Марияна Николова заменя Валери Симеонов като вицепремиер

Досега тя бе началник на кабинета му
Обновена: 21 ное 2018 06:38 | 20 ное 2018 19:14, Красимир Ангелов
218
Марияна Николова заменя Валери Симеонов като вицепремиер
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Началникът на кабинета на вицепремиера в оставка Валери Симеонов - Марияна Николова, ще заеме неговото място в кабинета.

Това става ясно от програмата на Народното събрание за утрешното заседание. Промените в кабинета ще бъдат гласувани като първа точка, а името на Николова е посочено там.

Още по темата
Николова е адвокат по професия. От 2015 г. до 2017 г. е ръководител на отдел „Договорно-правен и правна защита“ . Преподавател е по структура на администрацията и административен процес в Института по публична администрация към МС.

Близо шест часа продължиха срещите днес в Министерския съвет за бъдещето на управлението на страната. В крайна сметка от малката коалиция не съобщиха официално дали има взето решение кой ще замени като вицепремиер подалия оставка лидер на НФСБ.

От кабинета на Симеонов съобщиха, че днес изявления няма да има, а пресконференцията ще е в сряда преди заседанието на МС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много честна и морална жена.... Дори не е сигурно че е лапала на Цацата, Суджука и Ушев Цецо.....
141
1
 
6
 
! Отговори
цитат преди 5 години
"Оставката на Валери Симеонов е формална. Мъчно ми е за майките... Те мислят, че са удържали победа. Нечувано е заместник-министър-председател да предлага секретарката си да заеме неговото място. Марияна Николова, освен това, е герберка, а преди това - царистка (НДСВ), тя няма нищо общо с патриотизма. Като юристконсултка на "Топлофикация София" и на НЕК Марияна Николова е натрупала опит в защита на олигархичните интереси срещу обществения интерес. "
140
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви са тези вицепремиери - кукли на конци. За да стане вицепремиер поне да е бил кмет на едно село бе, това на кво прилича. Валерко си прокарва гаджето за вице. Смех.
139
1
 
8
 
! Отговори
до 175 преди 5 години
Нали? Можеше като Калигула да направи коня си сенатор. Но тъй като сме в България, щеше да назначи кокошка. Всъщност като се замисля, май така и направи :)))
138
1
 
10
 
! Отговори
От трън преди 5 години
та на глог! Слушайте народа, бре! Чуйте народа! Ама не! Продължавате да наглеете!
137
0
 
9
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Много неща от биографията на госпожата са тревожно премълчани.
136
1
 
21
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Тази е корумпирана. Събира пари от подчинените си и се отчита където трябва. Това е олицетворение на цялата ни държавна администрация в момента!
135
3
 
19
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 5 години
ДО АНОНИМЕН 167Върши момата работа, върши! Я гледай! Още от лятото си е разкрачила краката и още не ги е събрала...
134
2
 
21
 
! Отговори
Непозната преди 5 години
Това вече сме го гледали - любовницата във властта на висок пост. Тези трябва да си ходят всичките.
133
0
 
19
 
! Отговори
Yoan преди 5 години
"Аз съм *** депутат" - нямам думи! *** депутат - глупави избиратели.
132
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я Валеркат си има и началничка на кабинета? Браво - спасяват България с .........Така я спасия, че тръгнаха бунтовете. Да му мисли Баце, че и ние.
131
1
 
17
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Каква е тази позавяхнала псевдопатриотарка!? Валерка, ако искаш любовница, има и по-свежи каки. Тая ще ти разпори корема като се наврати да ти прави бабалюги. Валерка, и ти си без акъл, ама и тези около тебе са още по-зле. Гледам го единия вечно пиян, този с джипа и модерната прическа от твоята "партийка". Другия не знае къде се намира и бръщолеви само простотии и т.н.т. Хайде да се махате, защото не ставате!
130
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ***Забравяш да споменеш снимките от лятото с Валерката по бански на плажа на братя Диневи...............
129
25
 
11
 
! Отговори
*** преди 5 години
НФСБ от ОП са едниствените не-руски агенти, така че - преглътнете го. Не може само руски, турски и арабски агенти да са в управлението!Ако беше комунистка-бесепарка или туркиня щяхте да пеете друга песен, ама нали е българка, вече знаете и плюете. Г-жата е адвокат, започнала е като юрисконсулт на Топлофикация, спец е по право на ЕС, била е ръководител в НЕК, Държавен фонд Земеделие, държавен експерт в Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, шеф е на кабинета му и е българка.
128
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази тъ.па коко.шка българския народ не я е избирал,с какво право ще си натъкмяват любовниците и злоупотребяват със служебно положение?
127
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая гледа по мръснишки от Валерката.Казват,била му любовница.Не знам,това си е техна работа, ама да я бутат за вицепремиер на България вече е наша работа.
126
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
момата арна ама дали върши работа!???
125
4
 
34
 
! Отговори
:) преди 5 години
Както Доган не управлява директно а с лейтананти така и този. Много сходен модел. чудя се кой му го е разказал. Поредния политически кадър без грам опит в бизнеса и без работа в частна фирма. Това им е капацитета да слагат функционери прекарали цялата си кариера в държавната администрация.
124
1
 
44
 
! Отговори
Иван Иванов преди 5 години
Пак ни правят на олита... секретарката си слага на неговото място... като как Боко сложи Бъчварова за миистър на МВР-то.. Как мислите, защо, не е далеч от акъла! Няма лошо, млада е, има някаква измислена биография, всички ще кажат дайте и шанс.. опс, а нека събере още малко опит, ако не професионален, поне житейски.. няма как да стане, ще гледаме циркове!
123
0
 
21
 
! Отговори
Психолог преди 5 години
Горна устна ... Лък на Купидон, долна устна ....властна и сластна....виж портрета на папа Лъв X . Раирана блузка... Не ми пука от условностите, но внимавай, че съм оса...... Тая е изтребител ф-35,евтин, не много елегантен , но много опасен и не знаеш откъде ше ти дойде.