuk se radva !!! I posle da si gi biem v glavata !!! S nashia razvit futbol ...napravo shte tsafnem ...ama ima edni oari za kradene .Tova li e nai- nujnoto za Balgaria ????????????? Futbolni stadioni ?????????
52
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българските болни деца мечтаят за лечение !Българските пенсионери мечтаят да им стигнат стинките за парно и лекарства !Българските работещи бедни мечтаят да закърпят месеца и да си нахранят детето - за второ дете дори не мечтаятА тоя мечтае да си натъпка гушата още -на къде бе ? ще се пръснеш от лакомия
51
16
 
1
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 5 години
До комунистите:Ако България НЕ е домакин, само заради БСП и *** Нинова, НЯМА да играя за Англия на световното (ако се класира за него)!