ОмбудсМая уверена: Ако се кандидатирам за кмет, ще спечеля!

Засега обаче още не е решила дали да се впусне в надпреварата
275
ОмбудсМая уверена: Ако се кандидатирам за кмет, ще спечеля!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Омбудсманът Мая Манолова все още не е решила дали да се впусне в надпреварата за кмет на София на предстоящите през октомври избори.

"Не съм решила дали да се кандидатирам, ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет“, зарече се обаче тя.

Според нея заради вероятността да се кандидатира тя е подложена на агресия и атаки.

Още по темата
"Впрегната е цялата пропагандна машина около властта – медии, говорители на властта… Това издава паника. Опитът да бъда атакувана, ударена, дискредитирана", коментира Манолова пред bTV.

Тя беше категорична, че ако реши да влезе в надпреварата, няма да търси подкрепа от "партийни централи" – нито от БСП, нито от новосъздадената формация на Слави Трифонов.

"Винаги съм разчитала и ще разчитам на подкрепата на гражданите" , каза омбудсманът.

"Какво ще работя след октомври може и да е интересно за няколко души, но за повече важни са други теми“, настоя тя.

В контекста на скандала "Апартаментгейт" Манолова посочи, че при нея всичко е декларирано.

"Имам къща от 120 квадрата с двор повече от декар в село Рударци, но тя е публично декларирана. Аз за разлика от другите лица от властта, нямам проблем с имотите си. Имам и апартамент в ж.к. "Хладилника“ повече от 94 квадрата. Ппод прожекторите съм повече от 15 години и всичко, което е могло да бъде проверено е проверено, моите доходи са ясни, както и тези на моето семейство“, отсече тя.

Омбудсманът реагира остро на ситуацията с Африканската чума, като посочи, че заради безхаберието на властите, сега трябвало да платят най-бедните, а именно – дребните собственици на свине.

"Не виждам опит да се поеме отговорност за състоянието, в което се намира свиневъдството в момента", каза Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
2
 
7
 
! Отговори
а на бас преди 4 години
Тая стринка така се изказва, като че ли на бас се хваща с някого.Понякога смисълът "между редовете" казва повече от приказките.Много, много болна амбиция, тежка патология! Ако съберат с Гологлавчо - мале мила!Що не насочат кипящата енергия към родните си места? Родният й Кюстендил да не е по-лош от София? Ад отива да го оправя него ;)
215
2
 
15
 
! Отговори
Червена куха лейка преди 4 години
Ай на бас, че няма да се кандидатира! Би трябвало да има грам акъл за да може да прецени, че е неизбираема. Ама знаеш ли, все пак е кадър на червената Партия, а там първото условие да членуваш е да нямаш грам акъл. То иначе как се понясят всичките им престъпления от близката и по-далечна история, ако не си безмозъчен ебил, вярващ в добротата на чичко Ленин и всички следващи убитаци, убийци исках да кажа!
214
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента България се управлява от коалицията ГЕРБ+ДПС или казано с други думи Мафията+Олигархията.Това е и причината да е на дъното на всички класации и най-бедната и корумпирана държава в ЕС.Или и това ще отречеш ?
213
1
 
9
 
! Отговори
Пепа преди 4 години
*** тва сериозно ли?
212
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая предложи Пеевски ФАКТ има я на телевизията другарю
211
11
 
2
 
! Отговори
до 198 преди 4 години
Шефът на Фандъкова управлява в коалиция с Пеевски.Тримата Шишковци загробили Бълария са Борисов, Пеевски и Цацаров.Това го знае всеки, дори и герберастките ***.Но на тях Цветанов им плащга да пишат, не да мислят.
210
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
слави= бареков 2.0
209
1
 
5
 
! Отговори
До 210 преди 4 години
Ние в Сопфия казваме "къде",а не "де".
208
2
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
МаямаНолова или така наречената ОмбудсМая, да си открие в офис във вагон ресторанта на влака София-Варна, както беше направила преди време, и вместо кметица на София, да съчетае длъжностите Кондуктор на влак и Омбудсман в едно ... !!!
207
10
 
4
 
! Отговори
198, преди 4 години
Пеевски е пръв приятел с Борисов,а неговите медии величаят вожда като божество.Не ни баламосвай с измислици,няма кой да ти се върже.
206
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че ти де си видял червен работа да върши :))))
205
4
 
0
 
! Отговори
до 205 преди 4 години
кои софиянци, тия от сериала ли, може. те определено имат ентелект.
204
2
 
15
 
! Отговори
Прости й, Боже преди 4 години
Тя може би наистина не съзнава за какво иде реч. Нали цял живот е била с привилегии ...Да, може и наистина да спечели, ако се кандидатира за кметица в някое отпо-затънтените кюстендилски села, които са в категорията "със затихващи функции".
203
4
 
3
 
! Отговори
До 204 преди 4 години
ГЕРБ ли имаш пред вид?Познавам една потомствена комунистка-Лиляна Павлова,която така се нагуши от магистрали и ремонти,че вече едвам ходи.Да споменавам ли още?Например Цецо 7-апартаментов или мамин Делянчо?Айде стига толкова,че мястото няма да ми стигне.
202
4
 
3
 
! Отговори
До 200 преди 4 години
Софиянци ще гласуват за тоя,който ще свърши повече работа.Тая мантра със синьото и дясното вече се изтърка.Не обиждай интелекта на софиянци.
201
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съчетсването на потомствено негодните гени от предците им сред червените се превръща във умствено Увреждане сред новото им поколение
200
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както разбирате,уважаеми сънародници на ГЕРБ му се вижда края.М.Манолова ще се кандидатира за кмет на София с реални шансове да спечели,а новия проект на Слави Трифонов ще дръпне доста гласове от ГЕРБ и затова такава треска ги тресе,че са впрегнали целия си пенсионерски потенциал да плюят по Манолова,зер хората се откажат от нея.Алоуууу,това е София,а не долно нанагорнище,ние мислим с главите си,а не със задните си части.
199
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по-вероятно е извънземните да дойдат, отколкото кандидат на БСП да спечели в София, ама няма проблем нека се пробва жената, да си пише оставката като омбудсман и да се кандидатира, и без това никаква работа не върши
198
1
 
4
 
! Отговори
хаха преди 4 години
хахахахахахахаха.........
197
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Софиянци гласуват за сините,за дясното,а градовете в страната и селата гласуват за БСП, така че трудно в София ще пробие човек на БСП,бас ловя,че няма да стане кмет,но все пак и желая успех.