Мая Манолова катастрофира, тя е добре, спътничката ѝ - в болница

Обявява решението си дали ще се бори до кмет до няколко часа
Обновена: 2 сеп 2019 15:52 | 2 сеп 2019 11:34, Камелия Цветанова
270
Мая Манолова катастрофира, тя е добре, спътничката ѝ - в болница
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Омбудсманът Мая Манолова е претърпяла пътнотранспортно произшествие, докато е пътувала към офиса си тази сутрин. Това обяви самата тя, цитирана от "Фокус".

Манолова съобщи, че инцидентът е станал тази сутрин и колегата, с която е пътувала, е в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", където ще остане два дни.

"Аз не шофирах, така че не мога да кажа каква е причината за инцидента. Това се установява. Вярвам, че той е случаен", посочи тя.

Шофьорът на другата кола не е пострадал.

Още по темата

А иначе Манолова отново не даде категоричен отговор на въпроса ще се кандидатира ли за кмет на София.

"До часове буквално ще обявя своето решение. Няма да е днес. Днес имам още работа, която трябва да свърша като омбудсман. Сега и следобед. В момента, в който съм готова, моят пиар ще ви информира всички", посочи още Манолова.

А ако все пак решението й е да се впусне в битката за столичен градоначалник, тя ще подаде оставката от поста обществен защитник.

Манолова обясни, че законът не я задължава да го направи и може да си вземе неплатен отпуск, но според нея е честното, почтено и достойно да напусне поста преди да влезе в състезанието.

Тя се оплака и от агресивното, по думите й, медийно внимание към нея.

"Аз нямам какво да крия и от утре ще обявявам програмата си по часове, но хората около мен се притесняват. Те не са свикнали на такова агресивно медийно внимание и могат да станат бели", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
1
 
36
 
! Отговори
преди 4 години
Кой би гласувал за Мая Манолова ?
225
1
 
36
 
! Отговори
Ю кортес преди 4 години
бързала е за фризьор в работно време със служебна кола.при забранен ляв завой удрят друга.интересното е ще последва ли санкция от кат,както биха постъпили с всеки редови гражданин.Абсолютно неморално и арогантно е да причиниш вреда,да зазтрашиш нечий живот и да си правиш пиар от това
224
1
 
37
 
! Отговори
ad преди 4 години
Понеже гледам доста са се активизирали герберите относно накзанието, което трябва Манолова да понесе като пътник, бих искал да ми разтълкуват как гледат на освобождаването на сина на шефа на НАП Пловдив вчера, който уби жена на пешеходна пътека преди дни. Благодаря!
223
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
227 Е ПРАВ. Манолова като омбудсман НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛА. САМО С ПРИКАЗКИ НЕ СТАВАИ ЛЪЖИ.
222
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по европейска партия от ГЕРБ. АКО ИМА ЩЕ ГЛАСВАМ ЗА ТАКАВА.За сега БСП не е тази, тя не е и градивна като опозиция.
221
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София е демократична и няма да позволи връщането на бай Тошовото /т.е. Бойковото / тоталитарно бедствие да я завладея изцяло ,защото нататък отиват нещата. Герб и тяхната вождишка партия трябва да бъде наказана за наглостта и лакомията им !
220
1
 
35
 
! Отговори
Кирил преди 4 години
По важното е ще бъде ли санкционирана като причинител на ПТП и нарушение на закона за управление на МПС.така както се постъпва с всеки от нас,редовите граждани
219
2
 
35
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Не ви ли писна да ви правят на маймуни? Не ви ли писна да се гаврят така с вас? Да ви плюят на главите и вие да си мислите, че е дъжд? Докога БКП ще е на власт? Нали уж комунизма падна, ама само в България БКП не е слизало от власт! Всички правителства за тези 30г. бяха все от хора на които им стърчи червената книжка от джоба и някога си са били членове на БКП! Защо си мислите, че те не работят в комбина срещу вас?
218
1
 
37
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Прекрасно, в Шопия борбата за кмет ще е между червеното БКП и пребоядисаното в синьо БКП. Накрая всички другари от БКП ще си честитят победата на БКП. Егати цирка! А народа си се радва как тяхното БКП е победило злото БКП докато другарите отзад се гушкат и целуват както си правят от първите конгреси когато са се запознали за първи път! Докато БКП или някоя от неговите разсейки е на власт тумора обхванал България никога няма да се махне и ще си мрeте в мизерията която заслужавате!
217
1
 
36
 
! Отговори
Ю кортес преди 4 години
Колата й прави забранен ляв завой.удрят друга кола и застрашават следващата я кола.***.ата си прави пиар от това че е застрашила живота на други хора
216
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото и да си пишат тролчетата ако накрая останат на балотажа двете комунистки най-доброто за България е да гласуваме ВСИЧКИ против Герб !
215
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха ха, егати тъпия пиар, намеква че едва ли не е имало атентат, покушение срещу нея, само не забравяйте, че Тиквата я назначи за омбудсман. Тоест на кметски те избори ще са ГЕРБсрещу ГЕРБ.
214
2
 
45
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Това че е претърпяла катастрофа не означава че трябва да гласуваме за нея?Поне аз така мисля.
213
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярвам че са опитали да е убият .И то точно мая ли уцелиха в колата ...
212
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЕСТРА ГАЛЕВА НЯМАЛА КАКВО ДА КРИЕ!!!
211
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да беше се качила на тротинетка, сега нямаше да се обяснява.Ама тя -мерак да харчи държавни пари за фризьори и гримьориСъщата е като крадливата й колежка от БСП, която сви крем от летището. За една посланичка в САЩ ми е думата.Комунист=използвач
210
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля че на всички е ясно, че Фандъкова е просто едно лице, зад което стои държавата и се наливат маса пари ежегодно за ремонти, обновления, придобивки и т.н. Каква опция би била Мая с БСП, които са опизиция. Кранчето ще спре и ще кърпят бюджета на столицата от данъците само. Мая в момента върши много повече работа, отколкото ще върши като кмет.
209
5
 
42
 
! Отговори
аз преди 4 години
много са радвам, че се кандидатира! след загубата и тя, и корнелиа са аут! остава само оня ушатия да мрънка...
208
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много бoлни и пpoмити мозъци, пак виждат конспирация...Така ли няма лечение или ампутация от раменете нагоре за подобни ypoди...?
207
2
 
37
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Софиянци БДЕТЕ!!!