БСП няма да подкрепи сделката за F-16

Ерменков: Купуваме скъпа играчка с чип за ограничена скорост
17 юли 2019 19:46,
209
БСП няма да подкрепи сделката за F-16
Снимка: архив "Булфото"

БСП няма да подкрепи сделката за придобиване на F-16, заяви народният представител от левицата Таско Ерменков по време на заседанието на Комисията по отбрана във връзка с ратификацията на сделката за придобиване на нов самолет, предаде Агенция "Фокус".

Още по темата

Ген. Събев: Получихме нормална цена за F-16

"Безкрайно съжалявам, че това се случи така. Че ние си купуваме една скъпа играчка, едно "Ламборджини" с чип за ограничение на скоростта", каза Ерменков.

Той посочи, че не е ясно как това "Ламборджини" ще се държи на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
12
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Изобщо не харесвам БСП. Но тук съм съгласен с тяхното решение да не подкрепят тази безумна сделка. F-16ките са били модерни 70те, а сега са ***. Отказвам да приема, че заменянето на стар руски *** с "нов" американски *** е модернизиране на военновъздушните ни сили.
123
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП иска слаба Българска армия, значи.
122
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кой нормален българин са изтрябвали каквито и да било самолети?Заслужаваме си съдбата, щом търпим тези национални предатели да харчат парите ни по този престъпен начин!
121
4
 
11
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 4 години
С ограничителен чип на скороста, но Ламборжини! Махаш чипа когато решиш и литва. Не е каквото е масквич, без чип.
120
7
 
15
 
! Отговори
Какво се чудите ? преди 4 години
F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...
119
4
 
13
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...
118
5
 
14
 
! Отговори
това е добре преди 4 години
Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.
117
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таско сака да си карамо руските москвета.Така са му казали от руското посолство.
116
15
 
4
 
! Отговори
Да ви открехна преди 4 години
Да допълня че ф-16 е най остарелия самолет в американската авиация. Най новото поколение нови самолети унищожава 8 Ф-ките на един път.
115
10
 
4
 
! Отговори
Да ви открехна преди 4 години
Значи пак да се върнем на самолетите. За тия самолети трябват писти. Писти няма. Щом ще попълваме и флота значи всичко е ясно. Ще купуваме самолетоносачи. Поне 50-60 броя ще са необходими. Не за друго ами да има къде да кацат авариино пилотите който по принцип вече трябва отдавна да са обучени ама не се споменава въобще има ли ги. Може би ще наемем руснаци или пък ще платим 2 милиарда за обучение.
114
1
 
12
 
! Отговори
Ала бала преди 4 години
еее, къде беше бе таскоооо. щом такъв спец по самальотите като Таску казва че краварските хвърчила не стават..значи не стават. Таско не беше ли IT специалиста на бсп? да не би той да е хакнал правеците на нап-а ??? ... от вкъщи по долни ***
113
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук един Gовньо иска да набива глави на стоборите! Но трябвало повече американски бази! Защо не опиташ сега и без бази? Ама сте страхливи посеррковци! Нищо, IP-то ти не се губи, ще те найда! Ще квичиш!Комунистите такива-онакива, но не набиваха глави на колове и при тях нямаше убити деца, като ястребинчетета! Замислям се, дали не е трябвало да унищожат всичко фашистко барабар с мръсното им семе!
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 121Научи думата "репарация" какво значи. Тук може да използваш "компенсация"! От Юкрейн, не от Раша!А какво ще кажеш за обеднения уран, който ни довя вятърът през 1999 и предизвика хиляди смърти в Белоградчишко?
111
3
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Другари,стига "съжалявахте"!30 години съжалявате,я с куфарчета под мишница,я с приватизация,я с рИформи,я с инфлация и ограбени банки,я с червени мутри...Остава и да заплачете,та белким си повярвате.
110
3
 
8
 
! Отговори
Предател Боко преди 4 години
Дори не са отпуснати пари за защита на личните данни в НАП. Транспортната ни мрежа е в окаяно положение. Народа гладува в окаяно положение. Боко и Доган ефенди ни изгониха от родината ни но важното е че пари за ф16 има.
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Тръмп не разреши F-35 за Турция
108
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ убийци на българският народ. Вкараха ни в множество безсмислени дългове.Нямало пари за пенсийте на хората. Нямало пари за БДЖ. Нямало пари за увеличаване на заплатите. Нямало пари за здравеопазването. Нямало пари за образованието. Обаче има за ръждясали краварски тенекета. Б. Борисов, бандата ГЕРБ и ДПС хвърлят България в друг безсмислен дълг
107
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на F -16.Не ни трябват *** от Б.С.П
106
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ УБИВАТ СОЦИАЛИЗМА
105
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на БСП. Не ни трябват боклуцит? на янките. Европа иска собствена армия време е да се освободим от американския поробител.