Каракачанов за думите на Улусой: "Не ви щем ни меда, ни жилото!"

Вицепремиерът с пост в социалните мрежи
11 май 2019 19:02, Петя Славова
141
Каракачанов за думите на Улусой: "Не ви щем ни меда, ни жилото!"
Снимка: БТА

"По повод провокативното изказване на турския посланик у нас Хасан Улусой, че трябва да се учи "по-засилено" турски език за целите на икономическото развитие на страната, ще кажа само това: Ако цената на турските инвестиции у нас е утвърждаване на национални малцинства, промяна на конституцията ни, разбутване на етнически мир и пр., ще кажем на Турция - "Благодаря!".

Още по темата

Това е написал във Facebook председателят на ВМРО-БНД, вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

"И аз, подобно на видния български държавник Драган Цанков, който каза на Русия, която се опитваше в края на 19 в. да налага агресивно своята политика в България, ще кажа ясно: "Не ви щем ни меда, ни жилото!", е написал още Каракачанов в социалната мрежа, допълват от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пет века сме го учили този език. Пет века. Време е да обърнем внимание на други - не толкова ретроградни езици. И турците ще спечелят повече, ако учат български, защото българският им е врата и към Европа, и към цивилизацията.
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ба, не щете! Какъв завод откриват тук тогава и Тикваря се хвали с това, че и ръкопляска!
35
7
 
14
 
! Отговори
панчо преди 5 години
ся кво стана не щем с русия не щем с турция нещо плюем и не ни допада запада а америка хептен ни стана антипатична е тогава малко мишле като нас под чие крилце иска да се сгуши ?настръхнали сме срещу всеки и срещу самите си нас си постоянно се правим на тънкообидни сакън някой да не рече нещо негативно или критично за нас и настръхвамеспокойно народе не се вълнувайте от такива нищожни приказки човека не е заложил нищо лошо казвайки ги ,само давате повод на пишман патриоти да трупат бонуси
34
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракочанов, на Улсой нищо не можеш да му кажеш! Спри да крепиш Тиквата! Той сам им се пише голям приятел, сетне посланика бил казал това онова!
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Браво на Краси. Ние българите мразиме Русия, българите сме за ЕС и НАТО и за европейски развитие на България."Toва не е написано от българин. Хващам бас на 10000%!Най-обикновен провокатор. Ние българите никой не бива да мразим, нито Русия, нито ЕС. Иначе няма нищо лошо в това да искаме да сме в ЕС (пък даже и в НАТО). Нормално е някак си, да искаш развитие, да искаш свобода и някой да натиска българските кeлемета от държавна администрация да спазват законността. И забрави за Каракачанката...
32
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияЧалга не слушам, тя е пошла и гадна музика. Не им знам дори имената на поп фолк певиците. Иначе не съм против всеки да си слуша неговата музика. Нищо против турските песни, който иска да си слуша. Извинявай ако съм те обидил.05
31
0
 
16
 
! Отговори
привет от Русия преди 5 години
Тук в Русия никой не се интересува какво говорят в България.
30
16
 
4
 
! Отговори
Българин демократ преди 5 години
Браво на Краси. Ние българите мразиме Русия, българите сме за ЕС и НАТО и за европейски развитие на България.
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А парите за Българското гражданство и фалшиви паспорти ги искате.После неправилни човек на неправилното място и лукс апартамент.
28
7
 
16
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До АнонименКазваш турските песни са лоши ?! Много се чудех дали да ти отговоря , просто не исках да пълним сайта с излишни коментари , но ще ти отговоря ! Вие затова ли крадете турски мелодии , измисляте текст и пълните поп фолка с " българска музика " ! Турците ако станат да ви съдят за авторски права , няма да ви стигнат 2 живота за да съберете пари и да платите !
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При откриването на Фабриката речта беше на Турски. Министър прецедателя и председателя на на народното събрание ръкопляскаха и се усмихваха доволно до уши,
26
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турският звучи грозно, по азиатски.
25
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер. Ама нека и турците научат български!
24
6
 
15
 
! Отговори
Fahri преди 5 години
Те като направят завода ще се организират и езикови курсове. Трябва местните да учат модерният, книжовен език. А за желаещите и Куран курсове да се направят. Вярата и езика силни ли са, няма кой какво да ти каже.
23
3
 
18
 
! Отговори
Ами... преди 5 години
До Мr Cro"Сидеров" не е с турски корен, а с гръцки. Означава "Желязков".Не виждам нищо лошо Джамбазки и Каракачанов да си сменят фамилиите с български.
22
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 45 г не съм научил турски и не съжалявам, въпреки че у нас голяма част от населението го говори. Ползвам свободно английски, немски, шведски, руски. Тях ги ползвам в работата си, полезни са ми. Турският ми е абсолютно безполезен и е безсмислено да го уча. Нямам намерение да бачкам в Турция и не виждам кой себеуважаващ се българин ще го направи. Българите с турски корен ги разбирам, но останалите нямаме нужда. А на онзи с привета от Германия, да кажа, че турския не е по-благозвучен от немския.
21
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки Турски инвеститор е дошъл с доста проучване, терен, жителство и др. Естественно, че ще наблегне и на Българгарския език. Затова е хубаво човек да учи езици това е богатство. Съседа ми е турче и аз покрай него научих езика какво лошо има в това г-н Каракачанов. Лошо е да краде и да живееш в лукс на гърба на народа.
20
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие сте обречени.
19
6
 
17
 
! Отговори
Mister Cro преди 5 години
Каракачанов, Джамбазки и Сидеров, всите лидере на патреотете, доброволно да си променят фамилиите, че са с турски корен....муахахахахахахахахаааааааа...ахахахахахаха....
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що не врътнете една паспортна далаверка,виж Ц.Ц ти там с един мижав апартамент за половин милеон.Нали зпаеш за последно глозгош кокала на властта.