Заплаха за живота на Бойко Борисов? Полицията проверява

Службите се задействаха след публикация в социалните мрежи
Обновена: 31 мар 2019 18:58 | 31 мар 2019 16:45, Камелия Цветанова
588
Заплаха за живота на Бойко Борисов? Полицията проверява
Снимка: Facebook

Полицията проверява публикация в социалните мрежи, в която има отправени заплахи за живота на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
За момента не е ясно дали отправените закани са сериозни, съобщи БНР.

Постът, който активира службите е на Теодор Николов от Варна. Той е написал в социалната мрежа Facebook "Бойко, тебе ще те отстрелям безплатно! Мамка ти мръсна, продажна! Българоубиец!".

На поста Николов позира с пушка, за която не е ясно дали е истинска.

Изясняват се всички детайли около случая.

Това не е първият път, при който премиерът е обект на заплахи в социалните мрежи.

През лятото на 2017 г. столичанин беше привикван на разпит в ГДБОП, приключил с издаване на предупредителен протокол, заради свой статус във Facebook срещу Бойко Борисов.

Постът на Васил Коцев гласеше: "Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи".

През 2016 г. пък анонимен плик със снимка на премиера Бойко Борисов, куршум и заплашителни послания бе получен в сградата на Министерския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


588
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
386
1
 
3
 
! Отговори
рутинна тренировка преди 5 години
До тонкатаТой само се тренира - преди да го ликвидира, но това си е право на неговите господари
385
3
 
25
 
! Отговори
Агент Виктор Коня преди 5 години
ГЕРП са нео-комунисти ултра-популисти, НЕ СА ДЕСНА ЕВРОПЕИСКА ДЕСНИЦА..ТЕ СА ПУМПАЛИ, НАРОДНЯШКА МАСА,..ТЕ СА ВИНАГИ С МАСОВАТА МАСА . ВЪРТЯТ СЕ НЯВСЯКЪДЕ..Могат да са леви, денски, средни, горни, долни, либерали, фашисти, всякакви могат да са .
384
12
 
3
 
! Отговори
тонката преди 5 години
че го утепам тоа кой иска да тепе Бойко
383
0
 
23
 
! Отговори
Да .... ама-НЕ преди 5 години
А е трябвало:Бойко наш,! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия; защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин. П.П.Възможни са прилики НО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ОБРЪЩАМЕ / АКО ТОЙ РАЗРЕШИ / КЪМ НЕГО!
382
0
 
19
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Тоя *** с двойната гуша ли е "заплахата"? Стига майтапи, бе. Ако някой иска да знае как изглежда истинската заплаха за един премиер, да прочете историята на Алдо Моро. Марио Морети и Червените бригади. А това тук е безвкусна шега.
381
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек да не смее да тегли една майна на премиера. Трябва само позитивни коментари да има. Това, което са написали хората за сопи го мислят 90% от българите. Явно не трябва да се пише обаче....
380
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие си правите майтап с този *** комплексар -висок 1,55 см. със скъсани пантофи за 4.00 лв. и пластмасова пушка,въобще как може да се хаби ресурс на служителите от службите за сигурност за подобни екземпляри.
379
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този трябва да си понесе последствията.
378
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
I 4OVEKA STANA IZVESTEN
377
2
 
12
 
! Отговори
ПОЗОР преди 5 години
БЪЛГАРИ! Ще позволим ли тихомълком да се прокара идеята всеки да си има заглушител за оръжията в тази страна?Съюзът на ловците е протев този ПАТЕРИЧИ ЗАКОНОПРОЕКТ, ловците слободийци и ловците бракониери са за... Предполагам че и убийците са много радостни от този псевдопатриотичен законопроект. *** МНОГО ИМ НЕЖЕН СЛУХА НА ДУПЕТАТИ КАТО АЛЕКСАНДЪР Ш/САБАНОВ... КАК НЕ ВНЕСЕ ЕДИН ЗАКОНОПРОЕКТ В ПОЛЗА НА ХОРАТА А САМО В ПОЛЗА НА МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ-СВИНАРИ.
376
2
 
36
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Някакъв човек се снимал у фейса и веднага го погват. А че по улиците се разхождат психопати с оръжия не е проблем.Това ако не е олигофренизъм не знам какво е.
375
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно е, че заплахата не е сериозна, но няма лошо все пак да се провери за сигурност. Друго обаче е по-интересно. Продължава антибългарската патерича дейност на лицето Александър Сабанов от патеричи патриоти. Човечецът сега има безумната наглост за да предлага на Народното събрание, като пощенска кутия на ГЕРБ нов законопроект, с който нсеки който има разрешение за оръжие да може да си купи заглушител. Ефекта ще е всеки престъпник който има оръжие, ще може да има и заглушител, БРАКОНИЕРИТЕ ЩЕ СИ
374
1
 
29
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО..... преди 5 години
НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕКА ЗАСТАНАЛ ДА СИ НАПРАВИ СНИМКА С НЯКАКВА ПУШКА А МОЖЕ ДА Е ДЕТСКА ИГРАЧКА И ВЕДНАГА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЧЕ СИГУРНО И ЖАНДАРМЕРИЯТА ИЗПРАТИХА
373
5
 
27
 
! Отговори
шубето преди 5 години
До Додострах го е от сянката си както комунистите!
372
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скрийте Бойко в централния софийски за 20г и му отнемете краденото по тайни сметки, за да е на сигурно, спокойно място и да няма грижи.
371
1
 
53
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Интересно, как така полицията действа така бързо и организирано в случая! Похвално е! Добре щеше да бъде ако със същата скорост бъдат разследвани и сделките с недвижими имоти на половин цена на Цветанов!
370
2
 
45
 
! Отговори
геноцид?? преди 5 години
Значи някой си поства брадвежи в нета и Полицията го вика че и протокол му правят. А обикновените хора които получават директни заплахи или стават жертва на такива, неколкократно на година и то от идентифицируеми 'субекти'???? Тях някой пазили ги? От статията разбирам че само Бойко плаща данъци, явно
369
4
 
24
 
! Отговори
А това на Стената преди 5 години
е портрета на кучата дъщеря на *** - дано *** и да се задави с парите дето гнусния и баща окраде от пенсионерите и честните българи !
368
2
 
15
 
! Отговори
Това на снимката е преди 5 години
До Смешници!въздушна пушка специалисте хренов
367
3
 
24
 
! Отговори
СМЪРТ преди 5 години
за гадовете който ни продадоха на ЕС и НАТОБоко *** го чака народен съд и бесило, както и другите предатели !!!