Скандали и рокади... Но Борисов пак печели симпатии

Обществото е доволно от намаляването на субсидиите
22 юли 2019 21:43,
106

Според последното проучване на агенция "Тренд" премирът Бойко Борисов продължава да е най-одобряваният политик у нас.

В "Денят ON AIR" политологът от изследователския център Анастас Стефанов заяви, че не е чудно, че премиерът е най-одобряваният политик у нас с оглед на направенoто от него през последните месеци.

Още по темата

"Въпреки скандалите той успя да спечели още симпатии. Той взе кампанията за евроизборите в свои ръце и успя да я спечели. След това направи посткампания с видеата, които публикува в социалните мрежи и неговият рейтинг дори се повиши. Българското общество обича твърдата ръка и демонстрацията на сила", обясни той.

Стефанов също така заяви, че обществото е доволно от намаляването на партийните субсидии, тъй като това е вид наказателен вот. Той коментира и предстоящите местни избори, като бе категоричен, че от ГЕРБ ще трябва доста да се постараят, за да убедят хората, че трябва да продължат да управляват.

"В обществото си личи политическата умора. Ако ГЕРБ успее да извлече стабилна победа на местните избори тенденцията за подкрепа към тях ще продължи. Със сигурност обаче те ще трябва да се постараят, за да убедят хората, че трябва да останат на власт", заяви политологът пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ББ е катастрофа за БГ. Това е реалността.
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 75Ти не си наивник само си един ***,нищо друго...нали знаеш кога излизат доносите ,когато паднеш от власт,до 89 г.кой смееше да каже нещо против бай Тошо?Борисов е копие на бай Тошо -същият селски тарикат ако беше малко държавник за 10 г.на власт поне щяхме да минем едно място напред във всички международни СРАМНИ статистики..Той не е водач ,не е и визионер ,защото народите излизат от войни и за 3-4 г. се вдигат на крака а твоят вожд освен като добър шофъор никакви качества не
58
3
 
10
 
! Отговори
Цирк ГЕРБ преди 4 години
Цирк ГЕРБ продължава с платени резултати от проучвания.
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вълшебник!От всичко разбира по малко и от нищо по-съществено.
56
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова опоненти,а никой не извади досега някое документче, някое доносче за него?Срам,товарищи!Класовия враг още диша,раздайте се за последен бой...
55
4
 
4
 
! Отговори
членска книШка преди 4 години
Най обичам дрогарете от бкп,които останаха верни на партията,
54
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най обичаме дрогарете от БСП, ама не гласуваме за тях,щото едно е обич, а друго акъл!Кога са на власт,на никой не му е до остроумия.
53
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болен от нарцисизъм и ставащ безумно агресивен,ако не го признаят за черешката на еволюцияте.Пречи и на себе си и на околните.
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки клоун се радва на голямо внимание щом е в шоуто.Но извън него си един самотник,които копнее за внимание,но уви,всички си мислят че той е щастливец и го пренебрегват,а много и го порицават за ролите му.
51
2
 
12
 
! Отговори
Патилан преди 4 години
Без ДПС Тиквуня отдавна щеше да иде в небитието! Затова целува *** на Доганя и му подарява милиони!
50
7
 
6
 
! Отговори
Хм преди 4 години
До дежурните пишещи:Престанете да ревете! Така както се оплаквате сядате в скъпите си коли и не ви пука за никого и за нищо. Тъй наречените леви, а според мен националсоциалисти са ясни.Обаче, тъй наречената градска десница съвсем се оплетоха: ужким са десни, а под строй и контролирано гласуваха за Радев, членове са на ЕНП, а техният представител единствен гласува срещу кандидата на ЕНП. Миш-маш, определете се вече, иначе за ваша изненада ще се аут от политика в България.
49
6
 
21
 
! Отговори
Градски тарикат преди 4 години
Типична муцуна на селски тарикат
48
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво да кажа , този човек,заедно с Доган се оказаха такива лисици ? Вярвате ли в тези платени поръчкови проучвания ,залъгват хората за да му поддържат рейтинга. Хората по улиците ,спирките в общественият превоз го псуват и проклинат заради сиромашията си ,децата ни бягат и не искат да чуят да се връщат тези ни залъгват.....
47
5
 
16
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯ преди 4 години
НАРУШАВАТЕ БОЖИЯТА ЗАПОВЕД КОЯТО Е НЕ ЛЪЖИ, ЩЕ СИ ПОЛУЧЕТЕ НАКАЗАНИЕТООО ЗАПОМНЕТЕЕЕЕ, НИКОЙ НЕ ИСКА ТИКВАТААА А ВИЕ КАЗВАТЕ ОБРАТНОТО ТОВА Е ЛЪЖА ЗА КОЯТО ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ НАКАЗАНИЕТО, ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯЯЯЯ ЗАПОМНЕТЕЕЕ
46
2
 
19
 
! Отговори
СЕРСЕМИН преди 4 години
Аз съм *** и вие сте прости затова се разбираме
45
39
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов е ЧОВЕК.Не злобар и про стак като Путин и не куха лейка като тези отляво.Затова вдъхва доверие на хората.
44
7
 
25
 
! Отговори
Лз преди 4 години
Мисля, че на това може да вярва само Борисов
43
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелеее, колко си неграмотен! Типичен гласоподавател на хунтата Гроб, кух като празна лейка!
42
34
 
6
 
! Отговори
Герой е Борисов преди 4 години
Това не е новина! Току що миналите избори също потвърдиха, че Борисов е най-харесвания политик в България. Винаги ще пребива червените. Как го наричат и клеветят червените *** - изобщо не ги отразява българина! Нали и те трябва да изкарат по някоя рубла, нека пишат! Ама нескопосани и бездарни сте бе гуеда- като селски бекове!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ, Атака и НФСБ бяха с най-голям спад на евроизборите. За Атака и НФСБ е нормално, но ГЕРБ са европейска партия и е провал. ДПС също разгроми ВМРО с 3 пъти повече гласове. За съветници и евродепутати решават гласовете на семействата и родата докато за кметове са мажоритарни и битката ще е между най-големите или етнически партии ГЕРБ и ДПС и още сега има коалиция ГЕРБ-ДПС и Пеевски крепи и помага на ГЕРБ, защото патриотите спадат.