Цветан Цветанов се връща в парламента

Тези дни той е станал нещатен сътрудник на ПГ на ГЕРБ
176
Цветан Цветанов се връща в парламента
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Ексшефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов се завръща в парламента. Той хвърли оставка от поста заради скандала "Апартаменгейт", но остана извън НС само няколко седмици.

Тези дни той е станал нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ. Спорен Даниела Дариткова, която го наследи в НС, е нормално зам.-председателят на партията Цветан Цветанов да има възможност да посещава заседанията на групата.

Още по темата
Дариткова обясни, че вариантите за допуск на Цветанов до парламента са два - като нещатен сътрудник или като му се осигурява пропуск за всяко отделно посещение.

Според нея е важно за депутатите да имат комуникация със зам.-председателя на ГЕРБ.

"За мен комуникацията ще бъде много по-облекчена, ако Цветанов идва на заседанията и ни запознава с проблемите в регионите на страната от гледна точка на партийната организация и да ги сравняваме с проблемите, които тук народните представители излагат", посочи тя.

"В този аспект една комуникация и диалог винаги са по-полезни, отколкото създаването на погрешни впечатления", коментира Дариткова.

Цветанов обаче няма да получава още една заплата, защото за нещатните сътрудници не се отпуска възнаграждение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
6
 
! Отговори
ченгесария преди 5 години
еее нема отърване.....
103
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другари и другарки,АЗ ИМАМ ЕДИН МНОГО СЕРИОЗЕН ВЪПРОС КЪМ ВАС,КАТО КАК СИ ОБЯСНЯВАТЕ ЧЕ КЪНЧО СТОЙЧЕВ,ЧЕРВЕНДАЛЕСТ КОЛЬО,АСЛАНОВИЧ ЮРИЙ,АНДРЕЙ РАЙЧЕВИЧ СА ВСЕ КОЙ ОТ КОЙ ПО-ГОЛЕМИ МУЛТИМЛИОНЕРИ а офицИЯлно са УЖ САМО СОЦЦОЦИОЛОЗИ....НА ПОВИКВАНЕ АКО МЕ РАЗБИРАТЕ???Тоя Кънчо не апартамент АМИ ГОЛФ СЕЛИЩЕ ИМА,ОТКЪДЕ БЕ ,ОТ ЦОЦЗАПЛАТАТА ЛИ??Иначе първи бОрци за правда и сЛОбОда,ДЕ ГИДИ ГН/УСНИ ЛИЦЕМЕРИ!
102
1
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
"Вълкът козината си мени, нравът не" - народна мъдрост.
101
1
 
16
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ преди 5 години
ГЕРБ МОТО: В ПАРЛАМЕНТА СЕ ВРЪЩА, нооо АПАРТАМЕНТИ НЕ ВРЪЩААА !
100
1
 
10
 
! Отговори
възмутените преди 5 години
Куче от кокал бяга ли, та и физкултурника от суджук да бяга. Заради рекетьора Цвтанов, ГЕРБ може да загубят изборите за напред. Толкова алчен човек, гледа само гуша да пълни. Трябва да му направят операция от гуша. Привържениците на ГЕРБ не са мазохисти и ще дадат наказателен вот на партията "бюлетини, суджук и апартамент геит" (ГЕРБ).
99
0
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Заради Цецо цървула ГЕРБ трябва да загуби на изборите от умразните БСП (БКП). Защото при скандала за шестте му апартамента и бюлетините в Костин брод, ГЕРБ го приютиха на хранилка в партията. Сега с неговото нахалство отвращава хората от ГЕРБ. Наказанията за престъпления и злоупотреби не може да минават само с оставка. Затова народа мрази депутатите и всички политици.
98
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не те ли е срам бе наглецо?
97
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов: Няма кой да ме накаже.Без съмнение е прав. Всеки позор в бедната ни обрулена държавица е слава...
96
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, вече стана ясно, че Цветанов не се връща в парламента!
95
1
 
7
 
! Отговори
Бае Тошо преди 5 години
Другари и другарки, днеск съм ви събрал тук да ви кажа една добра и една лоша новина. Лошата новина е, че от утре аз се пенсионирам и вие повече няма да можете да разчитате на мен. Добрата новина е, че няма да си тръгна така лесно както ви го представих.Аааааааахахахахаха еми както е казал нашият герой на социалистичесия труд другара Георги Димитров - утре започва от днес! Благодаря ви другари и другарки и слава, слава на БКП!
94
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почваш като доносник в бившата ДС, завършваш като диверсант в НС.Мръсно продажно ченге!
93
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му се чуди човек.Б.Б.
92
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има нова директива.Бил се отказал.
91
2
 
10
 
! Отговори
Тома Биков преди 5 години
Суджука, чак сега ли се усети, че песента му е изпята. Въпрос на време е да започне и съдебно преследване. Да се готвят и другите суджуци от близкото му обкръжение!
90
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изриташ го през вратата, то влезе през прозореца...
89
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
няма оттърване от тая..
88
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много полезен ще е ще осведомява другите как да крадат безнаказано от държавата това го умее-раз-два-три физкултура му се вика
87
2
 
7
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
АБЕ ХАЙДУК НЕ СТАВАШ БРЕ!!!
86
6
 
3
 
! Отговори
Loyko преди 5 години
Много бързо забравихте кои вкара в затвора тези които отвличаха богати хора за откуп в България. Друго е,че бандитите не са върнали досега нито една стотинка,което е заслуга на нашето правосъдие,а наблизава времето да излязат на свобода.Докато не върнат откупите взети от жертвите не трябва да излизат от затвора ако има правосъдие???
85
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т. е. контрола на Цветанов върху строителния бизнес се запазва. Какво от това, че нямало да получава заплата, тя му трябва колкото на катаджия му трябва заплата...