Признание от БСП: Да изпуснеш победата за втори път - боли

Ниската активност на вота била по-голям враг от ГЕРБ
55
Признание от БСП: Да изпуснеш победата за втори път - боли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зам.-шефът на БСП Кирил Добрев призна, че да изпуснеш за пореден път победата много боли.

"По-голям враг от ГЕРБ е ниската избирателна активност", посочи още той пред bTV.

Още по темата
Според него левицата е сгрешила на много места.

"Стартът на кампанията, безкрайните скандали, в които непрекъснато участвахме – и вътрешнопартийни и външни", посочи като причини за резултата на БСП Кирил Добрев.

"Не дадохме възможност на хората да ни подкрепят", отбеляза той.

"Моментът с редено на листата е много спорен за БСП. С името на Станишев вървят поне 10 загуби и срещу ГЕРБ дори", коментира още Добрев.

Според него от всичко това е спечелил само лидерът на ПЕС Сергей Станишев, защото той си изкара преференции от вътрешнопартийния вот.

"Никой не ходи на гости на хора, които непрекъснато се карат", посочи Добрев.

За оставката на лидера на БСП Корнелия Нинова, той посочи, че след всички загуби на БСП назад във времето няма нито една оставка, а сега тя внася нов стил в политиката.

"Следват вътрешнопартийни истории – надявам се да проявим разум, защото има малко време до местните избори”, добави Кирил Добрев.

По думите му ако изборите бяха местни, БСП щеше да има балотаж в 200 общини.

"Ако резултатът ни беше лош, Бойко Борисов нямаше да прави чистка в ГЕРБ”, посочи още Добрев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: БСПизбориКирил Добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де защо тая толкова искаха да я бутнат?Герб са просто креатура на комунистите заедно с БСП могат да се нарекат два клана от едно котило.Та щом Серьожката я нахейти тая по команда на Баце значи е била читава или поне е правила опити да промени блатото...Разбирате ли няма никакво значение дали гласувате за БСП или Герб.Кои от Герб не са бивши комунисти или от семейство на партийни функционери на властта преди десети?Просто си играят игрите а вие вярвате че са различни.
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакайте малко бе,това да не ви е игра на карти!Изпуснали победа? Победа за тях или за народа?Нагли хора,само за тях си говорят все едно България им бащения ! Как не дадоха едно предложение за социалното благо на хората,да докажат с икономика и математика,че управлението пропуска ползи от дадени си действия и да посъветват как реално да ги променят в името на народа.В тяхната кампания не чух един път нещо конкретно,смислено и градивно,нещо в името на народа и държавата.Само техните си проблеми.
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая партия пропита от мафиотско-олигархичната масонска ложа Тракия и *** като Станишев и *** я виждам да се конкурира със сросовите *** от да България кой да вземе 10-15 процента джендърски вот
25
4
 
2
 
! Отговори
BROWN POWER GERMANY преди 4 години
80% се уплашихме от сложните и скъпи машини-роботи с ЦПУ и отидохме за гъби и направихме мoлебен за дъжд. Искаме си хартията и върнете парите дето ги откраднахте.
24
4
 
