Животът на Борисов бил в риск заради проблем със самолета

Отказала била навигационната система на машината
Обновена: 15 ное 2019 13:04 | 15 ное 2019 12:34, Елка Василева
410
Животът на Борисов бил в риск заради проблем със самолета
Снимка: архив, БТА

Животът на премиера Бойко Борисов и на членовете на делегацията, с която той бе в Солун, е бил изложен на риск поради технически проблем с малкия правителствен самолет "Фалкон".

Още по темата

Навигационната система на самолета е отказала напълно при опит да се приземи в София с премиера Бойко Борисов на борда, пише "24 часа", като се позова на пресцентъра на Министерския съвет.

Системата е изключила и пилотите не са успели да я рестартират.

Пътуващият задължително с премиера борден инженер също не е успял да я оправи.

При втори опит самолетът, който вече е 20-годишен, все пак е кацнал на летище София.

Машината е приземена в ръчен режим и водена с команди от РВД.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още по темата: Бойко БорисовФалкон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
34
 
! Отговори
Русенец преди 4 години
От Герб дали ще му направят курбан. Що пък не с бюджетния излишък
189
14
 
8
 
! Отговори
До 202 Объркал си се преди 4 години
Крадлив *** беше Г.Първанов ( агент Гоце ), К.Нинова ( Импексова), Р.Овчаров (Големият Инкасатор) ........... и много знайни и незнайни членове на тази престъпна организация БСП (БКП) !
188
1
 
17
 
! Отговори
Фермер преди 4 години
Купувам стар Фалкон за селскостопански цели. Чакам добра оферта,с коментар на цената.
187
1
 
13
 
! Отговори
Оная с косата преди 4 години
Мммммм, дааааа....?!
186
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, и? Щеше да се затрие България ли?
185
16
 
8
 
! Отговори
хах преди 4 години
И Бог не мож го свали от власт бат Бойко
184
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От кога се надявам да падне този фалкон , ама де този късмет!Чух , че тиквата изхарчил комисионната от изтребителите и затова трябвало да се купи нов Фалкон - с нова комисионна :):):)
183
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя крадлив ***,трябва ли да му се отделя такова внимание?
182
1
 
28
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Животът на премиера Бойко Борисов и на членовете на делегацията, с която той бе в Солун, е бил изложен на риск поради технически проблем с малкия правителствен самолет "Фалкон"."Но моля ви,не съобщавайте такива новини без предварителна подготовка на читателите/слушателите/.Има хора със слабо сърце и може да се случи непоправимото.Въпреки ,че за Батман това не е проблем,просто ше разпери наметалото си и ще подпре самолета с могъщата си десница
181
4
 
19
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 4 години
До Анонимен 194 с коментар: "Ясно, предстои закупуване на нов самолет!"Дали не е инсценировка, за да се юрнат сега да купят нов самолет догодина с парите от болничните ;) ЦИРК!
180
1
 
14
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 4 години
"Премиерът пътува до Солун и обратно. Правителственият Фалкон ще бъде спрян, докато не се установи причината за аварията, съобщи директорът на Авиотряд 28 ген. Тодор Коджейков. "Заради тези проблеми, които той прави, може би трябва да се погледне по друг начин на тази машина. Тук не става въпрос за годините, заяви Тодор Коджейков. Коджейков ще апелира за закупуване на нов самолет."
179
2
 
35
 
! Отговори
Baleana преди 4 години
Ако беше пукнал щяха да обявят 5 години национален траур.После мавзолей. И всички под строй да се кланят на мумията.
178
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно, предстои закупуване на нов самолет!
177
2
 
35
 
! Отговори
насам народе преди 4 години
Още не сме платили F16 и почваме да купуваме малки правителствени фалкони. Ег@ ти фърчащата държава.
176
3
 
37
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Лъжете !!! Създавате героичен образ на един шубелия !!!!
175
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та нима само с компютър могат да кацат. Да им покажа ли как се каца без комютъна навигация. През 70-те години пътническите самолети ги приземявахме само ръчно с магнитен компас. Нямаше компютри нямаше компоти. В сегашно време изобщо има ли истински пилоти. Научат се да пускат компютъра да рулират да излитат а всичко останало го върши компа. Кацали сме само визуално без никакви навигацонни уреди това могат ли го днешните. Нека се пробват да ги видя що за пилоти са.
174
9
 
11
 
! Отговори
червения трол преди 4 години
Червен ***, днес колко ти достигна млеконадоя от вимето ти / в милилитри / ? ГЕРБ са ком'унета, имаш интернет разгледай им фамилиИте тъ'пако и тогава драскай подобни на Тиквата про'стащини, че ГЕРБ са различни от БСП ! Светът вече разбра, че ГЕРБ са клонинги от БКП, тъ'пите симпатизанти на Банкянският тъпир не могат, но това е обяснимо само с това, че са ОВЦЕ !--Щом са еднакви, защо БСП плачка по цял ден и иска да управлява? Май не са много еднакви и БСП от 10 години не е управлявало или?
173
1
 
33
 
! Отговори
anon преди 4 години
какъв ужас - самолета трябвало да се приземи ръчно... вие представяте ли си? разбирам да ви откаже единия двигател, или да заклини някой от колесниците и тн... ама хората летят от край време на визуално (особено като са близо до целта) и това не се счита за никакъв риск...
172
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червен ***, днес колко ти достигна млеконадоя от вимето ти / в милилитри / ? ГЕРБ са ком'унета, имаш интернет разгледай им фамилиИте тъ'пако и тогава драскай подобни на Тиквата про'стащини, че ГЕРБ са различни от БСП ! Светът вече разбра, че ГЕРБ са клонинги от БКП, тъ'пите симпатизанти на Банкянският тъпир не могат, но това е обяснимо само с това, че са ОВЦЕ !
171
1
 
18
 
! Отговори
Живот в риск!!! преди 4 години
И летим си ние и си говорим смешки.Пилотите кимат, смеят се и жестикулират. По едно време развеселен командира показа, че най-ме уважава и пририта от смях.Пририта, *** удари таблото и счупи навигацията.Втурнаха се с поялници и отверки.Аз ги успокоих-гледай моята линия-там е София!После им викам:-А знаете ли кво ме чака при Тръмп-ще мечтая да сме се разбили!Ще ми рече:-Тръби аааа? Ще ти пратя един с голяма тръба!-АЕЦ аааа? Ще те вкарам на ЯМР, ще го включа и ще те забравя два дена там!