Оперират Караянчева, ще се възстановява месец

Състоянието й е стабилно, увери проф. Любомир Спасов
15 сеп 2019 20:05, Красимир Ангелов
198
Оперират Караянчева, ще се възстановява месец
Снимка: БТА

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще бъде оперирана заради получената при катастрофата тази сутрин фрактурата на ляво рамо, съобщи пред журналисти директорът на болница "Лозенец" проф. Любомир Спасов.

Още по темата
Тази сутрин председателят на парламента получи наранявания при инцидент на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, при който автомобил на Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач.

"Току-що приключихме изследванията, които трябваше да направим. В момента я качваме към операционната. Има фрактура в областта на ляво рамо и това трябва да бъде фиксирано", съобщи директорът на болница "Лозенец".

Той бе категоричен, че няма нужда от други интервенции, а състоянието на Караянчева е стабилно.

Предполагам, че в рамките на един месец тя ще бъде абсолютно възстановена и трудоспособна, каза още проф. Спасов.

Попитан дали състоянието й е налагало транспорт с хеликоптер от Шумен до София, директорът на болница "Лозенец" коментира, че никой не може да се ориентира какво е било състоянието й след катастрофата и дали има вътрешен кръвоизлив или не. "Тук направихме скенер на главата, на шийните прешлени. Аз я видях тук, тя беше с много силна болка по време на транспорта", добави той, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
38
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
А хората от другата кола как са, хеликоптер взе ли ги, професори прегледаха ли ги?
41
1
 
18
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Ах тези лоши Главанаци !На Цвета правят атентат.Дори правителството клатят,и могат БНР да спрат.
40
33
 
2
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Караянчева, оздравявай по скоро че идат избори. Много работа ни чака. Само Герб да живее Генерал Борисов! Мачкай комунистите!
39
2
 
17
 
! Отговори
Да Се Помолим Заедно преди 4 години
Боже, пожали живота и спаси, любимите ни лидери от Грабиме Европа Рушиме България, те са Пътят и Истината и Животът! Амин!!
38
1
 
8
 
! Отговори
Антикаджиев преди 4 години
Бог е справедлив ! Бог е милостив ! Бог е любов !
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На никого няма да липсва! Направо да излиза в пенсия и без това никаква работа не върши.
36
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tия карат като мутри по средата на пътя на осевата линия... мутрата в средата, а кортежа в двете платна... навремето сикаджиите караха в същата формация. Главният сикаджия сега е премиер
35
1
 
20
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Оххх,от както чух за катастрофата,не съм спрял да плача...
34
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е живота на членовете на полютбюро е много важен и трябва да се информира населението ежеминутно !
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лозенец я извадиха от праеителственияпортфейл.Тиквин направо върти кръчмана оживено място.На караянчева знаха-рите ще се насладят на едни меки дюни,спомогнали в нейното битие.Трябва да разрешат операциите да сенаблюдават по електронен път.Стъпка към електронно правителство.Инак може да вземат бял дроб за продажба.
32
24
 
8
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Шофьора на автомобила предизвикал катастрофата да бъде разследван и осъден с цялата строгост на закона! Това не е шега работа. Предизвикала е катастрофа с председателя на народното събрание. Адмирации за Генерал Борисов, че е изпратил хеликоптер да приберат госпожа Караянчева в София. Болниците в провинцията знаете какви са. Там вместо да те лекуват най много да те убият.
31
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Остава сега да изкарат виновни обикновените хора..... Нищо чудно. На "елита" и шофьорите им сметка не се търси, те са над законите и както винаги излизат сухи от водата.
30
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карали са като бесни, зьда си счупи рамото.
29
0
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Душичка ! Ще се измъчи без работа !!!
28
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЕ Българин 30Я бе я се гръмни направо.
27
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пренесли са я с кугър.. 400км това са над 10 000лв керосин! Колко българчета можеха да спасят, а тая ако беше умряла щеше да,е плюс за хората
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко и е. На място да беше останала. И да, нека видят с безчинствата си докъде докараха народа, да им желае най-лошото.
25
2
 
30
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ако засека кортежа на борисов ще се врежа челно и ще го убия! После народа ще ме обяви за национален герой и ще ми вдигне паметник с дарения!
24
1
 
37
 
! Отговори
истината боли преди 4 години
в другата кола - младо семейство с малко дете, за тях обаче хиликоптери, скенери, професори - няма! те са живи и здрави, дори в болница не са ги приели - не хора, а желязо!!
23
1
 
40
 
! Отговори
Пак НСО преди 4 години
хеликоптер за изкълчена ключица, това по здравна каса ли? Защо НСО поздравява своя шофьор за бърза реакция преди заключението на КАТ кой е виновен за инцидента? За да знаят от КАТ кой трябва да е виновния ли? Удар в предния ляв фар, а всички знаем как от НСО карат над средната лента. Пътя е двупосочен как мислите дали НСО не е навлязъл в платното на ударените?