12
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Ама, нормално е, бе хора..!Виновни за провала на БСП, са всички други.... НО не и усраното им ръководство от, ***-20!Колкото и да са криви--те винаги са правата линия на Партията.Оставете ги да се затрият от собствената си глупост.Хората им вече масово бяга т в ДП С!
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква победа са изпуснали, трябва да се радват, 25 % имат, това си е победа. Партия на бизнесменка капиталистка и червени олигарски които се представят за социалисти и лъжат старите хора да гласуват за тях, защото помнят социализма и как се живееше тогава, но какво общо има тази партия със социализъм освен името.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чистката в ГЕРБ е последствие от скандалите с апаратаменти и къщи за гости които дойдоха от ДБ и от дясно, не от БСП. Комунистите също са се нагрухали с евро пари, добавете и Техноимпексова и става ясно защо могат да изкарат само минимални дивиденти от корупционен скандал. Тия да ги разправя на изкуфелите му бабички. Нагъл, по-нагъл, комунист!
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корни беше иноваторка ама червените каскети верват на социализма а социализма и комунизма са един експеримент с предизвестен край измислен тарикати за да могат да гепят и да имат огромен брой хора които нямат нищо и са им роби.Като в Северна Корея.
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами Кирни се опита да бутне партията в националистическа посока обаче вътрешен преврат я бламира и загубиха поне пет процента наци вот. Аз лично до момента в който вкараха Станишев се колебаех между БСП и ВМРО и в крайна сметка избрах ВМРО . А сега все повече БСП заприличва на социалдемократите в Германия които стават единствено за коалиционен партньор на статуквото. Само че както виждаме май и за това няма да ги бъде скоро защото джендърите преминаха към зелените.
19
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото и да правите злото е пуснато от 30години .Вижте децата ни на какво приличат .Българина никога не е бил обществено активен ,но в комунизма поне имаше някакъв обществен ред .Днес групичка *** из медиите шестват и твърдят я че Ботев е луд ,я че нямало турско робство ....Говорят се неистини ,лъжи ,интриги .Ние нямаме обществен организъм ,а само някакво място за работа според новия ни елит .Европа ни влачи на буксир ,но всичко се за заплаща с човешка сила ,която предоставяме.
18
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да попитам: Някой спомня ли си, че по закона, приет от настоящите управляващи, участието в изборите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за българските граждани до 70 години.ГЕРБ искат ли да се спазват законите, които са приели? Какво следва от нарушение на закона? Що за закони, що за управленци, що за авторитет?
17
3
 
3
 
! Отговори
Делян Беевски преди 4 години
Махнахте Цветанов! Не е малко! И Данил Кирилов не се вижда из парламента! Сами преценихте, че атмосферата е различна!
16
1
 
23
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Проблема не е в ГЕРБ , драги цоциалисти, проблема е във ВАС!! Няма как да спечелите със:1. Подсъдима за пране на пари на КТБ чрез офшорки2. Брутална приватизаторка-крадла3. Контрабандист на цигари хванат с 800 000 $ в куфарче на Кулата4. Членове на ИБ на БСП които до един са милионери5. Кампания основана на откровени лъжи и полуистиниТа така, другари........
15
3
 
7
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
До Анонимен Докато Нинова не отстрани старите муцуни от прехода,БСП няма да си вдигне процента.Когато започнаха да изкарват кирливите ризи на ГЕРБ,Бойко натисна Станишев да прави преврат в БСП.Казал е директно на червените олигарси,че ако изгори той,ще повлече със себе си и тях.А има от какво да се страхуват червените мутри от прехода.
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви победи бе ало... вие никога няма да спечелите избори. Ако не са герб ще има друга дясно центриска партия за която да гласуват нормалните хора. За вас гласуват само старци и манг.али. вие сте опасни за България
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как няма да боли,бе?От партия защитаваща правата на обикновените хора сте се превърнали в такава която защитава парите на едрите олигарси.Е да ме извините, но аз ли да подкрепям милионерите
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво, Нинова?! Той и Бойко подаваше оставки, но се кандидатира пак!
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не сте изпуснали! Това е положението! Народа е ***, но с инстинкт! Курдисали сте там недоразумението Йончева и чакате като булки да станете щастливи! Обвинява герберастите, че се възползват от служебното си и властово положение, а тя да не е много по различна - харесала Сергей, точно като бе премиер! И правеше осигурени репортажи! Като Бенатова с протекцията на Бойко! Айде, изчезвайте!
10
1
 
12
 
! Отговори
Чудно преди 4 години
Нинова подава оставка , ама не съвсем. Надява се на конгреса да я изберат отново.Социалистическа работа. Освем Станишев , спечели и Йончева. Отърва пандиза.
9
1
 
10
 
! Отговори
Vuzmezdie преди 4 години
А бе, Кире, ти нас на за *** ли ни имаш?? Я, кажи крадливо комсомолче, кой се изцепи преди изборите у Ваш`та Дърта партия - "ако не спечелим изборите ще подам оставка" , и три дни след изборите се скри като плъх, ни дума, ни вопъл за оставка! Нещо повече - Вие двамата с кака *** правите всичко възможно да останете на власт - първо Тя каза, че Уж подава оставка, ама веднага каза, че ще се кандидатира за Председател, че дано я изберете - ха, ха и дотогава остави Теб на власт - ха, ха!!