СДС: Скандалите в политиката - дело на реваншизъм

ГЕРБ действа правилно с исканите оставки, смята Румен Христов
11 май 2019 22:30, Петя Славова
64

Скандалите, на които ставаме свидетели в последно време са дело на реваншизъм. Това обяви председателят на СДС Румен Христов в "Опорни хора".

По думите му ГЕРБ действа правилно с исканите оставки и те до голяма степен успокояват обществото. Христов обаче бе категоричен, че големият проблем е, че подобно нещо не се случва в другите партии.

Той също така сподели, че президентът Румен Радев не е равноотдалечен от всички партии и това се вижда с просто око. Христов допълни пред Bulgaria ON AIR, че споразумението между СДС и ГЕРБ може да прерасне в коалиция в някои райони на местните избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
П О Д Л О Г И !!!!
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ще дават трибуна на политически трупове? Седесарите отдавна нямат нищо за казване. Сега само и само да се върнат в света на живите са готови ***,, слугинаж. Говоренето им ме върна 20, 25 години назад, никаква промяна при тях... НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ!
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРУДНО ЩЕ РЕАНИМИРАТ ТАЗИ ПАРТИЙКА СДС.ТЯ ОТДАВНА Е НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ, ОСОБЕНО НЕЙНИЯТ КАНДИДАТ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ.
22
1
 
6
 
! Отговори
brum4o преди 5 години
Това не са свери ***! Писна ни от поставени апаратчици.
21
6
 
14
 
! Отговори
Западните Балкани преди 5 години
Борисов в свой стил привлече най-ретроградните сили в България. Сега остава да покани в коалицията и партията БКП, те са от същия дол дренки като СДС, ГЕРБ, АБВ ...
20
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС = Софийска Дегенерирала Сбирщина
19
8
 
19
 
! Отговори
Инджиктипляктор преди 5 години
Тия от кой парцел на Централните се появиха!?Това, тяхното си е жива ексхумация!Христооов,разликата между ГЕРБи другите партии е,че другите партии не са управляващи-ерго, не могат, при придобиване на съмнителни авоари инедвижимостида бъдат заподозрени в ТЪРГОВИЯС ВЛИЯНИЕ!Никога нямаше, по времето на Костовда повтаряте опорките на някой,катоеднокнижника Винету,който не е чувал, че любиматаму книга е три тома!Позор сте за синята идея!
18
4
 
20
 
! Отговори
Кака Веска преди 5 години
Кой беше СДС
17
2
 
4
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Реванизмът,...- Трябва, да- строй, 50 км. блокове,...И, кораби,...По, 10километра,....Това- е, версйя,...За, връщане- на- дългът,....И, растящата- лихва ......
16
7
 
22
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Седесето как се прецакаха с тая коалиция .... Горките ще потънат заедно с герважиите
15
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бсп да се саморазпусне, като анти-българска партия пълна с комунисти.
14
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС И ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА А НИКОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ГЛАСУВА НА ТЯХ
13
2
 
19
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Познах все някога оня диктатор ще падне от власт както и предния диктатор падна от власт
12
2
 
15
 
! Отговори
Етюд преди 5 години
Този мой етнос състоящ се от безумци си е заслужил съдбата.Днес бях в 3 гр. софийска болница на свиждане.Останах с усещането, че съм в Индия:пълно със санитарки индийки ходещи напред-назад.Влязах във wc-то, след мен влиза една от тях като се нада, че ще си оставя багажа без надзор, да, ама не!Тя каза:-Ау, тук много мирише!-и си излезе.А на умирающата ми позната на шкафчето си стои храната само, дето жената няма сили да стане да яде.Нищо няма да кажа за родата и.НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН!
11
5
 
21
 
! Отговори
Хм преди 5 години
СДС май се прецакаха с тая коалиция!Имаха шанс да поемат изгубените от ГЕРБ гласове на дясно ориентирани,ама не би.Нищо чудно сега Сашо Дебелия да си артиса с това 6-то място.От цялата работа май ще спечели Раданчо и нищо чудно да вкара евродепутат,а на следващите избори да удари кьоравото.Впрочем апартаментната афера изглежда да е дело точно на костовистите.Щото БСП няма много връзки в Свободна Европа...
10
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Пеевски, ДПС и съглашение с Ердоган - съюзника на Путин!Демократична България е единствената проевропейска партия в изстрадалата ни държавица!
9
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С черногледсвото, с злопаметността, с откровенните си лъжи, Радев се превръща в най-нетавижданият Президент !
8
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Ами бъди син лъв бе, гласувай за Демократична България - доказано най-про европейската партия в България, които няма да клекнат за нищо пред Евразийската *** и новия Сталин (Путин)!Защо гласуваш за ГЕРБ които са като Пета колона на Русия - клекнаха им за газов коридор, не изгониха нито един руски дипломат при аферата "Скрипал" и управляват заедно с руските агенти от ДПС, БАТАКА и БОЛЯ? ЗАЩО?
7
6
 
26
 
! Отговори
Истински десен преди 5 години
Няма такова падение като това на СДС - някога символ на демокрацията - днес притурка на ултра комунистическата, диктаторска партия ГЕРБ и скритите им партньори от ДПС!Аз съм демократ и абсолютно проевропейски настроен, но вие от днешното СДС сте жалки нагаждачи и лицемери
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички до един са хиени в политиката.