Джамбазки: "Северна" към Македония е недомислица

Френската доктрина е антибългарска, заяви евродепутатът
79

Македония да бъде част от ЕС. Това е борбата ни, така  ще завършим националното си обединение. Това е задача, която стои недовършена пред нас от 1944-1945 година, заяви Ангел Джамбазки в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата
"И защо я наричаме "Северна"? Това име беше недомислица", смята евродепутатът.
 
Според него Макрон се опитва да влезе в политическия ръст на един далечен свой предшественик - Наполеон.

"Според френската доктрина тази част от Европа свършва при Виена, на Дунава. За тях Балканите и тази част на Европа са територия, която могат да договарят, да търгуват с Русия, с Турция. Европа е и Северна Африка. Затова Макрон говори за това, че пред българите и украинците предпочита северноафриканци. Само че е пропуснал, че България е част от ЕС и се движи свободно. Френската доктрина е антибългарска, тя винаги е била такава. Съюзник на Франция на Балканите винаги е била Сърбия. Неслучайно Макрон насърчава президента Вучич да прави някакво балканско обединение, това обаче не е част от българския интерес", каза още Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
14
 
! Отговори
Додо преди 4 години
За да има каквато и да било нормализация и ре-българизация на територията на БЮРМ/FYROM (Северна) е абсолютно задължително държавчето да бъде оставено първо да се саморазпадне. Всичко друго са празни блещолевеници, каквото прави уважавания г-н Джамбазки с това си изказване! БЮРМ/FYROM (Северна) в сегашния си вид е само един тумор на снагата Българска и няма място в ЕС.
49
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
българия бавно но сигурно се превръща в ромския резерват на европа,а гърция в бежанския лагер на европа...
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък един свестен не се намери?!?
47
5
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Винаги антибългарската позиция в Македония се е използвала от Сърбия , да има противоположен ефект на омраза към македонските ни братя в българските политици, които трябва да взимат важни държавни решения!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!!
46
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време ме болеше македонците като се цепеха от нас с обиди. Сега ме боли някой като им каже българи. То си е обида към българите. Загубеняци. Ще научат грешката си, но ще бъде късно!
45
1
 
4
 
! Отговори
Георгиев преди 4 години
До ВасилевВасилев, ти си рразпрал от писане, зачерви клавиатурата, запри ссе малко.
44
2
 
10
 
! Отговори
Maкетата преди 4 години
може и да са българи, но са най-лошата част от нацията.Простаци, грубияни, ***... Целият край им е гаден, всичко от Джумаята надолу.
43
3
 
3
 
! Отговори
Василев преди 4 години
ГЕРБ унищожиха и смазаха всякаква алтернатива и политическа опозиция в България, задавайки геостратегически правилен избор за българските национални интереси, премерено и балансирано, но винаги системно и настоятелно Западните Балкани са пропукани и вече е въпрос на време да изиграем правилно ендшпила, на този етап България има много сигурни и верни съюзници, даже и Русия ще клекне, защото през България ще преминават повече от 15 млрд,куб.м. газ, което е повече от военната техника за Сърбия!ЦРУ
42
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европарламента да разследва Джамбазки за расизъм и да го изгони при наличието на доказателства.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се надценява тая провинция .Всъщност на друго място е насочено нашето как да го кажа ,,влияние,,. Става въпрос за икономическо ,политическо и във не малка степен военно от гледна точка на стратегия. Та друга държавичка прокрива на пълно тия критерии не македония . А и по тази начин заздравяваме сюза САЩ - БЪЛГАРИЯ , Така че аиде ако обичат македонците да покрият тия критерии защото други вече ги изпревариха.
40
7
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Празни приказки от човек който бръщолеви само глупости и сте го избрали да ни представя в ЕС.Македония дали е северна или западна да си остане такава *80% от македонците не искат обединени балкани и най вече с нас.Тази граница която сега я има трябва да си остане,ако я няма ще ни напълнят с Шиптъри те са най големият проблем за слвяните и православието.Този *** и Борисов си мечтаят за обединени балкани и той да е президент на всички.
39
8
 
4
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Нещо закъснява изказването на руския агент за влияние професор социолог Иво Христов, който в своите изказвания за Северна Македония винаги акцентира, че е свързан емоционално, защото дедите са му македонски изселници!Дали в своите изказвания той защитава българската позиция, слушал съм го как говори, че България трябва да втърдява тона, когато се отнася за история и език, което обслужва единствено интересите на Сърбия и Русия!Той не е *** и това го прави умишлено, гаранция че взима пари!ЦРУ
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДжамБузки като теб!
37
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбазки е най-добрия Български политик. Винаги обосновано отговаря, няма празни приказки, няма игрички. Това е човек, като всички нас, избран за да ни защитава интереса и той го прави.---Джамбазки е токова досаден, че повече няма на къде. Абсолютно неподготвен винаги и само общи приказки. Наподобява на Радев. Говорят си все едно са седнали в кварталното кафене и разтягат локуми на дядовците. п.п. Пак де, от Волен и Каракачанов е по добре, но не е това което трябва да бъде един патриот....
36
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гръцко име,гръцка открадната история....всичко друго са приказки
35
11
 
10
 
! Отговори
... преди 4 години
Джамбазки е най-добрия Български политик. Винаги обосновано отговаря, няма празни приказки, няма игрички. Това е човек, като всички нас, избран за да ни защитава интереса и той го прави.
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по себе си ли съдиш, ако от теб зависи трябваше да е Лява Македония
33
7
 
5
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Селяни прости, да ви кажа една тайна, българската икономика и стандарт на живот са пряко свързани с това дали Северна Македония, ще получи зелена светлина за влизане в ЕС!За това , щом сте патриоти и искате нормален и достоен живот, трябва и да искате Северна Македония да е в ЕС!Политиката и икономиката са много прости неща, като всички други занаяти, но стига да знаеш какво правиш и да си усвоил някои умения, които се усвояват само с денонощна къртовска работа и да имаш инстинкт!Брамбахал!ЦРУ
32
5
 
4
 
! Отговори
Ели: До Василев преди 4 години
Споделям!Отличен коментар!(а неокомунистът горе на снимката при Бай Ставри да плете коледни чорапчета с една или 50 плюс минус една звездички в Сибир или Гуантанамо! нито разузнаване на Русия, или САЩ биха го търпяли без ефективна присъда за национално предателство)То -то си мисли, че тъне в разузнавателен разкош, а битието му се гледа под "Хъбъл" -според него изваден от употреба.
31
7
 
2
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Как мислете селяни прости, ако можете да мислете, дали изказванията на Макрон за българските имигранти и мозъчната смърт на НАТО са съвпадение и са изговорени в много малък отрязък от време едно след друго????Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!