Пламен Георгиев убеден: "Апартаментгейт" - измислен

Изчаках с оставката, за да съм чист пред хората, заяви той
Обновена: 4 авг 2019 09:27 | 4 авг 2019 09:07, Александър Попов
128
Пламен Георгиев убеден: "Апартаментгейт" - измислен
Снимка: Булфото, архив

Скандалът, свързан с КПКОНПИ, е измислен, заяви вече бившият му председател Пламен Георгиев пред Нова телевизия.

Георгиев коментира, че този скандал се е отразил отрицателно както на него, така и на семейството му.

"Проверките на са НАП много сериозни. Анализираха се разходите ми във всеки един ден за последните шест години. Изчаках да приключи ревизията, за да подам оставка. Исках да изляза чист пред хората. Но все пак, след целия този скандал, не можех да продължа да бъда председател на комисията”, каза Георгиев.

Той заяви още, че "Апартаментгейт" е "измислен скандал".

"Изговориха се куп лъжи, които нямаше как да оборвам сутрин, обед и вечер. Една от тях е, че цената на жилището ми е ниска. Това изобщо не е така. Апартаментът ми струва повече от 300 000 лева и имам да изплащам още 160 000 лева кредит от банка”, обясни Георгиев.

Бившият председател на Комисията добави, че оставката му не е свързана със заплахите.

"Причините са други. Изчаках да приключи проверката на НАП, защото исках, когато си подам оставката, да изляза чист пред хората. След този скандал не мога да продължа да бъда председател на Комисията".

"Първата причина за оставката беше семейството ми, което беше подложено на уникален тормоз. Измисленият скандал навреди на моята лична репутация. Скандалът се приписва и върху имиджа на Комисията", добави той относно причините за оставката му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
24
 
1
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
Имам един въпрос към всички оплюващи човека: някой от вас виждал ли го е на живо, говорил ли е с него? Ако не сте, как се формира вашето мнение за него? Мнение ви всъщност е продукт на социален инжинеринг - пропаганда срещу него развивана от определени медии и *** в социалните мрежи. А също така на природната сколонност на човека да подражава на останалите и да се присъединява към мнението което счита за общоприето дори и да не е вярно. Все още ли сте убедени че мнението е ваше?
64
0
 
5
 
! Отговори
Мата Хари ги предаде преди 4 години
повреме когато "обелиха" кирпичгейта даваха една камара хора с нещо си там закупенко ефтинко убафко и качественинко. Та имаше една дама, на снимките с голяяям гол гръб, ееедър негол *** как се качва или слиза към некой апертимент ама небеше ясно течовете й дет са видеа според подмокрянето дал беа течове на пред оргазното събитие, прецедок след маьонезната лавина или от възпаление на бикочния мехур. та ква бе тъз кака, Мата Хари, Ширлокиня Холмистая и Акална Заховская, а ко казъ?/
63
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
#КОЙ прекрати разледването по случая "Мишо Бирата"?
62
25
 
3
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
След като всеки способен, честен (и не чак толкова честен) човек в управлението на държавата е оплют и унизен от целенасочена атака нормално е да си каже *** и да си тръгне. И кой очаквате тогава да остане да ви управлява - най-големите темерути некадърници и дебелокожи крадци. Само те могат да издържат на този психически тормоз. 10 години след като си тръгне накрая и Бойко ще плачете за него както плачете сега за бай Тошо а преди го оплювахте. А аз ще ви гледам сеира как от Германия.
61
0
 
22
 
! Отговори
хихиу преди 4 години
ако питате обитателите в който и да затвор- то всички казват че са невинниИ този срам няма , комисия...борба с какво се бори - за колко пари. Бе аланкуло..знаеш че като си на този пост , значи си под прожекторите.Това ли бе единственото жилище в софия?? И го купи точно ти! И не знаеш да има проблеми? Бе ти един апартамент не можеш да провериш, а ще следиш другите за доходи. както казват в един кратък английски виц- гербараст, сър....
60
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Апартаментгейт" не е "измислен скандал". Властта се облажи с луксозни апартаменти на смешни цени срещу закон, които ощетява обществения интерес. Безсрамно племе, без морал, без съвест, без мисъл за бъдещето дори на собствените си деца, опиянено от мисълта, че няма кой да го накаже...Има, има кой и колкото по-късно, толкова по-мръсно и жестоко ще бъде. На това учи историята.
59
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нагъл , по нагъл , най нагъл- гробар
58
0
 
28
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 години
Защо този човек се вози в Кортеж на НСО ???Нали вече Никой ???Защитен ли е от Прокуратурата ?Ако не е - защо не ходи ПЕША или с Градския Превоз ?Показаха го във Видео - Кортеж с 5 Бронирани Автомобила като на Доналд Тръмп .Само 1 километър струва 100 000 лева .
57
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И все са невенни и несправедливо оклеветени! Как пък примерно за Петър Берон не излезе някакъв скандал или далавера за тея години, а все за такива алчни селски гладници като тоя?
56
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя измамник детето му каква ли подаръци е получило за рожденния си ден?!
55
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо винаги подобни отпадъци още на другия ден ги викат по разни телевизии да манипулират и почват да скимтят,реват и се оплакват колко невинни и честни били!
54
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко да не е отишъл с чук да му троши терасата на тоя мишок?Вече залезе кво се обяснява?!
53
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно знаят, че не можем нищо да му направим, освен да си пишем по форумите, а те да клечат над нас, там във висините, и да се облекчават върху *** ни робски глави.
52
0
 
22
 
! Отговори
тъй тъй преди 4 години
До СеЛяНиИ аз написах,че тоя е ЦАрвул,ама за разлика от теб ме изтриха!Велика загадка!:))
51
1
 
27
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Искаме и ние да купим на преференциални цени дайте на всички да си купят на -60% квм и няма тогава ще е измислена тая ситуация . Или пък всеки да си строй където и каквото си иска въпреки че ще е незаконно но пък ще е в рамките на незаконното. Тия да се радват че са в бг че в други географски ширини щяха ги изкочят като прасета,ама вместо да са благодарни че са живи и са си с крадените си пари те мрънкат глупости...
50
0
 
30
 
! Отговори
Лили Барута преди 4 години
Общество, система и държава без ред и морал каквато е БГ е обречено на разпад...
49
0
 
33
 
! Отговори
СеЛяНи преди 4 години
Ако семейството ти те гледа през решетките, по-добре ли ще е?Цъpвyлa си е цъpвyл и в сф да дойде, пак ще гледа да си направи селска къща, било то и на покрива на блока.
48
0
 
35
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
"Невинен"!?) Гарван,гарвана око не вади! Нахален и дебелоок. За съжаление не е само той а са един куп лакомници безсрамни...Това ли е демокрацията им? Хора изнемогват с ниски заплати и пенсии а някой не могат да си напълнят гушите...
47
0
 
22
 
! Отговори
Основателни съмнения преди 4 години
остава да каже,че поради недостък на тухленна кал,че Бойко е газил на гол крак кал за да се омеси матЕрялот за тулите на вертикалнио асенсьор и хоризонталната тераска.Тоя така говори сякаш е напуснал службите с некоя друга артийка у джебето. Са ако и Цеца Разцачканата и оня с веждата джафнат,начи комплота срещу БМБ е заформен.Водач на нападението с висока степен на вероятност може да се окаже Президент Росен,който като с усмивка ще ни обясни че рогат са му поникнали докато се е борил с култа>ББ.
46
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
150 хил евро е цената на тристаен тухлен в Младост... Отваряш сайт за обяви и гледаш. Меркел казваше: Не всичко което е възможно е морално.