Ще стане ли Мая Манолова кмет на София?

Движение "Заедно" издигна кандидатурата на омбудсмана
22 мар 2019 22:35, Нели Христова
149
Ще стане ли Мая Манолова кмет на София?
Снимка: Булфото, архив

Движение "Заедно" издигна омбудсмана Мая Манолова за кмет на София. Знае ли обаче тя за кандидатурата и съгласна ли е с нея?

"Убедени сме, че в София трябва да има промяна - "Топлофикация", паркинги, лош въздух, корупция, транспорт. Тази промяна трябва да бъде олицетворена от някого и по наше проучване, ако се яви Мая Манолова срещу госпожа Фандъкова, Мая Манолова ще спечели", заяви един от членовете на Движението - Александър Томов пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че Движение "Заедно" е уникална формация, в която влизат извънпарламентарни партии, които не поставят акцента на ляво и дясно. Има абсолютно конкретна програма, в която участват 37 професори. Тази програма е свързана със съвсем различна икономическа и социална стратегия.

"Не можем да позволим Румъния да е преди нас. Не можем да позволим да губим повече хора", настоя Томов.

Той допълни, че единственият начин това да се промени е като се вдигнат темповете на растеж и се освободят повече средства за пенсии и заплати. По негови думи Движение "Заедно" ще се яви на евроизборите, въпреки трудните условия, в които са поставени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
Ива преди 5 години
Всеки друг но да не е Фандъкова или някой от Гроб те са затвор Никога ГЕРБ видяхте как си купуват апартамент ,
118
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде да не се меси там където не й е мястото. Да си седи там, където си седи сега.На никой не му трябва нов кмет.
117
2
 
4
 
! Отговори
Бате Мишо Матев преди 5 години
Бих гласувал за човека Мая Манолова, а не за комунистката Мая Манолова, поради много обществени и лични причини.Уважавам професионализма й, но какви са гаранциите, че няма да се влияе от решенията и поръчките на БСП? Извинявам се за тази тема! Не обичам политиката, но пък мразя тези, които са назначени покрай политически познанства или роднински връзки на Държавна служба и от тях не става и "*** за зеле"!!!!!!!!!!!
116
0
 
8
 
! Отговори
Мамата.. преди 5 години
Единствената страна в Европа сме,където се развихря такъв комунизъм.И то злобен, с не доказани обвинения,интриги,оплюване на България пред света.Това хора ли са?.Да представят Родината си в негативна светлина.Над 45 години живея в много страни в света,но такова нещо ме узумява,което е в България.
115
4
 
8
 
! Отговори
Въййй. преди 5 години
Каква кметица става от тази?.Тези комунисти наистина не са добре .Никога комунисти на власт.Ще ограбят народа за сетен път.
114
3
 
5
 
! Отговори
От къдя на къдя,ва. преди 5 години
Манолова кметица?.Е,не може да бъде.Е,те тогава си е..ба майката.Ще се развявят червени знамена,сърпове,чукове и ще се върнеме по павенцата.Така,де.Хубав си беше комунизма.
113
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е защо да става кмет на София. До тук с нейната дейност няма никакви сериозни резултати за обществото. Нито премахна сградната инсталация, нито оправи Младос с протестите.Това , че на някакви ревливи.жени им дала помощ. Не е от общо значение.
112
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Do 114 A, ne, Radev ni stiga, da se varne v BSP.
111
9
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
И к`во са, ще се изредят всички селяци и селячки за кметове на София ли?Миналата седмоца извадих 4 плочки от тротоара до бордюра пред къщатa и бетонирах ограничителни колчета. Сега вече спокойно мога де излезна на тротоара без да се отърквам в "ламарината" на някой *** или селячка!
110
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не! Не! По-полезна ще е да си остане национален омбудсман и да продължава да помага на много хора, със същата отзивчивост и съвест. От цялата страна я търсят хора и й пишат. Само жива и здрава да е!
109
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще стане. Такъв кмет трябва на София.
108
11
 
7
 
! Отговори
НЕ ! преди 5 години
НЕ !
107
1
 
4
 
! Отговори
православен преди 5 години
Патерица на Фандъкова да взима гласове от кандидата на БСП!
106
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лупи е типичен пример за това ,че българския политик от криминалния преход срам няма.Дебелоочи и нахални са всички.
105
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя Манолова "оправи" Топлофикация,та няма да "оправи" София.Една тенджера под налягане е ,само вдига пара.Нищо като омбудсман не е довела до позитивен край,да си наляга парцалките до края на мандата.То и тази длъжност омбудсман е само една парлама.
104
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как Мая Манолова да приеме да бъде издигната точно от Лупи. Този е толкова компрометиран, че всяко свързване на името й с него, ще я опетни. Иначе, идеята да се кандидатира за кмет или на бъдещите президентски избори не е лоша, но кандидатурата трябва да бъде издигната от порядъчни хора.
103
7
 
16
 
! Отговори
объркан преди 5 години
Костинброд не беше ли афера на герп за печатене на бюлетини?
102
3
 
7
 
! Отговори
изход преди 5 години
Да си внесем кметица от Румъния.Мария Единбургска виж какъв дворец е оставила в Балчик!
101
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Манолова да се сети за "Костин брод" и да си знае мястото.Заемането на длъжноста омбудсман, е огромен компромис на ГЕРБ.Повече няма да има.После,има чалгаджийско поведение.
100
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фандъка има грехова за престъплението срещу Иванчева.Да живее Артекс и презастрояването.И жилища на минимални цени за нас.Ура,другари!Бяхме от бсп,но се поправихме и вече сме герп.Нищо,че в душите си останахме същите.