Джамбазки иска затварянето на всички бежански центрове в София

А за обитателите им спешна екстрадация
21 окт 2019 18:21,
74
Джамбазки иска затварянето на всички бежански центрове в София

„Трите центъра за нелегални имигранти в София – Техникум по дървообработване – „Военна рампа“, „Враждебна“, „Овча купел“, трябва да бъдат закрити незабавно, а обитателите им екстрадирани. Незабавно“, това заявява в своя позиция евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Още по темата

Позицията на евродепутата продължава: „Двама мигранти от Афганистан са изнасилили непълнолетно момиче в София. За пореден път ставаме свидетели на трагедия с участието на нелегални мигранти. След наръганото на ул. „Пиротска“ момиче преди няколко години днес отново усещаме вкуса на модерния мултикултурализъм. Двама непълнолетни афганистанци са си позволили да изнасилят брутално тяхна връстничка. Отново без реакция на цялата гмеж от НПО-та, хелзинкски комитети и прочее родоотстъпници. Колко още трагедии трябва да изтърпи нашето общество, за да се събудят жълтопаветните приятели на мургавите „инженери“, които бягали от война, пита Джамбазки.

„Ние от ВМРО от години се борим с този проблем. От години говорим как не става въпрос за майки с деца, бягащи от войни. Става въпрос за агресивни млади мъже, които не са достигнали нашето цивилизационно развитие, и които смятат, че е в реда на нещата да изнасилваш деца. Неуважаеми, няма да се разберем така“, посочва той.

„Ето защо като кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки настоява категорично за затварянето на общежитията във „Военна рампа“, „Враждебна“ и „Овча купел“. Това ще се случи след като всички престъпници с нелегален статут получат сурови наказания от закона и бъдат депортирани от страната ни. Ние няма да позволим нелегални мигранти да изнасилват децата ни в центъра на столицата. За подобни деяния са нужни тежки репресивни мерки, които да решат проблема в зародиш“, заявява той.

„За никого не е тайна, че именно сигурността е приоритет за мен като кандидат за кмет на София. С помощта на увеличения капацитет на общинската полиция, възнамерявам да прочистя столицата от раковото образувание, което представляват общежитията за мигранти“, завършва Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я елате пиленца при батко, да ви свири сладко сладко
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Столицата е заобиколена от самонастанили се братовчеди прииждащи като хуни отвсякъде . Разнасят отпадъци от едно място на друго . Тях до кога ще се правим че не ги виждаме и има ли някаква надежда да се разселят откъдето са пристигнали ?
39
2
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Чудесно,обаче тая работа не зависи от кмета на София,а от правителството в което ВМРО участва!Да сте чули ВМРО да е предложило там такова нещо???
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се сформират национални отряди, няма друга оправия.Тоя сега пее една песен, а като го изберат ще го тресне шизофренията и друго ще подхване, на политици вече вяра немам, само на сопата.Тая ***, 95% от тях не са никакви бежанци и никаква милост към тях не трябва да има,повтарям - никаква!Тия и майките си изнасилват, тва е неква ***, не човеци.Клекнем ли пред тия пишете ни чао.Сега ги вкарват по 10-20,че да не бие на очи, а като започнат да влизат с по хиляди как го мислите?! Народе....???
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
36-ти, абе ние сме резил от 30 години, защото за това време не разбрахме, че БКП се е клонирала в БСП,ГЕРБ,ДПС,НДСВ,Патриоти разни,СДС /изключвам истинското СДС което комуннето Костов разби / и каквато още партия се сетиш...30 години манипулация и упадък, на това кой казва НАРОД ?
36
8
 
7
 
! Отговори
BIG DADDY . COM преди 4 години
като го гледам тоя, си мисля, че неуспелите в порноиндустрията пробват в политиката
35
0
 
7
 
! Отговори
ДЖАМБАс3КИ преди 4 години
До Я го питайте... "мъж" съм
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 28Абе има и нормални партии такива дето не са управлявали, кой, как мисли сам. Тоя като е във властта какво свърши ? Ще размие ли вота - ще го размие, точка. Че нема се оправят нещата ясно, ами поне да не сме за резил навсекъде.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само за момичето ми е жал.А Джамбаза и компания са три в едно в смисъл патриоти но американски и руски не български, фашисти и об.ратни уникално ши.бана комбинация.И вън от тая статия дето явно д част от кампанията на Джамбаз ибн Борисов Дьо Гъзолюб, найстина трябва и то най-вече афганистанците защото основно те създават проблемите да бъдат екстрадирани и да спрат да се жалват Афганистан е държава в която всеки особено мъжете прави каквото си иска и живее в пълна слободия де.
32
0
 
1
 
! Отговори
не разбрах преди 4 години
До Анонимен 17защо да си дава оставката ?
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хубави думи но дали ще ги спази , наслушал съм се на обещания и после нищо
30
2
 
15
 
! Отговори
ВМРО преди 4 години
Три години само празни приказки слушам от тези. Гласувах за тях и съжалявам. Нито едно обещание не изпълниха. Друг шанс народа няма да им даде и няма повече да влезнат в парламента.
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА КАДЪРЕН ГЕЙ, НО НЕ И ЗА ДЖАМБАЗКИ
28
1
 
11
 
! Отговори
Подкрепям преди 4 години
"... възнамерявам да прочистя столицата от раковото образувание" - много разумно и заслужаващо подкрепа намерение.Но не само общежитията за настаняване на "бежанци" са такова образувание. Тези същите направиха една част от периметъра на софийския център да изглежда така, като че ли си попаднал в гето в Близкия изток- от ЦУМ до Лъвов мост и в уличките около пазара не искам да виждам нищо, което да напомня за Африка и Азия.също такива ракови образувания са и индийските гета, нямат място в София!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
22, в България от кога има "нормални" партии ? Аз лично смятам, че всички са имитатори на демокрация, демек комунистически клонинги !
26
4
 
4
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Тоя го следя още докато беше в ОС на София. Винаги яхнал злободневните теми на деня. Но без нито една инициатива доведена до край. Някой да знае нещо да е свършил до момента? Абсолютен сребролюбец и подмазвач на оня дето продава паспорти. Избран изцяло с врътките на ГЕРБ. Нямам представа що за човек би му гласувал доверие,НО и за това България е там където е.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не разбра, че работата на бежанците е да бегат.
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е срам дори и за гейовете
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ЗАЩО НЕ ИСКА СПИРАНЕТО НА ВСИЧКИ ТУРСКИ И ИНДИЙСКИ СЕРИАЛИ ПО БНТ ? ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО НАКАЖАТ ПО "ПАТРИОТСКИ" С ОСТАВКА ? НАЛИ СА ПАТРИОТИЧНИ ШАЙКИ, В НАЦИОНАЛНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ТУРСКИТЕ И ИНДИЙСКИТЕ ТЪпПНИ ДА НЕ СЕ ВОДЯТ "НАЦИОНАЛНИ" ?
22
2
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Няма да забравя, как след изборите за ЕП Джамбазки, "Шкембе войвода" и Слабаков си приказваха като на махленска вечеринка!Ако някой незнае какво е джамбаз....